icon

Videa na instagrame - prečo ľudia zdieľajú plač?

Včera o 08:02

Ahojte. Kazdý máme v živote nejaké to trápenie.. ale to, čo poniektoré dávajú na instagram, ako sa môže biekto natáčať ako plače? Ja tomu nerozumiem, tu mamku som sledovala veľmi dlho, ale tieto videa lutovania a plaču na socialnej sieti mi trošku začali vadiť. Pred nedávnom sa zasnubili, najlepší muž na svete a teraz narieka a vypisuje o ňom nepekné slová.
Ako vnímate také videá vy ?

anonym_a45825
Včera o 08:05

Nepozerám, ani nemám instagram.
Zbytočná vec.

anonym_1312d8
Včera o 08:15

Nesledujem, načo?

anonym_6ec5a0
Včera o 08:17

Sledujem par žien a tiež nechápem na čo je to dobré dávať také videa že v aute či inde revú

zmrzlinka2021
Včera o 08:23

@anonym_autor

Sleduj ľudí, ktorí sú pre teba prínosom

1sally12
Včera o 08:24

Kto? 😀 napadla ma ako prvá Dominika Stará, tá furt reve, ale ked pises ze sa zasnubila práve tak to nebude ona

autor
Včera o 08:29
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Sleduj ľudí, ktorí sú pre teba prínosom

@zmrzlinka2021 praveže zo začiatku mi bola velkym prinosom, pekné rozpravala, este vtedy mala prveho partnera, s ktorym ma deti a zrazu fuč, ale okej, veď zivot prinasa aj tvrdé rany, potom mala druheho, zasnubili sa a zrazu uz aj o nom hovori zle veci a reve na ig ..

autor
Včera o 08:30
@1sally12

Kto? 😀 napadla ma ako prvá Dominika Stará, tá furt reve, ale ked pises ze sa zasnubila práve tak to nebude ona

@1sally12 nie nie je to Stará .. ona nie je zo šoubiznisu, len som ju dlho sledovala, mňa len irituje, viesco idem sa natočiť ako revem ? To si uplne vynútim to plakanie? Ved to je herecký výkon doslova

rozculena
Včera o 09:02
@anonym_autor

@1sally12 nie nie je to Stará .. ona nie je zo šoubiznisu, len som ju dlho sledovala, mňa len irituje, viesco idem sa natočiť ako revem ? To si uplne vynútim to plakanie? Ved to je herecký výkon doslova

@anonym_autor kvôli sledovanosti čokoľvek

anonym_f5104f
Včera o 10:11

Proste chcú byť zaujímavý. Nič viac. Trápny ľudia čo iné môžu byť? .

flatwhite
Včera o 10:22

@anonym_autor myslis Lauru C. ? Ja ju tiez nedavam 😀a pritom kedysi som ju naozaj rada sledovala kvoli fakt peknemu obsahu.

anonym_3c9030
Včera o 10:26

Tak ako dieťa plače keď vidí pozornosť dospelého, ak ho nikto nevidí tak neplače a hrá sa ďalej.

autor
Včera o 11:43
@flatwhite

@anonym_autor myslis Lauru C. ? Ja ju tiez nedavam 😀a pritom kedysi som ju naozaj rada sledovala kvoli fakt peknemu obsahu.

@flatwhite ano myslim ju, pekny profil mala, ale odkedy sa rozišla s tým užasným chlapom, ako ho opisovala tak furt len reve a opisuje ho, aký bol strašný, tomu nerozumiem

anonym_7c672b
Včera o 13:18
@anonym_autor

@flatwhite ano myslim ju, pekny profil mala, ale odkedy sa rozišla s tým užasným chlapom, ako ho opisovala tak furt len reve a opisuje ho, aký bol strašný, tomu nerozumiem

@anonym_autor ani ja ju nedávam a to ju ani nesledujem len mi jej urevane videa vyhadzuje vo výberoch a už mi to lezie na nervy.. čo mňa zaráža že nenájdem jediný negatívny komentár k tomu takže ich musí mazať

anonym_a0ee1f
Včera o 13:34

@anonym_autor ze ludia stratili zdravy rozum.
Je to nieco tak dehonestujice,ze ked to na mna nahodou vybehne na socialnych sietach je mi trapne za nich

anonym_0ea322
Včera o 13:45

@anonym_autor nemám instagram, ani Facebook. Ako sa prezentujú ony na sociálnych sieťach ma absolútne nijak netrápi. Považujem to za nudný život, kedy nemajú nič na práci a z nudy dávajú na sociálne siete úplne somariny😵‍💫 je to trápne. Ľudia bez cieľov, bez ambícii, kt.chyba pozornosť. Žiaden posun v živote….smutné. 🤷‍♀️

anonym_a22817
Včera o 13:52
@anonym_0ea322

@anonym_autor nemám instagram, ani Facebook. Ako sa prezentujú ony na sociálnych sieťach ma absolútne nijak netrápi. Považujem to za nudný život, kedy nemajú nič na práci a z nudy dávajú na sociálne siete úplne somariny😵‍💫 je to trápne. Ľudia bez cieľov, bez ambícii, kt.chyba pozornosť. Žiaden posun v živote….smutné. 🤷‍♀️

@anonym_0ea322 za tie 💶💶💶 im to stojí, nerobia to len tak

anonym_0ea322
Včera o 14:06
@anonym_a22817

@anonym_0ea322 za tie 💶💶💶 im to stojí, nerobia to len tak

@anonym_a22817 chudaci, nevedia robit nič iné. Plačkat na sociálnych sieťach je už len “robota”🙈 sebavedomo to porovnám s prostituciou.🤷‍♀️

anonym_68acf5
Včera o 14:11

načo pozerať urevanú trubku, čo mám z toho, aký osoh.

autor
Včera o 16:06

Sice som konkretne narážala na ňu, ale tak všeobecne, natáčať sa ako plačem ni príde už cez, presne tak trapne sa aj ja cítim🫣🫣🫣 myslim si, že určite maže komentáre, neverím, že toľko ľudí je v pohode s takými videami, to si môže nechať na súkromie, ale to ako o ňom rozpráva mi tiež nepríde v pohode, pretože každá minca má dve strany

flatwhite
Včera o 18:52
@anonym_autor

Sice som konkretne narážala na ňu, ale tak všeobecne, natáčať sa ako plačem ni príde už cez, presne tak trapne sa aj ja cítim🫣🫣🫣 myslim si, že určite maže komentáre, neverím, že toľko ľudí je v pohode s takými videami, to si môže nechať na súkromie, ale to ako o ňom rozpráva mi tiež nepríde v pohode, pretože každá minca má dve strany

@anonym_autor ja som dost zvazovala unfollow ked jej kazda storka zacala byt iba taka a taka reklama. A teraz je to uz fakt moc, uplna ezo zenska sa z nej stala, podla mna jej trosku preplo😀a pritom pekna talentovana baba, ale proste tie prispevky ako mam najst svoje vnutorne ja, no chapes😀

iwesska
Včera o 19:00

Tuzia len a len po lutosti a sledovani,nic ine za tym nehladaj.

gab1sol
Včera o 19:12

Dnes na mňa vyskočilo jedno video. To, že niekto plače, ok. Ale toto je zostrihané video - akože umiestní niekam mobil, postaví sa, vyplače sa a potom ešte video zostrihá a uverejní. Tak uveriteľné. A potom natrafím na túto tému. 😁 Ale možno hovoríme/píšeme o tom istom videu. Síce tú ženu nepoznám a neviem, prečo to na mňa vyskočilo, ale z popisu, že je opäť na kapitole 1, či ako, súdim, že by to mohla byť tá istá…
A prečo to robia? Asi snaha zvýšiť sledovanosť. Toto sú príspevky s mnohými súcitnými komentármi.