icon

Zapamätali ste si najhlúpejšiu diskusiu na MK?

13. apr 2026

Ktorá diskusia na MK vám zostala v pamäti? Taká, pri ktorej ste si povedali, že toto snáď nie je normálne a zdalo sa vám, že autor/autorka má IQ húpacieho koníka?

Strana
z2
osky
13. apr 2026

Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?

autor
13. apr 2026
@osky

Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?

@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.

chlebikova
13. apr 2026
@anonym_autor

@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.

@anonym_autor ale ved napisala k veci. Odpovedala ti na tvoju otazku 😅

anonym_34444a
13. apr 2026

@anonym_autor práve táto 😀 nezaťažujem sa nejakými väčšinou fake témami tu na Mk, aj keď sú primitívne. Čiže okrem tvojej si nepamätám žiadnu

earlgrey
13. apr 2026

No daj ty 😁

anonym_2dafe9
13. apr 2026

@anonym_autor mnohe kde ludia stale pouzivaju "IQ" akoby to bolo nieco realne a meratelne.... akoby IQ bola realna vec ako cholesterol, co sa da zmerat. nulova informovanost o eugenike a spojenim IQ a eugeniky.

alebo momentalne aj ta hlupa otazka ze ako by nas zmenilo vazenie a ako dlho by sme tam vydrzali, akoby sme take nieco mali vediet sami dopredu odhadnut. preco si ten clovek neurobi sam vyskum o tom ako vazenie nici zdravie ludi?

anonym_fc9e42
13. apr 2026

@anonym_autor najhlupejsie ako presne tvoja, na co ti to je? Nikam nas to neposunie, ty zaplateny troll

mirage
13. apr 2026

či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.

anonym_7bac94
13. apr 2026
@mirage

či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.

@mirage si predstav, že niekoho bolia aj vlasy

anonym_4b7978
13. apr 2026

ci moze otehotniet ak spermia vychadza von..aktualna tema

lenka.25
13. apr 2026

Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣

anonym_651b55
13. apr 2026
@lenka.25

Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣

@lenka.25 ta bola top 1 😃

@anonym_autor tvoja top 2 😃😶 môže byť

anonym_a98c98
13. apr 2026

1) hore kopec, dole kopec,
2) sesternica ma nepozvala na svadbu,
3) nastahovanie do domu - ja chcem byt v dome, aaano

anonym_7aef69
13. apr 2026

@anonym_autor teraz tá tvoja

rozculena
13. apr 2026
@mirage

@mirage bolesť vlasov je normálna,nič hlúpe to nie je

wolf_
13. apr 2026
@rozculena

@rozculena vlasy nebolia, môže bolieť pokožka hlavy, čo subjektívne môže pôsobiť ako bolesť vlasov. Ale vlas ako taký bolieť nedokáže.

doriiis
13. apr 2026

Minimálne raz týždenne sa tu vyskytne taká, pri ktorej si klopem na celo

rozculena
13. apr 2026
@wolf_

@rozculena vlasy nebolia, môže bolieť pokožka hlavy, čo subjektívne môže pôsobiť ako bolesť vlasov. Ale vlas ako taký bolieť nedokáže.

@wolf_ tak je jasné,čo sa tým myslí,jeeeemine

wolf_
13. apr 2026
@rozculena

@wolf_ tak je jasné,čo sa tým myslí,jeeeemine

@rozculena verím, že nie každému (bohužiaľ)

anonym_2762b0
13. apr 2026

Na desiatky ich tu je.Ci môže jesť v tehotenstve to a to.Syn sa hanbí u lekára a matka to prežíva ako, keby bol chorý.Ci môže jesť 4 deň jedlo.Nechce pracovať a chce žiť ako v moslimských krajinách.

anonym_68d858
13. apr 2026
@wolf_

@rozculena verím, že nie každému (bohužiaľ)

@wolf_ bolievajú korienky vlasov a určite sa nikto nesťažuje na bolestivé končeky.
Hráš sa na chytrú, ale nevyšlo ti to (bohužiaľ).

wolf_
13. apr 2026
@anonym_68d858

@wolf_ bolievajú korienky vlasov a určite sa nikto nesťažuje na bolestivé končeky.
Hráš sa na chytrú, ale nevyšlo ti to (bohužiaľ).

@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔

anonym_68d858
13. apr 2026
@wolf_

@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔

@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.

nikha2809
13. apr 2026

Švagriná mi povedala, ze rodim ako jabloň je nezabudnuteľná

wolf_
13. apr 2026
@anonym_68d858

@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.

@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷‍♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂

nikha2809
13. apr 2026

Este mi napadla tá, kde mamička chcela aby sa jej vyzivne počítalo aj z platu novej partnerky ona zarábala 2000eur takže 1000 tusim mali posielať jej na syna

anonym_68d858
13. apr 2026
@wolf_

@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷‍♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂

@wolf_ vlas je prirodzená súčasť tela a v tomto prípade porovnanie ceruzky v dlani s vytrhnutým vlasom je vážne absurdné. Pekný deň prajem 🙂

autor
13. apr 2026

Mne tá, že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu alebo nedávno tu bola diskusia o tom či sa môže počas Veľkej noci prať po sexe.

mirage
13. apr 2026
@rozculena

@rozculena pytat s na to, ze bolia ma vlasy, co s tym, je podla mna hlupe.

mirage
13. apr 2026
@anonym_7bac94

@mirage si predstav, že niekoho bolia aj vlasy

@anonym_7bac94 ano, bolia aj "vlasy", ked ich mas stiahnute v gumicke, ale hadam zdravy rozum treba, a nie kvoli tomu zakladat diskusiu - Bolia ma vlasy, co teraz??

Strana
z2