Zmizli po zavedení anonymov niektoré nicky?
Ktore nicky zmizli po zavedeni anonymov a pisu teraz vylucne anonymne?
@anonym_6d835d stazujes sa, ze ktosi najde za druhych nieco, co nie su schopni a pytaju sa na mk?
To je akoze nejaka chyba toho cloveka, ze im to vygoogli?
To je dovod na sarkazmus?
Akoze babenky, nejde o viesttu. Ide o vase chovanie v kontexte vas vsetkych bab dokopy.
Ako malicko vam staci, aby ste sa chovali doslova ako hejno sliepok a dobali do druhych. Jedna spusti lavinu, lebo je psychicky labilna a ma lahko podrazditelnu nervovu sustavu a vy sa na nu chytite.
Vypne vam logicle myslenie a chyti vas davova psychoza pritakavania si navzajom.
Ale uvedomujes si o com?
Ze niekto poradi tym, ze to za druheho nieco vygoogli?
Toto vazne ti staci?
Porozmyslaj o sebe.
@moonlight1210 keď už my sme hejno sliepok tak potom nechápem načo tu chodíš. Čo ťa tu láka k tomu hejnu. Prečo sa tak ponižuješ, či ťa niekto núti aby si bola na MK? Ja som myslela že je tu každý dobrovolne.
Keď už akože sme pre teba len to hejno sliepok.
@anonym_08d7fd viestta googli
@anonym_6d835d keby aspon polovica uzivateliek mk vedela googlit, tak by konecne vymizli hlupe otazky, na ktore ti da google odpoved za menej ako 1 sekundu. Keby viestta mala 10centov za kazdu takuto odpoved, tak je tazko za vodou.
@anonym_autor Ja pisem uz vyhradne iba ako anonym.
@anonym_autor a načo vlastne služi tato diskusia, k čomu to potrebuješ ? nerozumiem
@anonym_autor Ja pisem uz vyhradne iba ako anonym.
@anonym_autor prečo? Hanbíš sa za svoj názor?
@moonlight1210 keď už my sme hejno sliepok tak potom nechápem načo tu chodíš. Čo ťa tu láka k tomu hejnu. Prečo sa tak ponižuješ, či ťa niekto núti aby si bola na MK? Ja som myslela že je tu každý dobrovolne.
@anonym_ad7fed uplne suhlasim s @moonlight1210. A rovno ti aj odpoviem za seba - je to take moje “guilty pleasure” 😃 internetovy bizar. Ale obcas (cim dalej zriedkavejsie) sa tu da najst aj uzitocna rada alebo pekny prispevok. Mam tu jeden vyslovene oblubeny profil, ktory ma v dobrom slovazmysle bavi, rada si precitam ako sa kocka s rodinkou ma. A mam velmi rada odpovede prave moonlight1210, to je zas pre mna niekto, od koho by som si nechala poradit v realnom zivote ak by som niekedy potrebovala. Keby si ty mala aspon trochu rozumu, tak si z jej odpovedi nieco vezmes a nebudes sa tu zavzdusnovat nad tym, ze niekoho pomenovala hejnom sliepok, ale zrejme prave v tvojom pripade trafila do cierneho.
Vazne ste tu poniektore asi chore na hlavu s tym, co tu predvadzate posledne dni okolo viestty. Ako keby vam od ust odtrhla, muzov pretiahla, znicila vam zivot alebo ja neviem. Ocividne internetovo zranitelnym jedincom stale nedochadza, ze tu moze byt kazdy kym chce a tak k tomu treba aj pristupovat. Nechapem, ze vas to bavi uz niekolko dni doslova zit nezmyselnou virtualnou dramou, to mate fakt smutne zivoty.
A hoci som tvrdila a v podstate je to stale pravda, ze nejake anonymy su mi jedno, rovnako je pre mna anonymny hocijaky iny nick, tak s touto moznostou pribudli fakt stupidne temy a ovela viac zla v komentaroch. Skoda, ze tolko energie nevenujete aj do niecoho zmysluplneho…
@anonym_6d835d ked iné nevedia googlit, tak musí viestta.
@anonym_ad7fed lebo popravde toto davove chovanie je dost zaujimave sledovat.
Aka prkotina staci na to, aby niekto zacal konkretnu osobu prenasledovat.
Pisat o nej dookola obsesivne. Vsade.
Spominat ju aj v diskusiach, kde sa ani nevyskytne.
Akoby sa ta zena nevedela striast pocitu, ze musi mat ten svoj objekt, na ktorom sa az ukaja.
A preco? Lebo jej napriklad vadi, ze sem pise ten jej objekt casto. Je to prkotina, ale ju to drazdi do nepricetnosti.
Tak hlada, za co by ho zosmiesnila. Lebo jej podrazdenosti treba dat nejaky moralny ramec, ved nemoze povedat ludom, ze si jednoducho nevie pomoct, ze ano. 🙂
Ked sa lepsie pozries, mas tu hned analogiu, kde toto vidis aj inde v zivote:
robi to trebars muz svojej zene, ked ma milenku. Citi sa nervozne, ze robi zlu vec, tak obvini nakoniec zenu, ze doma nestiha napr. s poriadkom, a on sa preto citi zle a manzelka zrazu moze za to, ze on chodi za milenkou. Ved je to zrazu jej chyba, ze mu doma nie je dobre. Nie?
Aj tu to bola zrazu chyba viestty, ze si ostatne nevedia pomoct a musia ju stale spominat.
A zaujimave je sledovat, ako sa potom dalsie zeny na toto chytia, pustia von svojich demonov, a este maju pocit, ze je v poriadku, co robia.
A zacne lietat perie. 🙂
Lebo to je doslova realtime show, len bez scenara a kamier. Hoci velmi smutna show, ako tie damy klesaju a predbiehaju sa ako deti v partii, kto da “znicujucejsi” posmeny koment. Ktora vyhra pomyslenu sutaz o kralovnu urazok.
Viestta nám vždy dobre poradí, to musíte uznať
@anonym_08d7fd nie vždy
Ja píšem už len anonymné a lajkujete má viac, ako pod nickom. 😉
@anonym_ad7fed lebo popravde toto davove chovanie je dost zaujimave sledovat.
Aka prkotina staci na to, aby niekto zacal konkretnu osobu prenasledovat.
Pisat o nej dookola obsesivne. Vsade.
Spominat ju aj v diskusiach, kde sa ani nevyskytne.
Akoby sa ta zena nevedela striast pocitu, ze musi mat ten svoj objekt, na ktorom sa az ukaja.
A preco? Lebo jej napriklad vadi, ze sem pise ten jej objekt casto. Je to prkotina, ale ju to drazdi do nepricetnosti.
Tak hlada, za co by ho zosmiesnila. Lebo jej podrazdenosti treba dat nejaky moralny ramec, ved nemoze povedat ludom, ze si jednoducho nevie pomoct, ze ano. 🙂
Ked sa lepsie pozries, mas tu hned analogiu, kde toto vidis aj inde v zivote:
robi to trebars muz svojej zene, ked ma milenku. Citi sa nervozne, ze robi zlu vec, tak obvini nakoniec zenu, ze doma nestiha napr. s poriadkom, a on sa preto citi zle a manzelka zrazu moze za to, ze on chodi za milenkou. Ved je to zrazu jej chyba, ze mu doma nie je dobre. Nie?
Aj tu to bola zrazu chyba viestty, ze si ostatne nevedia pomoct a musia ju stale spominat.
A zaujimave je sledovat, ako sa potom dalsie zeny na toto chytia, pustia von svojich demonov, a este maju pocit, ze je v poriadku, co robia.
A zacne lietat perie. 🙂
Lebo to je doslova realtime show, len bez scenara a kamier. Hoci velmi smutna show, ako tie damy klesaju a predbiehaju sa ako deti v partii, kto da “znicujucejsi” posmeny koment. Ktora vyhra pomyslenu sutaz o kralovnu urazok.
@moonlight1210 výborný príspevok!!!
A práve tá hlúpa možnosť písať anonymne, dáva ešte mnohým, ktoré chcú z akéhokoľvek dôvodu šikanovať iné, odvahu..
Ale nemyslím si, že sú vôbec schopne akejkoľvek sebareflexie a uvedomenia si zvrátenosti svojho správania. Nemyslím, že sú schopné chápať, že ak aj iné nevyrovnané užívateľky šikanujú, to ešte nelegitimizuje toto správanie..
Toto je žiaľ taký novodobý trend.
Mna vzdy pri kazdej takejto diskusii fascinuje,ako si da niekto tu robotu vyrobit statistiku toho,kto sa tu kolko zobrazuje,kde vsade prispel, kto zmenil nick a pod. Tym padom tu ste tu minimalne tolko,ak nie viac,ako ti,co ich tu pranierujete. Zeny,to kedy stiahte tento hon na carodejnice? 🤔
@anonym_39c85c a ty si čia? 😀 rozmyšlam, že to vyskušam, možno dostanem tiež viac lajkov, ale to nie je moc dobre vysvedčenie
Mna vzdy pri kazdej takejto diskusii fascinuje,ako si da niekto tu robotu vyrobit statistiku toho,kto sa tu kolko zobrazuje,kde vsade prispel, kto zmenil nick a pod. Tym padom tu ste tu minimalne tolko,ak nie viac,ako ti,co ich tu pranierujete. Zeny,to kedy stiahte tento hon na carodejnice? 🤔
@iwesska tak, ak tu trávi niekto veľa času, všimne si opakujúce sa nicky. Najmä tie s ktorými buď často súhlasí, alebo naopak kategoricky nesúhlasí..
Čo je ale fascinujúce je, že má potom potrebu ich verejne pranierovat. To nie je úplne normálne, to rozhodne nie. Najmä, ak to ešte robí pod rúškom anonymity....
@iwesska tak, ak tu trávi niekto veľa času, všimne si opakujúce sa nicky. Najmä tie s ktorými buď často súhlasí, alebo naopak kategoricky nesúhlasí..
Čo je ale fascinujúce je, že má potom potrebu ich verejne pranierovat. To nie je úplne normálne, to rozhodne nie. Najmä, ak to ešte robí pod rúškom anonymity....
@beronsche mne pride napr smiesne to vecne vytahovanie, ze kto ma prehlad, je tu casto, pricom to vobec nemusi byt pravda. Ja som tu napr cez tyzden iba vecer a cez vikend aj pocas dna (ale nie 24h) a staci, ze si vecer prechadzam diskusie a vidim, ze v kazdej jednej, zalozenej od 6.00 do 21.00 sa niektore nicky opakuju a pravidelne prispievaju. Cize nie, nemusim tu byt 24h, aby som mala prehlad, kedze tie osoby su tu niektore naozaj 24h a akukolvek temu by som otvorila, tak tam su.
A zase sa to tu točí okolo viestty, to je fakt až smiešne ako vás to tu zobralo. 🤣🤣🤣🤣 Ja ako anonym nepíšem, lebo ma tu nikto nepozná, pretože môj nick je anonymný. 😉
@anonym_39c85c ak ta trapia “lajky” v internetovych diskusiach alebo celkovo na socialnych sietach, tak je cas zvazit odbornu pomoc.
@anonym_6bc715 tiež ale môžu byť rovnako dlho ako ty - len doobeda 🤷♀️
@biba_18 nie, su tu cely den, co vidim vecer na casoch prispievania, v podstate od rana do vecera
@anonym_6bc715 tiež ale môžu byť rovnako dlho ako ty - len doobeda 🤷♀️
@biba_18 Aj ty si tu od rana do vecera kazdy den. Ja si prebehnem 2x do tyzdna diskusie, ktore ma zaujimaju a teba vidim v kazdej diskusii. A vies podla coho? Podla casu tvojich prispevkov. Takze, ja tu nemusim byt kazdy den cely den, aby som videla ze ty si tu denno denne - cely den.
Upssss a ano odpovedam anonymne - ty mozes tiez.
@biba_18 Aj ty si tu od rana do vecera kazdy den. Ja si prebehnem 2x do tyzdna diskusie, ktore ma zaujimaju a teba vidim v kazdej diskusii. A vies podla coho? Podla casu tvojich prispevkov. Takze, ja tu nemusim byt kazdy den cely den, aby som videla ze ty si tu denno denne - cely den.
Upssss a ano odpovedam anonymne - ty mozes tiez.
@anonym_10ae3c presne takto som to myslela, ze ja tu nemusim byt 24h, staci si obcas prejst diskusie a vidim, ze niektore su takmer v kazdej plus podla casov prispevkov vidim, ze je to celodenka. 🤷🏻♀️
@anonym_10ae3c presne takto som to myslela, ze ja tu nemusim byt 24h, staci si obcas prejst diskusie a vidim, ze niektore su takmer v kazdej plus podla casov prispevkov vidim, ze je to celodenka. 🤷🏻♀️
@anonym_6bc715 Presne tak, ale jednoduchsim nevysvetlis.
@anonym_10ae3c no vidíš - typický príklad 😂 lebo sa mýliš… nie som tu celý deň, dokonca ani každý deň … len si ma z nejakého dôvodu všímaš - a hlavne - nepíšem ako anonym. pretože ak by som písala, vôbec si ma nevšimneš…
ty si presne príklad zlého úsudku 🤷♀️
@anonym_10ae3c no vidíš - typický príklad 😂 lebo sa mýliš… nie som tu celý deň, dokonca ani každý deň … len si ma z nejakého dôvodu všímaš - a hlavne - nepíšem ako anonym. pretože ak by som písala, vôbec si ma nevšimneš…
ty si presne príklad zlého úsudku 🤷♀️
@biba_18 ja ta tiez vidim, ze si vsade strcena, den, rano, vecer. Mozno keby si nemala tu vyraznu profilovku s tymi cudnymi srdieckami, ktore posobia ako zuby na proteze, splynies s davom. Ja som tu napriklad tyzden nebola, obcas v buse pozriem ked idem z prace a teba tu vidno, ze prispievas v priebehu celeho dna.
@anonym_7305ae no vidíš - sama si si odpovedala - niečim som výrazná, preto si ma pamatáš. nie som tu stále, ani ma nezaujímajú všetky témy a nie som anonym 😉
no a nehovoriac o tom, že ak by tu aj bol niekto z nejakého dôvodu 24/7 - čo vás je vôbec do toho? 😏
@anonym_39c85c a ty si čia? 😀 rozmyšlam, že to vyskušam, možno dostanem tiež viac lajkov, ale to nie je moc dobre vysvedčenie
@karolinakr to neprezradím. 😉 Ale ty si ma lajkovala aj pod pôvodným nickom.
@anonym_39c85c ak ta trapia “lajky” v internetovych diskusiach alebo celkovo na socialnych sietach, tak je cas zvazit odbornu pomoc.
@sissy27 to vôbec, len konštatujem. 😄
@karolinakr to neprezradím. 😉 Ale ty si ma lajkovala aj pod pôvodným nickom.
@anonym_39c85c ja mam za ulohu sledovat, koho lajkujem..všetci su anonymy, čiže nemam šancu zistit - a otazka bola, ktore nicky zmizli po zavedeni anonymu? No všetky 🙂
@anonym_autor anjelicek26 zmizol zrazu a už tu nie je však zastrčena v každej téme

@anonym_6d835d stazujes sa, ze ktosi najde za druhych nieco, co nie su schopni a pytaju sa na mk?
To je akoze nejaka chyba toho cloveka, ze im to vygoogli?
To je dovod na sarkazmus?
Akoze babenky, nejde o viesttu. Ide o vase chovanie v kontexte vas vsetkych bab dokopy.
Ako malicko vam staci, aby ste sa chovali doslova ako hejno sliepok a dobali do druhych. Jedna spusti lavinu, lebo je psychicky labilna a ma lahko podrazditelnu nervovu sustavu a vy sa na nu chytite.
Vypne vam logicle myslenie a chyti vas davova psychoza pritakavania si navzajom.
Ale uvedomujes si o com?
Ze niekto poradi tym, ze to za druheho nieco vygoogli?
Toto vazne ti staci?
Porozmyslaj o sebe.