Zmizol Instagram Adriany Polákovej? Má ma zablokovanú?
Kam zmizol? Alebo ma zablokovala? Nikdy v zivote som jej nic nekomentovala.
...no mohla toto...? Ja som ju mala rada, ale toto čo tam rozprávala a ako, akým štýlom...., to akoby ani nebola ona...😞
...no mohla toto...? Ja som ju mala rada, ale toto čo tam rozprávala a ako, akým štýlom...., to akoby ani nebola ona...😞
@kukulienka83 ved to ze aj ja som ju mala rada a zrazu ju neviem najst, tak som ostala prekvapena
No hlavne potom ako schudla, jej totalne preplo. Urazat tucnych ludi a este verejne. Ona sama tiez bola tucna, na to asi uz pani z Rakuska zabudla. Takze sa necudujem, ze niekde teraz cusi jak vos pod chrastou, ked si kopu problemov narobila.
No hlavne potom ako schudla, jej totalne preplo. Urazat tucnych ludi a este verejne. Ona sama tiez bola tucna, na to asi uz pani z Rakuska zabudla. Takze sa necudujem, ze niekde teraz cusi jak vos pod chrastou, ked si kopu problemov narobila.
@muchotrafka298 Ja som to nevidela, co tam narozpravala?
@muchotrafka298 Ja som to nevidela, co tam narozpravala?
@dadis ja som to videla len potom uz postrihane a tu sekvenciu, ako tucni ludia nie su stastni, ze kazda zena chce byt stihla, ze nie je spokojna s tym ako vyzera a celkovo utoky na tucnych ludi. Ona ich nazyvala tucnymi. To len toto cele dokonalo jej premenu na total prepnutu osobu. Adela ju brzdila, ze si vo vysielani, toto nemozes hovorit.
Kde nájdem ten podcast ?
ale tak co? len povedala co si mysli na plnu hubu a co sa boja ini povedat .Ano tucnych len ofukuju nedaj Boh im povedat kriveho slova.Aspon to nazvala pravym menom
Zmizla po tom čo natárala v podcaste s Adelou.
@anonym_9f15da co zas porobila? jej to chudnutie celkom udrelo do hlavy
Evidentne si za svojimi vyjadreniami stojí 😆 Inak toto si o vás sledujúcich myslí asi 99% všetkých influenceriek. Ste pre ne len (tučná) lúza ktorá ich sleduje, lebo sú akože niečo extra a za odmenu vám budú núkať všetky tie shity so zľavovými kódmi.
Stavím sa, že sa onedlho vráti, pri aktuálnej situácii na SK by som sa nečudovala keby ju urobili poradkyňou nejakého ministra.
@anonym_autor asi sa preozempicovala
@anonym_autor asi sa preozempicovala
@anonym_e2b151 podobne mi príde aj Iveta Malachovská. Tiež ozempic zaúradoval. Samozrejme aj tenistka Dominika. tiež len tak 20 kg dala dole.
@anonym_autor po jej vyjadreniach som ju prestala hned sledovat.a ze zmizla? Chvalabohu
No zeny, nepocuvam, co povedala, ale podla toho, co pisete, ma pravdu. Uz sme tak tolerantna spolocnost, ze nadlahcujeme a velmi uctivo sa vyjadrujeme o tucnych ludoch a tym ich len utvrdzujeme v presvedceni, ze ich vaha je ok. Robime im vlastne medvediu sluzbu. O vplyve nadvahy na zdravie neidem pisat. Ide to z verejneho ZP. Ak by si mali liecbu dg z obezity cvakat sami, hned by bolo menej obeznych. Takze dajte si Ozempic, vyvolava nechut a kriticke myslenie 😉
Mne ani tak nevadilo, co povedala ale ako to povedala, asi zabudla, ze sama s tym bojovala a je kralovna jojo efektov a toto ich zazracne chudnutie 🤷♀️. Mne viac vadi ako klamu svojich sledovatelov. Lebo vybrat si cestu Ozempic/Wegovy/Mounjaro je za mna okej, kazdeho osobna vec a niekto naozaj ma realne dovody a pomoze mu to. Ale vedome zavadzat, ze to som len zacala viac zeleninky papkat a prechadzam sa po dedine a do tabulocky nahadzujem kalorie, ked mam roky problem s vahou a jojo efektami a potom este urazat ludi s nadvahou, tak to je, ze hnus.
@muchotrafka298 jej preplo hlavne, keď si začala fandiť, aká je ona multifunkčná naj slovenka, jediná vydatá za rakúšana. A kompletne jej začalo hrabať, keď začala robiť semináre o chudnutí s Denisou Sihlovcovou 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Čistá katastrofa obidve
No zeny, nepocuvam, co povedala, ale podla toho, co pisete, ma pravdu. Uz sme tak tolerantna spolocnost, ze nadlahcujeme a velmi uctivo sa vyjadrujeme o tucnych ludoch a tym ich len utvrdzujeme v presvedceni, ze ich vaha je ok. Robime im vlastne medvediu sluzbu. O vplyve nadvahy na zdravie neidem pisat. Ide to z verejneho ZP. Ak by si mali liecbu dg z obezity cvakat sami, hned by bolo menej obeznych. Takze dajte si Ozempic, vyvolava nechut a kriticke myslenie 😉
@anonym_f6e3b7 Nejde len o to,ze ich ponizila, dehonestovala. Ale aj o to,akym skodlivym sposobom sa vyjadruje. Rozprava,ze jej jedalnicek vytvorila Al,ma sialene nizky kaloricky deficit. Vyjadruje sa, akoby si roky udrziavala vahu. Ale ona schudla pocas roka velmi nezdravym sposobom. Este nevie,ci sa nedostavi jojo efekt. Dalsia vec ta kreatura,vymyvacka mozgov,s ktorou sa spojila,to je sialene. Pani schudla a mysli si,ze je odbornicka na vyzivu. Dalsia jej spojka je Ivana Christova.... cele je to zvlastne,co sa jej porobilo. Donedavna ludi krmila kolacmi v cukrarni a zrazu precitla a ide ludom nadavat do tucnych.
@zuzanaa239 Ona patrí ku generácii, ktorá pomenúva veci pravým menom, bez obalu. To sa dnes nesmie. Teatrálna je ale riadne, no na druhej strane, ľudia chcú teatro, takže robí ten svoj biznis dobre.
@anonym_f6e3b7 Nejde len o to,ze ich ponizila, dehonestovala. Ale aj o to,akym skodlivym sposobom sa vyjadruje. Rozprava,ze jej jedalnicek vytvorila Al,ma sialene nizky kaloricky deficit. Vyjadruje sa, akoby si roky udrziavala vahu. Ale ona schudla pocas roka velmi nezdravym sposobom. Este nevie,ci sa nedostavi jojo efekt. Dalsia vec ta kreatura,vymyvacka mozgov,s ktorou sa spojila,to je sialene. Pani schudla a mysli si,ze je odbornicka na vyzivu. Dalsia jej spojka je Ivana Christova.... cele je to zvlastne,co sa jej porobilo. Donedavna ludi krmila kolacmi v cukrarni a zrazu precitla a ide ludom nadavat do tucnych.
@marca12 podla mna to mnohym zenam riadne udrelo do hlavy to chudnutie. Aspon je vidno, ze v zivote ozaj nic ine neriesia, len seba.
@anonym_f6e3b7 akože neviem neviem, ale čo sa má čo spoločnosť zaoberať faktom, či je človek tučný alebo nie??? to je každého osobná vec, a keď už niekto vyjadrí názor, že mu tuční ľudia nevadia, tak je to "utvrdzovanie v presvedčení, že ich váha je ok" ??? nemôže to byť náhodou aj tak, že mu naozaj takíto ľudia nevadia, že je tomu človeku jedno, ako druhý vyzerá, že ide skôr do hĺbky a vníma toho človeka ako ľudskú bytosť, hľadá tu krásu vo vnútri a nie je povrchný ako podaktorí (nechcem ukazovať prstom). A aby niekomu vadilo, že sa o druhom vyjadruje úctivo (či už je tučný alebo chudý, škaredý alebo pekný, biely alebo čierny) tak to už spejeme ako spoločnosť do riadnej riti s prepáčením. A o hradení poplatkov za zdravotnú starostlivosť ani nevravím - to sú mi teda názory. Vieš o tom, že aj obezita je choroba? Že človek môže aj psychické problémy zajedať, alebo má hormonálne problémy...keď by si cvakal liečbu sám, nebude sa vyžierať? Tak potom prečo hradíme liečbu fajčiarom, ktorí majú rakovinu pľúc, alebo starším ľudom, ktorí celý život makali na poli a majú rakovinu kože, alebo ženám, ktoré zanedbali jednu preventívnu prehliadku a majú rakovinu vaječníkov? Takto by som mohla pokračovať, len sa bojím, že by to nemalo zmysel...
@dadis ja som to videla len potom uz postrihane a tu sekvenciu, ako tucni ludia nie su stastni, ze kazda zena chce byt stihla, ze nie je spokojna s tym ako vyzera a celkovo utoky na tucnych ludi. Ona ich nazyvala tucnymi. To len toto cele dokonalo jej premenu na total prepnutu osobu. Adela ju brzdila, ze si vo vysielani, toto nemozes hovorit.
@muchotrafka298 ty by si tučných ako nazvala? Pevni, silni, krv a mlieko? Majú veľa tuku, tak sú tučni. Nazýva veci pravým menom. Neobhajujem ju, daný rozhovor som nepočula, takže vyjadrovať sa nebudem. Ak sa vyjadrovala dehonestujúco, tak to samozrejme správne nebolo.
@muchotrafka298 ty by si tučných ako nazvala? Pevni, silni, krv a mlieko? Majú veľa tuku, tak sú tučni. Nazýva veci pravým menom. Neobhajujem ju, daný rozhovor som nepočula, takže vyjadrovať sa nebudem. Ak sa vyjadrovala dehonestujúco, tak to samozrejme správne nebolo.
@anonym_3f6519 priestorovo výrazní 😂😂
Ja tu Polákovu vôbec nemusím .. ale taktiež súhlasím s tým, že to aspoň niekto pomenoval. Tiež neverím, že tučné ženy sú so sebou spokojne (nebavíme sa o 5 kg nadváhy) a cítia sa skvelo v takom tele. A áno. Je to väčšinou o lenivosti. Priberá sa iba z nadmerného príjmu potravy. Nie z liekov, nie z AD ani z antikoncepcie, ale z jedla. Ak vidím tučného človeka stačí mi chvíľa a viem prečo je tučný a “nemôže schudnúť” v ruke sladký nápoj, na obed hranolky s reznom, do prace autom alebo sedím na HO, denne 2000 krokov a tak ďalej … vkuse ofukujeme tučných ľudí, ako zato nemôžu ako oni sú obete lebo obezita je choroba. Áno je, ale dostali sa do nej po väčšine sami a to svojou nečinnosťou. Človek nepriberie 20 kíl zo dňa na deň … A chcela by som vidieť jedného fitnes trénera ktorý by sa vyjadril k jej slovám … lebo zatiaľ som videla iba osoby typu Názlerova a podobne, ktoré sú cely život tučne a nič so sebou nerobia. A samozrejme tie ktoré si na pridruženým hejte na ňu idu naberať čísla ..
Ja tu Polákovu vôbec nemusím .. ale taktiež súhlasím s tým, že to aspoň niekto pomenoval. Tiež neverím, že tučné ženy sú so sebou spokojne (nebavíme sa o 5 kg nadváhy) a cítia sa skvelo v takom tele. A áno. Je to väčšinou o lenivosti. Priberá sa iba z nadmerného príjmu potravy. Nie z liekov, nie z AD ani z antikoncepcie, ale z jedla. Ak vidím tučného človeka stačí mi chvíľa a viem prečo je tučný a “nemôže schudnúť” v ruke sladký nápoj, na obed hranolky s reznom, do prace autom alebo sedím na HO, denne 2000 krokov a tak ďalej … vkuse ofukujeme tučných ľudí, ako zato nemôžu ako oni sú obete lebo obezita je choroba. Áno je, ale dostali sa do nej po väčšine sami a to svojou nečinnosťou. Človek nepriberie 20 kíl zo dňa na deň … A chcela by som vidieť jedného fitnes trénera ktorý by sa vyjadril k jej slovám … lebo zatiaľ som videla iba osoby typu Názlerova a podobne, ktoré sú cely život tučne a nič so sebou nerobia. A samozrejme tie ktoré si na pridruženým hejte na ňu idu naberať čísla ..
@anonym_652db5 trafila si klinec po hlavicke
@anonym_652db5 vidim ze sa riadne vyznas a kazdej tucnej osobe vidis do taniera. No predstav si ze som pribrala 20 kg za cca 3 mesiace. A to som vobec nemenila jedalnicek. Nikdy som colu a ziadne sladke napoje nepila. Ba priam ich nenavidim. Jem normalne ako kazdy normalny clovek. Neprezeram sa, niekedy si dam aj nieco sladke. Rano aj poobede idem peso 20 minut z prace. V praci za den spravim aj 10 km. A aj tak som nechudla. A vies co bolo za tym? Hormonalne problemy, stitna zliaza a silna inzulinova rezistencia, a autoimunitne ochorenie. Ja som sa mohla aj na hlavu postavi a nechudla som. Pri dodrziavani jedalnicka a sport 4 krat do tyzdna som schudla za 7 mesiacov iba 4 kg. Ano chapem su fakt aj ludia ktory sa prezieraju a okolo zdraveho jedla ani nesli, ale zase netreba o kazdom teraz takto pisat ze vsetci tucny ludia si za to mozu sami.
Lenže ti tuční ľudia vedia, že sú tuční, určite si to nevšimnú až potom čo im to poviete. Ale načo sa im za to treba posmievať a urážať ich? Potom sa čudujete že sa decká v škole posmievajú vašim za postavu, veľký nos, starý mobil, oblečenie atď. Keď sa tu baba sťažuje že jej suseda komentuje napichané ústa, tak suseda je krava. Ale tuto slečna pani z Rakúska len "hovorí pravdu" 😄
@anonym_652db5 nehadz vsetkych tucnych do jedneho vreca, hybem sa denne, cvicim, vela chodim. hranolky nejem, mam dole 25 kg a este by som chcela aspon 15, ale som sa zasekla a nejde to, snazim ss ako debil a pride tyzden pred menzesom a vaha je tam kde ju nechcem mat, a tak zase dookola, hrozne ma to demotivje a mam chut sa na vsetko vykaslat, a je nas takycho urcite viac, len vy vsetci vidite tucneho cloveka a myslite to co si myslite

Zmizla po tom čo natárala v podcaste s Adelou.