icon

Zmizol Instagram Adriany Polákovej? Má ma zablokovanú?

10. máj 2026

Kam zmizol? Alebo ma zablokovala? Nikdy v zivote som jej nic nekomentovala.

bomba36
11. máj 2026

A ešte si dovolím doplniť, že stravovacie aj pohybové návyky si človek nesie z rodiny. Keď si vezmete priemernú slovenskú rodinu za socíku aj po jeho konci, kde deti nedostali nejaký vzťah k zdravšej výžive, lebo sa aspoň 3x do týždňa vyprážali rezne, pohyb viac menej žiadny, jediná zábava bola telka a neskôr PC, tieto veci potom ťažko v dospelosti dobiehajú. A aj potom od príbuzných počúvajú posmešky, keď sa to snažia zmeniť.

muchotrafka298
11. máj 2026
@anonym_3f6519

@muchotrafka298 ty by si tučných ako nazvala? Pevni, silni, krv a mlieko? Majú veľa tuku, tak sú tučni. Nazýva veci pravým menom. Neobhajujem ju, daný rozhovor som nepočula, takže vyjadrovať sa nebudem. Ak sa vyjadrovala dehonestujúco, tak to samozrejme správne nebolo.

@anonym_3f6519 nie je podstatne, ako by som tucnych nazvala ja. Ona sa vyjadrovala v mediach a sama bola este pred par mesiacmi tucna. Kazdy tucny vie, ze je tucny, netreba o tom rozpravat, ze oni su smutni, nie su stastni, lebo len chudy clovek je stastny. To je za mna uplna hlupost.

anonym_91225b
11. máj 2026
@anonym_0caa57

@anonym_652db5 vidim ze sa riadne vyznas a kazdej tucnej osobe vidis do taniera. No predstav si ze som pribrala 20 kg za cca 3 mesiace. A to som vobec nemenila jedalnicek. Nikdy som colu a ziadne sladke napoje nepila. Ba priam ich nenavidim. Jem normalne ako kazdy normalny clovek. Neprezeram sa, niekedy si dam aj nieco sladke. Rano aj poobede idem peso 20 minut z prace. V praci za den spravim aj 10 km. A aj tak som nechudla. A vies co bolo za tym? Hormonalne problemy, stitna zliaza a silna inzulinova rezistencia, a autoimunitne ochorenie. Ja som sa mohla aj na hlavu postavi a nechudla som. Pri dodrziavani jedalnicka a sport 4 krat do tyzdna som schudla za 7 mesiacov iba 4 kg. Ano chapem su fakt aj ludia ktory sa prezieraju a okolo zdraveho jedla ani nesli, ale zase netreba o kazdom teraz takto pisat ze vsetci tucny ludia si za to mozu sami.

@anonym_0caa57 presne tak, veľa krát je to o zdravotnom stave ťa nadváha, stačí, že štítna zhapruje a váha vyletí do výšin. Ja som v 28 rokoch vazila 39 kíl. Každý mána vrieskal, prečo nejem, že vyzerám hrozne. V 32 mi stitna žľaza prestala fungovať a zrazu za mesiac bolo 9 kg hore. Mam kamošku, váži 92 kg a vidím, že sa prejeda, no v živote by mi nenapadlo jej povedať, že je tučná. No ona sama povie, že musí schudnúť a ja jej na to odpovedám, že musí znížiť porcie jedla, jesť viac zeleniny a ovocia a piť viac vody a každý deň prejsť istú trasu prší a večer vyjsť na bicykli.

anonym_652db5
11. máj 2026
@sssss123

@anonym_652db5 nehadz vsetkych tucnych do jedneho vreca, hybem sa denne, cvicim, vela chodim. hranolky nejem, mam dole 25 kg a este by som chcela aspon 15, ale som sa zasekla a nejde to, snazim ss ako debil a pride tyzden pred menzesom a vaha je tam kde ju nechcem mat, a tak zase dookola, hrozne ma to demotivje a mam chut sa na vsetko vykaslat, a je nas takycho urcite viac, len vy vsetci vidite tucneho cloveka a myslite to co si myslite

@anonym_0caa57 preto píšem väčšina … a ak máš alebo si mala silne zdravotne problémy tak to rieš s lekárom. Presne nato sú tie lieky podporujúce chudnutie. Za 3 mesiace si určite nepribrala 20 kg tuku alebo teda treba ten jednalnicek práve zmeniť ak vidíš že kila idu hore kvôli inym problem. Evidentne čo robíš nestačí. Každý je iný ..
@sssss123 veď len potvrdzuješ čo píšem. Bola si tučná a chceš schudnúť - čiže si sa necítila dobre … schudla si pekne a ešte chceš chudnúť ďalej … tiež si tých 35 kíl pribrala za 3 mesiace? Keď vidím tučnú mladú ženu, pomyslím si, prečo to nechala zájsť tak ďaleko? ..

Ale chápem, že som veľa ľuďom s nadváhou týmto komentárom stúpila na otlak. A výhovorky o “dedičnosti” a návykoch z domova sú fakt smiešne ..

drahomirrra
11. máj 2026

Poculi ste vobec ten podcast, vy truby anonymne? Vobec nejde o to pomenovanie tucny, ide o jej nebezpecne, nevedecke, sproste vyjadrenia, ktore mladezi sposobuju PPP, o 1200 kcal denne, o tom ako maju tucni ludia mozgy obalene tukom (!!!!), o tom, ako jej jedalnicek robila AI, o tom, ake su tucne zeny stare tetky a podobne!
Si to vypocujte a potom mudrujte vy hlupane, najma tie, co mate dcery a synov v najkritickejsom veku!!!

felycity
11. máj 2026
@anonym_652db5

Ja tu Polákovu vôbec nemusím .. ale taktiež súhlasím s tým, že to aspoň niekto pomenoval. Tiež neverím, že tučné ženy sú so sebou spokojne (nebavíme sa o 5 kg nadváhy) a cítia sa skvelo v takom tele. A áno. Je to väčšinou o lenivosti. Priberá sa iba z nadmerného príjmu potravy. Nie z liekov, nie z AD ani z antikoncepcie, ale z jedla. Ak vidím tučného človeka stačí mi chvíľa a viem prečo je tučný a “nemôže schudnúť” v ruke sladký nápoj, na obed hranolky s reznom, do prace autom alebo sedím na HO, denne 2000 krokov a tak ďalej … vkuse ofukujeme tučných ľudí, ako zato nemôžu ako oni sú obete lebo obezita je choroba. Áno je, ale dostali sa do nej po väčšine sami a to svojou nečinnosťou. Človek nepriberie 20 kíl zo dňa na deň … A chcela by som vidieť jedného fitnes trénera ktorý by sa vyjadril k jej slovám … lebo zatiaľ som videla iba osoby typu Názlerova a podobne, ktoré sú cely život tučne a nič so sebou nerobia. A samozrejme tie ktoré si na pridruženým hejte na ňu idu naberať čísla ..

ako moderátorka by mohla mať bohatšiu slovnú zásobu napr. korpulentný, obézny, ľudia s nadváhou... a áno vyjadrili sa práve fitness tréneri , že to veľmi, veľmi nešťastne celé podala, mne dekel odpálilo, keď položila otázku či sa viscerálny tuk ukladá aj na mozgu...netvrdím, že v niektorých častiach nemala pravdu, ale písať tu , že všetko jel en o lenivosti , nie nie je , je to metabolizme, hormonálnej sústave, socioekonomickej situácie, emociach, stresu, aj lenivosti , zlých návykov ,nie každý má dobré návyky, nie každý má povedomie o zdravom stravovaní,.... a áno, obezita je diagnóza a prv než sa začne k tomu niekto vyjadrovať treba si vypočuť vysvetlenie práve obezitologov, diabetologov či psychologov. ... celý ten podcast bol nešťastný, nemala to hovoriť v štýle, že on aide niekoho poučovať a motivovať - skor mala hovoriťl en vyslovene o sebe keď už ...

extempore
11. máj 2026
@drahomirrra

Poculi ste vobec ten podcast, vy truby anonymne? Vobec nejde o to pomenovanie tucny, ide o jej nebezpecne, nevedecke, sproste vyjadrenia, ktore mladezi sposobuju PPP, o 1200 kcal denne, o tom ako maju tucni ludia mozgy obalene tukom (!!!!), o tom, ako jej jedalnicek robila AI, o tom, ake su tucne zeny stare tetky a podobne!
Si to vypocujte a potom mudrujte vy hlupane, najma tie, co mate dcery a synov v najkritickejsom veku!!!

@drahomirrra presne tak!! Len tu sa zase prišli vygrckať všetky štíhle nádhery, ktoré potrebujú fatshamovať druhých..

tilly
11. máj 2026
@lucia147852

@lucia147852 Petra milujem. On to vždy tak krásne vysvetlí. Neobhajuje obezitu, ale vysvetľuje extrémy

tilly
11. máj 2026

Kočky, čo tu riešite, že tuční ľudia si zato môžu sami a podobné názory.
Vy sa len tešte z toho, že máte v poriadku štítnu žľazu a nemáte výkyvy hormónov. To si nepomôžete vôbec.

andreakotesova
11. máj 2026

Zena, ktorá oblečie veľkosť 40, nie je tučná.

lucia147852
11. máj 2026
@tilly

@lucia147852 Petra milujem. On to vždy tak krásne vysvetlí. Neobhajuje obezitu, ale vysvetľuje extrémy

@tilly preto som ho sla rovno pozrieť, vedela som, že isto sa k tomu musel vyjadriť. On je super

anonym_7b330c
11. máj 2026

Ja som velmi citliva na poznamky na druhe osoby a na tucnotu, tak som si pustila ten podcast a uz som cakala co tam bude.. ale neviem, ci som pocuvala to co vy.. ja som tam ziadne urazanie ani vysmech nepocula, ona hovorila o sebe, ze vyzerala na foto ako stara tucna tetka, hovorila, ze jedla 1200kcal, ale nikoho nenabadala, aby tak tiez jedol.. neviem co je v knihe, k tej sa nevyjadrujem.. ale ten podcast bol podla mna v pohode, cakala som nieco ovela horsie po tej vlne hejtu.. a mozno som len nieco prepocula 🙂

anonym_e0ca0f
11. máj 2026
@anonym_7b330c

Ja som velmi citliva na poznamky na druhe osoby a na tucnotu, tak som si pustila ten podcast a uz som cakala co tam bude.. ale neviem, ci som pocuvala to co vy.. ja som tam ziadne urazanie ani vysmech nepocula, ona hovorila o sebe, ze vyzerala na foto ako stara tucna tetka, hovorila, ze jedla 1200kcal, ale nikoho nenabadala, aby tak tiez jedol.. neviem co je v knihe, k tej sa nevyjadrujem.. ale ten podcast bol podla mna v pohode, cakala som nieco ovela horsie po tej vlne hejtu.. a mozno som len nieco prepocula 🙂

@anonym_7b330c ona neschudla zdravou stravou, ani Malachovská. Schudla Mounjarom a pravdepodobne sa snaží si váhu udržať. To je cele.

anonym_7b330c
11. máj 2026
@anonym_e0ca0f

@anonym_7b330c ona neschudla zdravou stravou, ani Malachovská. Schudla Mounjarom a pravdepodobne sa snaží si váhu udržať. To je cele.

@anonym_e0ca0f Ja neviem ako schudli, reagujem len na ten podcast. To je cele.

spageta85
11. máj 2026

To je tak keď najprv ide huba a až potom rozum no...

drahomirrra
11. máj 2026
@anonym_7b330c

@anonym_7b330c toto nemoze dospela zena ani napisat. Proste ona mozno hovori o sebe, ale ako nahle vypustis nieco do eteru, mas zodpovednost. Ze si mlade dievca povie jeej, jej to zabralo, podme na 1200 kcal! Ze uveri medicinskej (?) srackovine o zatukovatenom mozgu? Clovek, ktory ide s niecim von, musi mat za svoje reci zodpovednost. To akoby si povedala v podcaste, ze si skusila samovrazdu, ale nevysla. Ved si to bola iba ty…. A clovek s depresiou na druhom konci si povie, jaaay super idea…

anonym_201a40
11. máj 2026

Ale je to smutné, ako začal úradovať Ozempic, Mounjaro a podobné s***ky, mladé dievčatá im to žerú, ako sa im podarilo schudnúť,berú ich ako vzory a pritom sa k tej postave dostali takouto skratkou 😞

anonym_f6e3b7
11. máj 2026
@anonym_0e38ad

@anonym_f6e3b7 akože neviem neviem, ale čo sa má čo spoločnosť zaoberať faktom, či je človek tučný alebo nie??? to je každého osobná vec, a keď už niekto vyjadrí názor, že mu tuční ľudia nevadia, tak je to "utvrdzovanie v presvedčení, že ich váha je ok" ??? nemôže to byť náhodou aj tak, že mu naozaj takíto ľudia nevadia, že je tomu človeku jedno, ako druhý vyzerá, že ide skôr do hĺbky a vníma toho človeka ako ľudskú bytosť, hľadá tu krásu vo vnútri a nie je povrchný ako podaktorí (nechcem ukazovať prstom). A aby niekomu vadilo, že sa o druhom vyjadruje úctivo (či už je tučný alebo chudý, škaredý alebo pekný, biely alebo čierny) tak to už spejeme ako spoločnosť do riadnej riti s prepáčením. A o hradení poplatkov za zdravotnú starostlivosť ani nevravím - to sú mi teda názory. Vieš o tom, že aj obezita je choroba? Že človek môže aj psychické problémy zajedať, alebo má hormonálne problémy...keď by si cvakal liečbu sám, nebude sa vyžierať? Tak potom prečo hradíme liečbu fajčiarom, ktorí majú rakovinu pľúc, alebo starším ľudom, ktorí celý život makali na poli a majú rakovinu kože, alebo ženám, ktoré zanedbali jednu preventívnu prehliadku a majú rakovinu vaječníkov? Takto by som mohla pokračovať, len sa bojím, že by to nemalo zmysel...

@anonym_0e38ad myslela som, že niekto sa dotkne závislých. Súhlas, nepísala som až takto zoširoka. Raz mi jeden gynekológ nazlostený povedal, že každá druhá tehotná chce PN. Ale veď tehotenstvo nie je choroba. Nevdojak ma to núti porovnávať obezitu s tehotenstvom, vidím tu paralelu. Veľakrát mám pocit z tu prispievajúcich, že tehotenstvo je pre mnohé choroba rovnako, ako ospravedĺňovanie obezity chorobou. Najprv je obezita, potom sú z nech choroby, nie opačne. Hoci sa to dnes takto deklaruje, hlavne tu a obézne. Každá má na nadváhu diagnózu, len štíhle sú zdravé 😅. Asi sa ani neliečia, lebo ľudí s nadváhou každoročne pribúda.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
xckaretxxx
11. máj 2026
@anonym_7b330c

@anonym_e0ca0f Ja neviem ako schudli, reagujem len na ten podcast. To je cele.

@anonym_7b330c ja som počula ten podcast. A nepáčilo dá mi jej vyjadrovanie.

anonym_0e38ad
11. máj 2026
@anonym_f6e3b7

@anonym_0e38ad myslela som, že niekto sa dotkne závislých. Súhlas, nepísala som až takto zoširoka. Raz mi jeden gynekológ nazlostený povedal, že každá druhá tehotná chce PN. Ale veď tehotenstvo nie je choroba. Nevdojak ma to núti porovnávať obezitu s tehotenstvom, vidím tu paralelu. Veľakrát mám pocit z tu prispievajúcich, že tehotenstvo je pre mnohé choroba rovnako, ako ospravedĺňovanie obezity chorobou. Najprv je obezita, potom sú z nech choroby, nie opačne. Hoci sa to dnes takto deklaruje, hlavne tu a obézne. Každá má na nadváhu diagnózu, len štíhle sú zdravé 😅. Asi sa ani neliečia, lebo ľudí s nadváhou každoročne pribúda.

@anonym_f6e3b7 si si istá, že nie opačne? nepoznáš človeka, ktorý bol štíhly a kvôli chorobe prešiel do obezity? ja poznám, a dá sa povedať, že je to 50:50, takže nie, štíhly človek neznamená automaticky zdravý a ani obézny človek automaticky neznamená chorý (samozrejme keď sa bavíme nie o ľuďoch extrémne podvyživených ani morbídne obéznych). Pracujem vo sfére, kde sa stretávam s oboma typmi takýchto ľudí, a prevažná väčšina prešla do chorobného stavu z normálnej váhy. Prišli psychické problémy a problém bol na svete. Ani obézne deti alebo adolescenti nie sú vždy rozmaznané decká, ktorým rodičia doprajú coca-colu na litre a chipsy na kilá. Sú aj takéto prípady, nevravím, že nie. Len mi vadí toto škatuľkovanie a som na to dosť citlivá (a nie, nie som obézna, mám zdravý body mass index a napriek tomu ma trápia rôzne choroby).

maminkadeticiek
11. máj 2026
@anonym_e2b151

@anonym_autor asi sa preozempicovala

@anonym_e2b151 Nie,ona fakt neozempicovala.Len jej zo sebavedomia preplo.V kazdom pripade ako byvala moderatorka ktora by sa mala vediet spravat a primerane vyjadrovat vo verejnom priestore jej huba predbiehala mozog a praobycajny takt.Adela mala co robit aby to ukocirovala.Ale.preco si ju pozvala,zrovna ju fakt netusim.

aurelia2000
11. máj 2026
@maminkadeticiek

@anonym_e2b151 Nie,ona fakt neozempicovala.Len jej zo sebavedomia preplo.V kazdom pripade ako byvala moderatorka ktora by sa mala vediet spravat a primerane vyjadrovat vo verejnom priestore jej huba predbiehala mozog a praobycajny takt.Adela mala co robit aby to ukocirovala.Ale.preco si ju pozvala,zrovna ju fakt netusim.

@maminkadeticiek Pozvala, ju lebo vedela, ako sa vyjadruje a čo to spôsobí. Zamer vyšiel, sledovanosť stúpa.

maminkadeticiek
11. máj 2026
@aurelia2000

@maminkadeticiek Pozvala, ju lebo vedela, ako sa vyjadruje a čo to spôsobí. Zamer vyšiel, sledovanosť stúpa.

@aurelia2000 Nemyslim si.

drahomirrra
11. máj 2026
@oliolijanka
Odpoveď bola zmazaná

@oliolijanka Akoze, ani neviem, co na takuto sprostost napisat. Keby boli jej vyjadrenia tak neskodne, nebiju na poplach vsetci, co sa vyzive a psychologii rozumeju a nechali by to vysumiet.
Tu na koni sa medzi anonymnymi profilmi extremne nosi hejt. Vsetky su ale pokadene napisat tie drsne komenty pod svojimi nickmi. Kazda si rada rypne do tucnych ludi svojimi sedliackymi radami a hodnoteniami, na ktore nikto nie je zvedavy. Nik nenapise nic k veci.
Ty sa tiez teme prd makovy rozumies, ked kvakas, ze PPP potrebujú poznamky od rodicov a nejake to “nacatie”. No nie, nepotrebuju. Poruchami PP trpia deti s usporiadanych rodin, deti z pokojnych rodin, deti z domova, deti fetakov, deti modrooke, akekolvek.
Opakujem, ked raz niekto vypusta do sveta mudrosti ohladne vyzivy, musi si byt vedomy zodpovednosti, ktora z toho pre neho vyplyva. Apropos, v Cine to vymysleli dobre. Zakonom zakazali akekolvek vyjadrovanie influencerov a im podobnym na temy, na ktore nemaju vzdelanie a riesia iba monetizaciu.
A ak ti vadi slovo hlupana, ktore sa nachadza v slovniku, to je tvoj cintľavy problem, nie moj.

pluss
11. máj 2026

Tejto žene strašne stúplo ego odkedy si vzala toho rakusaka a hra sa na dvornu pani….minule som s ňou pozerala aj bez servítky a na to že je cukrarka tak to vyzeralo otrasne aj ostatní to okomentovali že cele zle a ona vkuse len točila o chudnutí a aká je úžasná a ako jej syn ma všetky jej knihy lebo je úžasná… až sa to ťažko pozeralo

zmrzlinka2021
11. máj 2026
@drahomirrra

@anonym_7b330c toto nemoze dospela zena ani napisat. Proste ona mozno hovori o sebe, ale ako nahle vypustis nieco do eteru, mas zodpovednost. Ze si mlade dievca povie jeej, jej to zabralo, podme na 1200 kcal! Ze uveri medicinskej (?) srackovine o zatukovatenom mozgu? Clovek, ktory ide s niecim von, musi mat za svoje reci zodpovednost. To akoby si povedala v podcaste, ze si skusila samovrazdu, ale nevysla. Ved si to bola iba ty…. A clovek s depresiou na druhom konci si povie, jaaay super idea…

@drahomirrra tých 1200 kalórií ma urvalo

anonym_e2b151
11. máj 2026
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek a tu ovisnutu kozu pod pazami ma z čoho? Typické pre ozempic, plus aka je z nej špata vraskava, prepáč.
Keď chce silou mocou vyzerať stihlo, nech sa aspoň stiahne neoprenom celá.

maminkadeticiek
11. máj 2026
@anonym_e2b151

@maminkadeticiek a tu ovisnutu kozu pod pazami ma z čoho? Typické pre ozempic, plus aka je z nej špata vraskava, prepáč.
Keď chce silou mocou vyzerať stihlo, nech sa aspoň stiahne neoprenom celá.

@anonym_e2b151 Nazvat ju spatou vraskavou je absolutne pod uroven.Urazat cloveka za vyzor ci vrasky je absolutne pod uroven akehokolvek sudneho cloveka. Ona popri chudnuti necvivi silovy trening,to je velky problem,nebuduje svalstvo,to sama priznala.
Inak nezavidis jej tak trosku?Lebo taketo urazky tomu nasvedcuju.