icon

Aj dvaja sú rodina

29. nov 2022

Či iba ak tam sú deti? Viem bol taký film ,ale ako sa to vníma dik

Strana
z3
doriiis
30. nov 2022

@zmrzlinka2021 ...ďakujem za siahodlhé sondovanie do mojej duše.😂Neviem síce,čo má spoločné tvoj komentár s tým,čo som písala ja,lebo ja som svojho muža nespomenula ani v jednom komentári,ale dobre vedieť,že cudzia ženská si pamätá detaily môjho života.Citim sa výnimočne🙏.Pekný tyzden

minesasubu
30. nov 2022

@zooeynka fajn lebo o pravde som ja nic nepisala 🙂 ale po prečítaní ostatnych prispevok som pochopila ze co je vo veci 🙂

piece
30. nov 2022

Ako podľa mňa nie je rodina len o deťom a len v takom vzťahu sa dá o nej hovoriť kde sú deti. Neviem to tak nejak dobre vysvetliť, no pre mňa je rodina aj keď sú napríklad len dvaja

zooeynka
30. nov 2022

@minesasubu ono, pojmy by sa nemali zamienat, lebo vznikne chaos. Ja tiez chapem co si prispevkom chcela povedat, ale vies, tvrdit ze rodina je ti hocikto koho mas rada je take....no, nie pravdive.
Aj @doriiis sa urazila ked som jej oponovala, ale nechcem aby sa hnevala. Mier so vsetkymi ;)

doriiis
30. nov 2022

@zooeynka ...neurazila som sa.Len ma prestalo baviť sa s tebou baviť.Kludne si maj svoju pravdu.Mne si srdečne ukradnutá.Aj tebe pekny den

zooeynka
30. nov 2022

@doriiis tak vidis ze si oduta ;) Ako male dieta

doriiis
30. nov 2022

@zooeynka ...ty si taká otravná a vtierava ku každému? Či len ja mám tu česť? Prosím ťa nevnucuj sa mi.Ja mám svoj názor,ty svoj....rešpektujme ho navzájom a týmto to aj skonci

h2
30. nov 2022

Keď nie sú manželia a ani spolu nemajú deti, tak podľa mňa žiadna rodina nie sú. Hádam nebudem rodina s každým frajerom, s ktorým som kedy chodila.

zooeynka
30. nov 2022

@doriiis nie, len uvadzam veci na pravu mieru, lebo zamienat pojmy je celkom vazne. Mozme to uzavriet tak, ze ty kludne svojho priatela volaj rodina, nikomu tym neublizujes a v globale je to kazdemu jedno. Ked pride na lamanie chleba typu pravne, dedicske, zdravotne zalezitosti tak tam zistis ze rodina nie ste. Ale interne sa tak kludne nazyvajte. Mier s tebou.

sisaka
30. nov 2022

Baby, vy neviete, že teraz môžte byť čo len chcete? Preto sa tu niektoré zdúvajú, lebo idú podľa najnovších trendov. Keď vám niekto povie, že je pes, je pes, keď niekto vyhlási, že je oni, tak je oni, keď niekto miluje plot, tak je to normálny vzťah a treba to rešpektovať, nie ťukať si po hlave a keď niekto považuje svojho frajera za rodinu, tak sú rodina. V dnešnej dobe skratka môžte byť, čo len chcete a ak vás niekto nepodporí, tak je to hejter alebo aj niečo hnusnejšie.

doriiis
30. nov 2022

@zooeynka ....zbytočne mudrujes.Pravne a dedičské veci máme dávno vybavené.Lebo sa to dá.Ale nechaj tak.Mas posledné slovo,máš pravdu

h2
30. nov 2022

@sisaka 😅😅😅

h2
30. nov 2022

@sisaka Keď milujem plot, ale nemám s ním deti, tak sme rodina? 😁

zooeynka
30. nov 2022

@h2 ked sa zanho vydas tak az potom ste rodina ;)

h2
30. nov 2022

@zooeynka 😅 Keď on sa ešte stále nevyjadril... 😢😆

zooeynka
30. nov 2022

@h2 chrapun je to. Nestracaj s nim cas ;) Skus iny plot

h2
30. nov 2022

@zooeynka 😂😂😂

sisaka
30. nov 2022

@h2 ak to tak cítiš, tak na 100% ste. 🤣🙃

sisaka
30. nov 2022

@h2 ak sa skamaratite s týmito dvoma budete úplná rodina

h2
30. nov 2022

@sisaka Ten môj je krajší 😍♥️😅

zuzana212722
30. nov 2022

Frajer a frajerka niesu rodina ani keď sú spolu milión rokov ani rok proste vôbec..ak je tam dieťa tak áno

zuzana212722
30. nov 2022

@zooeynka sa mi to páči ako sa jej ( doris ) snažíš Normálne vysvetliť ako sú veci naozaj ale ide si svoje..este po právnej stránke aj tak nič 🤣🤣🤣
V reále mám susedu ktorej v lete zomrel tragicky frajer cez 20 rokov spolu vychovali jej syna..a ona sa musí odsťahovať ..lebo síce si myslela ze to majú poriesene ale on jej za chrbtom spravil podraz ..

sisaka
30. nov 2022

@h2 tak sa ho len pekne drž, lebo takého krásavca už ťažko nájdeš 🤣🤣🤣

doriiis
30. nov 2022

@zuzana212722 ...ona sa mi nič nesnaží vysvetliť.Ona sa snaží o to,aby som jej dala za pravdu.A to je rozdiel.

doriiis
30. nov 2022

@zuzana212722
@zooeynka ...a okrem toho dievčatá,môžete kľudne spávať.Ja mám s partnerom dve deti,takže už podľa VASICH noriem sme rodina.

minesasubu
30. nov 2022

@zooeynka ja som odpovedala na to co sa pytala autorka ze ako sa to vníma , to ze to podla nejakej poučky ktoru vymyslel kroviekto väčšina ludi berie inak mne je jedno a mysim ze aj väčšine ľudí 🙂 myslim ze dnesna doba je tak moderná ze hranie sa na pravdu nemá moc zmysel v bežných veciach kedze kazdy si robi ako je jemu najlepsie 🙂

zooeynka
30. nov 2022

@zuzana212722 no snazila som sa, ale zjavne nemam talent vysvetlovat realitu, doris to vidi cele inak 🙂 Podla jej logiky upravovat si vyznam slov podla vlastneho uvazenia by sme mohli upgradeovat aj ine spolocensky zauzivane vyrazy. Ja navrhujem slovo "nakup". Citim ze by mal byt zadarmo tak oddnes to tak budem vnimat....

katka700
30. nov 2022

@zooeynka pri dnešnej inflácii a umelom navyšovani cien budeš mať veľkú podporu 🤣🤣🤣

zuzana212722
30. nov 2022

@zooeynka to by som brala aj ja 🤣🤣

ailiba
30. nov 2022

@katka700 prepac, ale komunizmus sa snazil rozbit rodinu? Praveze ju podporoval. Pozicky, byty.... A Pozri sa, teraz, dokedy v okolitych statoch maju zeny matersku. Je bezne, ze 3 mesiace, max. pol roka... Ale tu poslednu vetu si napisala velmi pekne. Suhlasim, ze je to tak, ako to ludia citia.

Strana
z3