Ako influecerky ovplyvňujú váš život?
Baby, chcela by som vedieť Vaše skúsenosti s influ babami, ,či ste sa inšpirovali, či Vám sa zdajú ako pozlátko, alebo ako to Vy máte?
Celé na tom všetkom je smutné to že 90% influ je len hon za sledovateľmi. To nie sú reálne životy a zážitky. Za jedným postom je množstvo premýšlania a času za dokonalou fotkou. Odporúčania na produkty sú len platené spolupráce. Oblak dokonalosti. Kopec vyhoretých duší. Priznám sa že roky dozadu ma vedeli ovplyvniť, ale našťastie som si deaktivovala FB aj Insta, venujem sa minimalizmu, čítam knihy, venujem sa dobročinnosti a nadovšetko si uvedomujem ako je každá minúta na tomto svete vzácna a nepotrebujem ukazovať svoje šťastie, rodinu, splnené sny úplne cudzím a bezvýznamným ľuďom.
Celé na tom všetkom je smutné to že 90% influ je len hon za sledovateľmi. To nie sú reálne životy a zážitky. Za jedným postom je množstvo premýšlania a času za dokonalou fotkou. Odporúčania na produkty sú len platené spolupráce. Oblak dokonalosti. Kopec vyhoretých duší. Priznám sa že roky dozadu ma vedeli ovplyvniť, ale našťastie som si deaktivovala FB aj Insta, venujem sa minimalizmu, čítam knihy, venujem sa dobročinnosti a nadovšetko si uvedomujem ako je každá minúta na tomto svete vzácna a nepotrebujem ukazovať svoje šťastie, rodinu, splnené sny úplne cudzím a bezvýznamným ľuďom.
@anonym_86cae3 a najsmutnejšie na tom je, že mnohí im to žerú aj s navijakom. Veria, že to, čo vidia, sú reálne životy a potom im tie vlastne, normálne, nestačia..
Ja sledujem dejepis inak, dejepis lover, občas prídem na celkom zaujímavé fakty, o ktorých som predtým nepočula. Celkom mám ešte rada tie variace/peciace videá a tie o fungovaní tela.
@tilly ak mas rada taketo history podcasty, tak napr aj"Tak bolo" ma tiez kopu perfektnych častí.. lebo dejepis inak dlho nic nezverejnovala, vlastne az teraz niekedy zasvietili nejake epizody.
je veľký rozdiel influencer a "influencer".
Tie hrdinky,čo sa tu vystatujú,že nepotrebujú sledovať nejaké blbane,aby ste vedeli,na sockách je veľa hodnotného obsahu,len si ho treba vedieť nájsť.
@tilly ak mas rada taketo history podcasty, tak napr aj"Tak bolo" ma tiez kopu perfektnych častí.. lebo dejepis inak dlho nic nezverejnovala, vlastne az teraz niekedy zasvietili nejake epizody.
@simca06022011 áno, tak bolo mám vo svojom vybere na spotify
Sledujem také, ktoré dávajú recenzie na dobre kozmetické produkty. Občas hľadám novu špirálu, lícenku, atď a rada sa inšpirujem. Alebo tie, ktoré odporúčajú dobré veci z DM. A vďaka infukencerke som objavila Cute box a robí mi radosť každý mesiac
@anonym_autor Nemam pocit, ze by ma nejak ovplyvnovali. V podstate si sem-tam pozriem jednu.
@anonym_autor nijako, nemám IG, nesledujem nikoho, sú mi všetky ukradnuté
ľudia sa nechajú inšpirovať obrazmi zvonku, ale potom si to v sebe spochybnia...nie preto, že by to bolo zlé, ale preto, že telo cíti rozdiel medzi tým, čo je len vizuálny stimul a tým, čo je pre nich naozaj výživné...nesledujte, či vás niečo inšpiruje hlavou, ale čo to s vami robí...ak po sledovaní cítite tlak, nedostatok alebo potrebu byť iná, nie je to inšpirácia, ale porovnávanie...ak cítite rozšírenie, pokoj alebo chuť ísť vlastnou cestou, má to pre vás zmysel bez ohľadu na to, ako to nazveme....
Sledujem nejakych ludi, zo zahranicia aj slovenska, ktori zverejnuju vegan recepty, zdravy zivotny styl, to ma velmi inspirovalo 🙂
@dorizzz MK je socialna siet
@anonym_1922d7 MK je diskusné fórum…
Nastastie nijako.
@anonym_autor och neviem, čo privádza ľudí k tomu, ze im životy silné ovplyvňuje pozlátko a predstieranie influencerov..
Myslím si, že takýto ľahko ovplyvniteľné ľudia majú nejaké nespracované traumy a problém so sebaobrazom..
Sledujem detsku doktorku, asi 2 ci 3 profily tykajuce sa rodiny a domskolactva a nejake vychovne zamerane na respektujucu vychovu a emocie deti.
@anonym_autor ja ziadnu nepoznam nesledujem nemam instagram. Nechyba mi to
Ani ja nič také nesledujem a ani nepoužívam socialne siete. Max messenger.
@dorizzz tvoje mínus
Ježiš, to čo je tu za názory ako v stredoveku? Plno hodnotných vecí zdieľajú ľudia/influenceri. Len treba správne hľadať a nemať k tomu takýto odmietavý postoj. Veľmi vám chýba otvorenosť a rozhľadenosť.
@anonym_autor tento svet je mimo mna a moje konicky
@anonym_6d0a59 si na MK, tiež socialna sieť
@anonym_autor jediná, kde som. Kvôli ponuke oblečenia. A rada si pozriem foto deti.
@dorizzz tvoje mínus
@anonym_be0ff2 nevnímam to ako mínus, to už je na každom, čo považuje vo svojom živote za dôležité a čo nie, rozhľadenosť sa dá dosiahnuť aj inak než pozeraním videí, odmietavý postoj vo všeobecnosti k tomu nemám, len som si uvedomila, že mi to nič nedáva. Preto to nesledujem, nepozerám videá, inšpirácia sa dá nájsť aj inde.
@anonym_autor neovplyvňujú ma.Skôr ma prekvapuje, koľko ľudí bez kvalitné obsahu sa takto živí, čo zodpovedá IQ sledovateľov.
Neviem či je to influencer ale sledujem tak akurát tehotneho kuchara a už už ma influencol aby som si objednala fabini panvicu ale odolala som 🤣🤣🤣 ale údenú papriku už pomaly ale isto dávam do všetkého
ja sledujem na instagrame niekolko profilov psov 😇 ale granule som este zrat nezacala 😅
Sledujem jednu od jej uplnych zaciatkov, podstate som s nou vyrastala. Sem-tam kliknem na jej profil ako napreduje v zivote, ale to je tak vsetko🙂
Ja som sledovala rozne baby ohladom cvicenia a fit jedal. Samozrejme popri tom mi vyskakovali aj bars ake “reklamne a zlavove baby”. A uz som len scrollovala a scrollovala. Zrazu to nebola par minutova zalezitost denne. A tak som si v decembri instagram odinstalovala. Musim povedat, ze mam viac casu. Ked nieco potrebujem, pouzijem google alebo chatGP. Strasne mi isli na nervy uz tipy ako Tana Zidekova, moderatorky podcastov alebo rozne mamicky deti. Zivot mega dokonaly, upratane, nakrabickovane a deti take poslusne a nastajlovane, psickovia vyskereny na kazdej foto… no proste dokonalost sama. Staci ak si kupim oblecenie cez ich kody, budem ako ony. Bolo toho na mna moc. A este ked som svoje zname videla ako sa snazia napodobnovat celebrity a pridavali nahodne foto, akoze pri chodzi niekde na ulici, nahodna ruka so sampanskym a nove hodinky, nova kosacka pre manzela sa zrazu ocitla na zahrade…no proste cele umele kedze viem, co maju doma. Tak som sa radsej vratila do reality a je mi fajin.
@anonym_autor nesledujem neriešim 😁

Ja sledujem dejepis inak, dejepis lover, občas prídem na celkom zaujímavé fakty, o ktorých som predtým nepočula. Celkom mám ešte rada tie variace/peciace videá a tie o fungovaní tela.