icon

Ako na vrátenie peňazí po stornovaní objednávky?

2. apr 2024

Ahojte prosim Vas stornoval uz niekto obj.a prisli Vám peniaze spat?dakujem

abriela
2. apr 2024

peniaze ti vrátia na učet, alebo formou kreditu.

autor
2. apr 2024

@abriela dakujem ja som tam oznacila ze nech mi to vratia na ucet !este sa mi to nestqlo preto sa pytam takze dufam ze mi peniaze vratia

patulik0706
2. apr 2024

Áno viackrát som vracala naspäť veci z temu, peniaze mi vždy prišli na druhý deň bez problémov. Dokonca tovar som si mohla nechať. 🤷🏼‍♀️😁👍🏼

ovaaa
2. apr 2024

Naposledy som musela vracať balíkom, poštovné hradili oni.

evacim
2. apr 2024

Peniaze mi vrátili hneď, tuším na druhý deň, takže za mňa veľká spokojnosť.

lenkablahova
9. nov 2024

Dobrý deň môžem sa opytať objednavala som deky 3ks z Temu a 2 z nich neboli dobre ušite požiadala som o vratenie koruniek a tovaru poslali mi ze cez DPD packeta stitok aby som našla ale nakoniec som dala možnosť Vratenie penazi a ponechať si tovar a vratili mi korunky na Temu kredit je nejaka možnosť že budem musieť tovar zabaliť a vratiť im ho ? Ďakujem za odpoveď

ada1969
19. jan 2025

@patulik0706 čo ste písali ako dôvod vrátenia aby ste nemusela vracať tovar

patulik0706
19. jan 2025

@ada1969 zakúpené omylom. Majú to v možnostiach a do textu som napísala to isté. Samozrejme pokiaľ ide o nejaký drahší tovar, to väčšinou chcú vrátiť ale menšie a lacné položky väčšinou netreba vracať späť 🙂

ada1969
19. jan 2025

Dakujem

andrea9991
22. mar 2025

@patulik0706 už aj viackrát sa stalo, že ste mohli nechať tovar?

erikaeb
22. mar 2025

@andrea9991 ja som si tak mohla nechať dvoje plavky čo mi nesedeli, vrátili peniaze a že s tovarom môžem naložiť podľa uváženia 😀
Raz mi došlo 5€ formou kreditu na ďalšiu objednávku keďže balík prišiel deň po dátume čo uvideli ako najneskôr dodanie ( bolo obdobie vianoc)

patulik0706
21. júl 2025
@andrea9991

@patulik0706 už aj viackrát sa stalo, že ste mohli nechať tovar?

@andrea9991 áno viackrát dokonca skoro pri každej objednávke sa stane že nejakú drobnosť dám vrátiť naspäť a oni tam hneď napíšu že nie je potrebné tovar vrátiť, môžem si ho ponechať a € na účet pošlú väčšinou mi prišli na ďalší deň, max. o dva dni na to.

ada1969
22. júl 2025

Mne neberie tovar ani za 0,49€ chcú vrátiť 🙄