icon

Ako riešiť ukradnutý účet na Facebooku?

25. dec 2023

Ma niekto skúsenosť prosim ?

jaga18
25. dec 2023

Žiaľ, moja skúsenosť je, ze k účtu sa už nijak nepodarilo dostať . Stalo sa to viacerým v okolí

isis234
25. dec 2023

Mne tiež niekto "vošiel" do účtu,,,, zobrazilo sa mi... vymazali sme vám časť účtu.... Bledá obrazovka....

danielahamar
25. dec 2023

Môjmu bratovi a aj istagram rovno

autor
25. dec 2023

@danielahamar a dostal ho spat?

danielahamar
25. dec 2023

Nie

diaszoky
25. dec 2023

Ja

autor
26. dec 2023

@diaszoky dostala si ho spat?

diaszoky
26. dec 2023

Nie vytvorila som novy profil s podobnym menom a takmer miho nechceli urobit musela som fotit tvar atd masaker pod. Aj znami nahlasovali ze ukradnuty ucet nevratili

autor
27. dec 2023

@diaszoky mne ho rovno zmazali že ten čo ho ukradol porušil pravidla a nenašla som kontakt kde sa obrátiť :(

diaszoky
27. dec 2023

Ahaa tak uz len novy urob mala si dvojstupnove overenie ? Ja nie a tak to aj dopadlo

autor
27. dec 2023

@diaszoky práveže mala nechápem ako to je možné no aj napriek tomu mi ho ukradli museli sa nabúrať aj na mail

diaszoky
27. dec 2023

Vazne? A nic ti. Na sms nedoslo ze kod?

autor
27. dec 2023

@diaszoky nie mne sa tam snažil niekto dostať deň pred tým tak som sto krát zmenila heslo a stále mi ukazovalo že niekto sa tam prihlásil tak som ja zmazala asi na pól dňa Facebook
Potom som sa tam vrátila a v noci mi prišlo už len na mail že bolo zmenené heslo ale ja ten mail nemám prihlásený stále takže som to nevidela a rovno až keď zmazali účet a ma vyplo uprostred debaty s kamoskou som zistila čo sa stalo

daniela.ho
27. dec 2023

Zevraj je to nejaky virus z aplikacie Temu, nemas?

diaszoky
27. dec 2023

@daniela.ho z temu objednvam ale appku nemam chvalabohu

daniela.ho
27. dec 2023

@diaszoky myslela som celkovo Temu, pokial z nej objednavas maju tvoje udaje a zevraj cez ne napadaju ucty na socialnych sietach.

johankaivanka
27. dec 2023

Ano, nemala som ho zabezpeceny 2stupnovym overenim. Cize sa mi tam naburali, zmenili mi emailovu adresu, heslo, zadali vlastne telefonne cislo. Nemala som teda sancu dostat to spat.
Zistovala som vsetko mozne, nakoniec po mesiaci, kedy som uz mala novy fb, som sa tam zrazu dostala.
Len som si domyslela, ze zrejme to 2stupnove overenie zrusili, asi im moj fb bol uplne naprt, lebo si to dodnes neviem vysvetlit..
Cca 2roky dozadu.
To mi vtedy prisiel email na moj zadavaci email, ze bol zmeneny na nejaky xxx.ru

autor
28. dec 2023

@daniela.ho mám 🙈

diaszoky
28. dec 2023

@daniela.ho ani nehovorte banda jedna

diaszoky
28. dec 2023

Tak to uz nahoda nieje

helka77
28. dec 2023

@daniela.ho ja Temu nemám ani som neobjednavala nikdy z neho a tiež mi už tretí týždeň naburavaju FB aj e-mail dokola mením hesla dva týždne bol pokoj a predvčerom to zas začalo vedia sa.prihlasit do môjho e-mailu a dajú si tam poslať kód na zmenu hesla hoci som menila hesla už aj tam aj tam niekoľkokrát

diaszoky
28. dec 2023

@helka77 chore na co to niekomu je

helka77
28. dec 2023

@diaszoky veď práve a mám aj dvojstupňove overenie aj na sms a prišla mi sms s nejakym zvláštnym písmom od Facebooku ani som na to neklikla a neotvorila a aj napriek tomu sa nabúrali cez e-mail do FB, ale mám overený prístup v mobile tak som zatiaľ nestratila prístup ale bojujem s hackerom už tretí deň a klepem sa kto z.koho, dnes o 2h ráno mi prišla správa zas na email s kódom na obnovenie hesla,ja už neviem ako sa zabezpečiť

helka77
28. dec 2023

Dokonca mi píše že ten niekto je z New Yorku kto sa mi prihlásil do účtu aj pred tromi týždňami, aj teraz

jaga18
28. dec 2023

Ani my sme nemali tému ani nikdy neobjednavali a aj rak sa stalo.... mužov profil pravidelne používa niekto cudzí, on sa tam uz nevie dostať. A mám zopár známych, ktorí sú na tom detto. Ja mam deaktivivany fb už 3 roky a stále mi chodia maily s kódom na zmenu hesla pravidelne takmer každý druhý mesiac. Do mailu sa mi zatial nedostali, hlavný mail mám na Yahoo.

isis234
28. dec 2023

@helka77 zmeniť heslo..... s číslami uprostred slova

autor
28. dec 2023

@helka77 aj mne vraj niekto odtiaľ ukradol ucet