Ako riešiť vyhrážky na sociálnych sieťach?
K comu sme sa to dostali? Dnes mi zacal pisat cech na tiktok do suk. spravy len preto lebo som si branil Slovensko. Vyhrazal sa mi, ze mi zabije rodinu, zmlati ma, podpali barak… no a taktiez par nadavok na mna a moju rodinu. Asi ide o mentalne retardovanu osobu, no aj tak sa chcem spytat co by ste robili vy? Na policiu sa mi to nechce davat, aj ked si to zasluzi. PS-mohol som reagovat slusnejsie, ale ked mi ide do rodiny len kvoli tomu ze som ho nenechal nadavat na slovensko, tak si zasluzi viac nez co som mu napisal

Na co vobec reagujes na mentalov? A ked pises ze ides na policiu tak si mal po prvej sprave ist...
Preboha.. isla by som na policiu. Toto ma volebne pravo.
@hiro emocie..nechcel som si nechat nadavat na rodinu
Tak sa zodvihni a na tú políciu choď.
Iné čo chceš robiť ?
mozes ist na policiu, nahlasit aj profil na FB a zrusia ho.
https://www.mojandroid.sk/socialne-siete-ohovar... a aj Ficek, mal radu pre podobny pripad, vygoogli si.
A najlepsie je takymto psychosom vobec neodpisovat, nechapem na co ste si vypisovali ako zalubenci :D pride, oznami na FB, porusenie, max si odfotim ak by bolo treba a blokujem osobu. To su nevyzreti, unudeni jedinci co nemaju co robit = par pokutiek, navstev policie a tak (neviem ako to bude ak je z CR) a realita ho preberie
Polícia s tým nič neurobí maximálne nabudúce takéto individuá blokuj.. očividne cigán to ináč nevie ako vyhrážať sa zabitím a podpaľovaním vôbec ma to ani neudivuje.
Ľuďom načisto d..e 😲. A ty si tiež pekne prilial "oleja" do ohňa. No na "kieho boa" na také reaguješ? Máte obaja 17rokov či čo? 🙄
@zuzanita1609 teraz si bucham si hlavu do stolu, naco som mu vobec odpovedal no🫣,uplne zbytocne.. uz je davno v bloku
Anonym a to kvôli čomu začalo?
Nabudúce pošli do ...a zablokuj automaticky. Načo si zbytočne takto ľudia problémy a nervy robia, nepochopím 🤔.
@ivanka12311 uplna blbost, na tiktoku zaujimavost ze v jednej svetoznamej hre je detail o slovensku(nepodstatne), nato pán do komentaru zacal vypisovat ze Slovensko nieje, len Maďarsko. To som na tiktoku v poslednu dobu pocul velakrat, tak som ho opravil, ze slovensko je… a potom mi uz zacal pisat do sukromnych
je to psychopat, co sa chce hadat, ventiluje si nieco cez siete.. je uplne jedno, co kto kde napisal. Vyhraza sa ti, chod na policiu. Nemas co ine riesit
@ivanka12311 ze nespravi?
https://dennikn.sk/529450/na-facebooku-sa-vyhra...
a ked vygooglis je pripadov viac, dokonca v nitre dostala nejaka zena za ohovaranie svagrinej ci koho na MK pokutu :DDD
Kontaktovat policiu, vedia podla IP adresy najst bydlisko. Toto sa dnes uz berie vaznejsie
Musí to byť nejaký vymlety fetak
S takými ľuďmi sa nemá komunikovať a keď si už povedal, že pôjdeš na políciu tak choď plus nahlas profil na sociálnej sieti.
naco sa zapletat do takych debat... co akoze cakas, ze po par vymenach taky clovek napise: jaaj, prepac, uznavam, ospravedlnujem sa ?
Ved ste si navzajom totalne cudzi ludia, ako ta vobec moze trapit ze nadava na tvoju rodinu, a akoze preto si aj ty vypisovala dalej a dalej.
Ved to je cisty pacient ktory nechce debatovat.
Ano, treba take riesit policiou. Sem tam su pripady, ze zaklopu takym ludom na dvere ... a uz su zrazu krotki , "to nie ja, niekto sa mi nabural do pocitaca !" :D
Ja som uz na internete cca 25 rokov, a tych diskusii .. ktorych som sa nacital. Keby to mal brat clovek osobne, ze nejaky Cech napisal na Slovaka, Slovak na Cecha ... a vsetky tie mozne kombinacie, tak by som sa uz zblaznil.
Ved je davno jasne zname, ze v akoze anonymnom online svete ludia uplne inak vypisuju, co by si v skutocnom svete nedovolili.
Ze to naschval tak vypisuju, "trolluju", bavia sa na tom ako druhu stranu vytocili. Tam mas tym nad tym kontrolu - nenechat sa predsa vytocit. Ak mu odpisujes, ved ho tym len tesis.
To si mala proste rovno blokovat.

krásne ste sa obaja porozprávali... 👏