Ako zistím históriu v inkognito režime?
Baby mám naozaj silné podozrenie na manželovu neveru skrz pokec a iných sraciek, že si tam vypisuje, jeho kolega sa mierne prekecol a ja mu to nemám ako dokázať...viem, že na net chodí výlučne cez inkognito režim vraj aby mu potom nehadzalo reklamy a iné sračky...citovala som ..prosím nemyslite si, že ho chcem sledovať len chcem zistiť pravdu 😔
Ak sa môžem spýtať, ako si dopadla?
@autorka na zariadení, na ktorom používa okno inkognito si do jeho google chrome pridáš toto rozšírenie
https://chrome.google.com/webstore/detail/off-t...
Následne hore vpravo máš puzzle ikonu, tam ti toto rozšírenie ukáže. Vedľa neho stlačíš 3 bodky a zo stĺpca vyberieš -spravovať rozšírenie-, otvoria sa nastavenie tohto rozšírenia a niekde dole zvolíš -povoliť v režime inkognito-. Bez tohto kroku to nebude fungovať. Potom to už len necháš tak, nech robí čo chce a keď si to budeš chcieť pozrieť, len otvor nové okno inkognito a vpravo hore v puzzle ikone stlač dané rozšírenie s názvom off the record history a už uvidíš celú históriu za posledných 7 dní. Ale musíš byť tiež v inkognite, neukáže ti to v bežnom okne.
Ešte doplním, že na mobile nevyužívaš puzzle ikonu ale musíš to pridať na pracovnú plochu, tak mu to tam skús niekde schovať medzi appky. Na počítači to máš o to jednoduchšie.
@cocolino234 Ahooj mohla by si mi poradiť prosíííím ?🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ako mám sledovať históriu v anonyme ? Dala som synchronizáciu ale história sa ukladá len v tom zariadení na ktorom som…neviem ako sledovať históriu aj z druhého zariadenia ?
@autorka je veľmi jednoduché to urobiť, ak chceš napíšem ti tu postup. Ak si sa rozhodla, že to robiť nejdeš, nenapíšem nech ťa to neláka. 🙂 Toto nie je o nedôvere. Každá žena, ktorá podozrieva svojho muža sa s ním hneď nerozvedie i keď tu to všetky radia. Narušená dôvera sa vo väčšine prípadov dá budovať ak obaja chcú, ale cesta späť z nevery vo väčšine vzťahov neexistuje aj ak by chceli. A tú dôveru ešte narušenú nemáš, len sa bojíš, že vám to zničí vzťah a obavy v dlhodobých vzťahoch, kedy príde podnet sú realitou. Takže sa vôbec necíť zle, už si len riadne premysli či to chceš urobiť alebo nie.
@cocolino234 A mne to nepošleš??
@evaachesa joj ďakujem veľmi...naozaj nie som ten typ, žeby som snorila, ale chcem vedieť pravdu, premýšľam každý deň či niečo robím zle ak by to bola pravda...navarené popratane pozehlene o bábätko postarané a aj k nemu som dobrá veľmi...ale odkedy máme bábätko je skôr on chladnejší ku mne pričom som čakala totálny opak
@anonym_autor Dobry den, prosim Vas fungovala ta aplikacia co Vam poradili ? dakujem

@kittykat22 airtag po chvili sledovania upozorni iphone nablizku ze je dlhsie v blizkosti airtag, hlavne koli tomu aby sa nedal pouzivat na sledovanie ludi proti ich voli !