Ako zistím heslo k manželovmu notebooku?

nikulka9
26. jan 2019

Ahojte, neviem ako dalej...manzel ma inu,😟😟 potrebujem rukolapne dokazy...chcem vediet ako sa zistit heslo k jeho /notebooku.mobil ma tiez chraneny heslom resp.odtlackom prsta.dala by som ho sledovat ale nemam na to ..
Bohuzial😥

monikafeliz
26. jan 2019

a načo sú ti dôkazy keď si si na 100 percent istá? ved si s ním sadni a normálne sa s ním o tom porozprávaj. Ak bude popierať tak povedz nech ukáže telefón alebo notebook, ak má čisté svedomie tak ti ukáže

lucka12399
26. jan 2019

@nikulka9 normalne mu to narovinu povedz, ved uz to ako zareaguje bude dokaz.. nezistuj hesla

montemotherone
26. jan 2019

@nikulka9 si masochistka? Ja by som chcela vedieť len jedno. Ako vidí náš vzťah a čo s ním chce robiť ďalej.

pininka
26. jan 2019

Ja ťa celkom chápem, pretože muži väčšinou skalopevne tvrdia že nemajú inú a že my sme tie stíhačky a bez dôkazov neurobí nič.

kosicanka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evitka83
26. jan 2019

@nikulka9 tiez si myslim, ze je to cesta do pekla s cisty masochizmus. Ak si si na 100% ista, povedz mu to ako hotovu vec. Idealne nie hystericky. Vacsinou sa muz prezradi sam. Zacne koktat, nervozne zatlkat. Ak je to o neskorych prichodoch, sluzobkach a pod. , zmeni sa to nacas. Ked mu to chces fakt vyhodit na oci, chod sa predtym prejst, zavri sa niekde, vyvrieskaj sa a s nim potom jednaj v klude. Zo zvykne muzov odzbrojit viac ako hystericky emocionalny vystup, ktorx skor otoci proti tebe. Drzim palec

kosicanka1
26. jan 2019

Ja dam kamoskin priklad: mala obrovske podozrenie na neveru, vztah a sex o nicom, cele zle... v klude sadla s muzom a vysmial ju a poslal sa liecit. Rozhodla sa pre rozvod. Rodine a znamym povedal ze je paranoidna a trpi bludmi a podobne. Praskli jej nervy a nasla dokaz. Zrazu bola ina pesnicka a zrazu aj ten rozvod trval na sude do pol hodinky 🤷‍♀️
Ak zena je uz rozhodnuta pre akciu - bohuzial asi potrebuje dokaz, nech sa to co najrychlejsie zacne riesit bez trapnych a detinskych obstrukcii. Bohuzial niektori muzi z nevysvetlitelneho dovodu by boli schopni takto dvojito zit mozno az do hrobu - a bude sa to tvarit ze je vsetko v poriadku akurat manzelka je trosicku hystericka a paranoidna sem-tam 😢🤷‍♀️

pininka
26. jan 2019

@kosicanka1 presne tak ako píšeš, poznám chlapov ktorí vedia neskutočne zatĺkať a žijú bezproblemov dvojitý život. Takže môže konfrontovaný koľko chce, keď nebude on chcieť,nič jej nepovie.

juliet86
26. jan 2019

ked tuho spi daj mu mobil k prstu 😂

nikulka9
autor
26. jan 2019

Moj manzel je typ muza, ktory bude zatlkat pokial nemam dokaz...vysmeje ma....uz tu take pokusy boli z mojej strany, strielala som skusala.....nic.len sa so mnou pohadal.potrebujem rukolapne dokazy.....dakujem vsetkym.nie som masochista...chcem odpovede.to je vsetko...ze preco....s kym a ako dlho....bude spievat ale bez dokazov nie.

janka2501
26. jan 2019

Ja som s mojim mala problemy v lete. Tiez som vedela ze ma (mal inu). Ale isla som na neho, ze ho videla moja kolegyna, a priznal vsetko. My sme sa rozpravali o vsekom kazdy den 3-4hodiny (ked som malu dala spat). U mna bolo stastie,ze ta ,,dotycna,, isla na 3 tyzdne mimo SK. A za ten cas som otvorila oci. Zistil co je ona zac, o co jej ide. A velmi mu vadilo, ze mu vycitala ked volal so svojou 6r dcerkou. To mu vyhodila na oci, ze sa len malej venuje. A pochopil ze taky vztah nieje pre neho. My sme to ustali, pomohli nam hlavne rozhovory, a to ze obaja sme mali chybu na tom,preco sa to cele stalo. Teraz sa snazime nech nas vztah je iny. Ale podozrievava som a budem. Kontrolujem vypisy s telefonu a ziadny kontakt nastasie nieje. Ta ,,dotycna,, uz si zrejme nasla dalsiu obet. Ja som nerobila zbytocne sceny, to by nemalo vyznam. Akurat by som skodila len sebe, a malej.

janulka2811
26. jan 2019

Ked si si ista preco mu to nenavaris k obedu???

nini1010
26. jan 2019

@nikulka9 no a co potom urobisked mu to dokazes?

pininka
26. jan 2019

@janka2501 fakt klobúk dolu, takých je málo. Ja tiež vravím že cirkusom a výčitkami sa nič nespraví, len sa to zhorší a muž sa utvrdí v Tom prečo sa pozeral inam. Ja som tiež toto riešila, ale išlo iba o písanie, ktoré ani nemalo žiaden sexuálnu podtón, skôr mi vadilo že veci ktoré mal preberať so mnou preberal s kolegyňou. Celá komunikácia mi už prišla trocha nad limit a mužovi som to povedala narovinu a v kľude, nech mi povie ako na tom s ňou je. Ak by mi povedal že ju miluje, nič by som nezmohla, proti tomu sa ubrániť nedá. Viac som to ale doma nespomenula. Občas mobil skontrolujeme, ale nieje tak nič podozrive. Čo však neznamená že to neriešia inak. Ale ja si týmto myseľ určite nechcem zaplniť. Je dospelý, ak si myslí že jeho správanie je vhodné, ja ho produkt nebudem,ani náhodou.

janka2501
26. jan 2019

@pininka presne, ten moj bol zamilovany, no chvalabohu sa mu otvorili oci. Vidim na nom ze sa snazi, ze soravanie voci mne je ine( lepsie), a uz ked nieco povie,tak sme opat ,,my,, a nie ,,ja,,. My sa stale rozpravame o vsetkom, ja som sa pytala a on odpovedal, vzdy minpivedal pravdu. Co si dost vazim na nom, nemal problem priznat sa. Ta ,,dotycna,, mu pindala na to ze sa mi priznal. Neviem co cakala. Je to dost divna osoba, a som rada ze to sam videl a zistil. Ja som tiez uz toto prezila s prvym ex. A vtedy som robila cirkus. Ale teraz som si povedala,ze budem mudrejsia, aj ked som mala niekedy chut hulakat. Jedine co som urobila, bolo ze som odisla na 1hodku autom mimo a vyrevala som sa a zavolala kamoske. Prisla som ukludnena a vedela som sa rozpravat. Tie rozhovory bili kazdy den, a v podstate su doteraz. Len tu odobu nespominame.

monikafeliz
26. jan 2019

baby keď mám povedať svoju skúsenosť, tak môj tiež zatĺkal až kým mi jeho milenka o pol jedenástej v noci nenapísala "pod dole" (pred panelák) a všetko mi vysypala. Skoro som odpadla, dala by som za muža aj ruku do ohňa že takýto nie je, a to si nerobím srandu. Tiež sme sedeli spolu každý večer, rozprávali sa až do noci asi dva týždne , jasné, nasluboval hory doly , a po 4 mesiacoch sa dozviem že on ťahá dvojitý život už pol roka. Každej trepal inú básničku... Tak som chytila jeho telefon, a keď mi ho vytrhol z ruky presne som vedela ktorá bije. Bol akurát večer a chystal sa von s kamarátmi. Tak som sa cez noc pobalila a ráno pre mňa a syna prišli moji rodičia. Odvtedy žijeme s malým u našich a podala som žiadosť o rozvod. Keď sme odchádzali ráno nepovedal ani pol slova. A predým na rukách by ma nosil... Taký si bohužial niektorí chlapi...svine

elly2009
26. jan 2019

@nikulka9 Dara to spieva.... nechcem pátrať po tom kde a kolko krat. Je to kopanie sa do brucha. Doslovne

romiada
26. jan 2019

@nikulka9 treba si najprv ujasniť prečo chceš vedieť podrobnosti
1. ako dôkaz na odhodlanie sa k rozvodu, argumenty pred súdom
2. ako potvrdenie domnienok, vedieť kde Ste robili chybu aby si mohla vzťah zachrániť

ešte musíš rátať s tým, že aj keď "odhesluješ", tak nič nenájdeš...veď konverzácie sa dajú komplet mazať
leda tak že by si Tvoj manžel nechával foto na spomienky

moonlight1210
26. jan 2019

@nikulka9 ak ti to neprizna bez dokazov, tak s dokazmi tiez nie.
Prizna len tie casti, co budes mat oprete o dokazy (a nikdy nebudes mat dokazy na vsetko, lebo si im u toho nesvietila), zvysok prekruti, zataji, aj obrati proti tebe.

Cele je to hlavne o tebe.
Co vlastne ty chces.
Spat svoju dostojnost v jeho ociach? Uctu?
Alebo veris, ze s dokazmi olutuje, odprosi a zas odprisaha vernost? Ze ho to zlomi, uvedomi sa, co v tebe ma a moze stratit?
Alebo veris, ze ked zisti, ze to vies, tak dotycnu hned hodi za hlavu? Ze laska k nej hned ochladne?

Premysli si to dobre.
Najst dokazy je ako cervene sukno na byka. Mas chut hned za nim bezat a konfrontovat. Ale to je chyba.
V hneve ta este rychlejsie zmanipuluje. Lebo vlastne tuzis vidiet to divadielko, ako pochopil a lutuje. Kazda tuzi, aby to smahom ruky zmizlo a zas bolo ako predtym. To je normalna tuzba.

A ak si v zavislom postaveni (byvanie, financie, male deti,...), musis jednat o to opatrnejsie s dokazmi. Tam by uz neslo o navratenie dostojnosti a respektu k tebe, ale o to zabezpecit si istoty, ak by sa to zvrtlo k rozvodu.
Lebo aj to moze byt scenar. Ty dojdes s dokazmi, on sa usmeje, povie, ze je to pravda a aj tak uz rozmyslal ako ti povie, ze sa chce rozviest. Ze si to cele len ulahcila.

nikulka9
autor
26. jan 2019

Viem co chcem.ak zistim neveruu...rozvod je jasny...ale zozbieram toho viac.notebook je len zaciatok...ale budem chciet od neho odpoved.preco?
Ratam s tym ze ostanem s detmi sama....nase hadky im nerobia dobre.

nikulka9
autor
26. jan 2019

@nini1010 rozvod....jasne.

mijunik
26. jan 2019

@nikulka9 nešpehuj ho, neslieď v mobile, v notebooku... To je pod Tvoju dôstojnosť. Jeden skvelý človek raz povedal: "Múdry muž svoju ženu podvedie tak, ze ona o tom nevie. A múdra žena o tom aj tak vie, ale mužovi to nepovie." Nehovorim, že mu to máš tolerovať, ale ak Ti ide o záchranu vzťahu, Tvoj drahý si musí spomenúť, prečo sa do Teba zaľúbil. Ukáž, že stojíš za viac, ako "tá druhá". Začni sa krajšie obliekať, staraj sa o seba, kúp si niečo drahé a veľmi pekné, chodievaj na kozmetiku, kaderníčke. Teda, nepoznám Ťa, možno vyzeráš výborne a prudkú eleganciu máš v krvi... Ale v každom pripade buď na partnera milá, pekne sa okolo neho maj, smej sa na jeho vtipoch, snaž sa byť dobre naladená, príkemná, v podstate ho musíš zbaliť. Možno ak by mal podozrenie, že Ti niekto dvorí, začal by sa chovať inak. Kúp si kvety, daj doma do vázy, možno drahý začne špekulovať.😁😁 Konaj nenápadne, s láskou, navar chutné jedlo, udržuj teplo rodinného krbu. Ak má Tvojho drahého niečo presvedčiť, tak to bude to prijemné, co s Tebou zažíva. Držím Ti palce. 🍀

nikulka9
autor
26. jan 2019

@mijunik ja sa o seba staramam prikladne, kadernik, kozmetika , mam len pekne oblecenie.....mam idealnhu postavu.v mojom vzhlade nie je problem.ja ho ale uz asi nemilujem.chxem odpovede.....
Ja som chcela len technicku odpoved ako sa dostanem m ostatne mam zrovnane...nie som histerka...len sklamana zena.ale dajujem za rady.....odskusane.....pomohlo na cvhvilu vzdy.....

peter2404
26. jan 2019

@nikulka9
myslim ze prave v tomto bude problem, keby si sa nestarala prikladne o seba ale o manzela tak by si nemusela snorit po jeho notebooku :D

abbey1
26. jan 2019

@peter2404 Chorá odpoveď od teba. Ty si ozaj chlap. On podvádza, ona sa má prikladnejsie starať. Paráda. Čo tam po slušnosti, dôvere medzi partnermi. Stačí nesnorit a starať sa o mužské ego.

abbey1
26. jan 2019

@nikulka9 Držím päste.

katkati
26. jan 2019

@peter2404 Trápna odpoveď.