icon

Mám konfrontovať manžela?

3. aug 2022

Mala som podozrenie dlhsiu dobu ze ma manzel klame v istej zavaznej veci. Nechcem specifikovat v akej ale nejedna sa o neveru. Dnes som nasla dokaz ze ma naozaj klame v jeho taske (papier). Mam moralne dilema ci ho konfrontovat ked som takto ziskala dokaz alebo cakat kym pravda vyjde najavo. Je to zavazna vec a som z toho na nervy, aspon v kutiku duse som dufala ze ma naozaj neklame rovno do oci.

marca12
•
3. aug 2022

Urcite konfrontovat a riesit,ked je to zavazna vec.

zuzinka888
•
3. aug 2022

Tak podla toho či si schopna uniest pravdu. Ci si si vedoma nasledkov a dosledkov tej pravdy. Alebo je ti prijemnejsie v polohe mrtveho chrobaka. Tvarim sa ze problem neexistuje lebo o nom nehovorim.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

luccija
•
3. aug 2022

Konfrontovat

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
nika11103
•
3. aug 2022

Ja by som nevydržala ani keby slo o “nezavaznu” vec , ale ja už som proste taký typ človeka - nedockavy . Keby to bola závažná vec , mna pri papiere napadla trebárs pôžička úver exekúcia basa atd tak by som za ním letela rovno aj do roboty alebo kde by bol a nemal by šancu má ani nijako obviniť že som mu pozrela do tašky . Preboha veď je to tvoj manžel , nehovorím lustrovat telefón peňaženku ale asi si mala dôvod mu do tej tašky pozrieť . A ak to chcel utajiť pred tebou mal si to inak schovať . Je to na tebe

pribinak
•
3. aug 2022

Ak máš dôkaz, tak ho konfrontuj. V manželstve by nemali byt tajnosti o vážnych veciach, sni konanie poza chrbát toho druhého či nejaké bočné sachovanie

A radšej problém riešiť ešte v zárodku ako keď je to veľký vypukly problém ktorý už má aj svoje dôsledky

autor
•
3. aug 2022

@pribinak je to uz velky, obrovsky problem a ja to tusim uz dlhsie aj som mu povedala ze sa mi zda ze ma klame a stale si ide svoje a teraz som zistila ze ma naozaj klame som neskutocne sklamsna ani neviem ci toto neskonci rozvodom

autor
•
3. aug 2022

Nikdy som mu nic nelustrovala, nikdy. Az teraz. Musela som.

slniecko66
•
3. aug 2022

Ahoj napis mi prosim sukromnu spravu.

ivver
•
3. aug 2022

Určite,treba rozhovor

amelie2017
•
3. aug 2022

Keby to bola taka vazna vec, ze by mohla skoncit az rozvodom, nevydrzala by som a konfrontovala ho.

veronika4495
•
Odpoveď bola odstránená
•
pribinak
•
3. aug 2022

No moja, neviem kde byvas, ale dnes večer by susedia mali o zábavu postarané
Taký cirkus by som mu urobila až by mi zle bolo.
Akože ak je to už veľký problém tak všetko bokom a treba to tvrdo zacat riešiť, lebo si to odskáčes ty a deti

alzbeta311
•
3. aug 2022

Veď píšeš inkognito, tak nam povedz, sme zvedave co vyviedol

zlostitko
•
3. aug 2022

Ja by som to tiez nevydrzala a povedala mu to.

tykat
•
3. aug 2022

Najprv cim skor rozdelit majetok, kym.
vsetko neprehra.

autor
•
3. aug 2022

Nie su to automaty, basa, exekucia ani nic co tu bolo spomenute. Ale je to tak specificke ze ked som aj hladala podobnu temu s podobnym problemom tak tu ziadna taka nebola. Preto nechcem radsej opisovat detaily.
Konfrontovala som ho teda a na zaklade jeho reakcie (stale zatlkanie a potom ked uz sa nedalo zatlkat tak utok slovny ze za to mozem ja ze mi klamal) tak som sa rozhodla to ukoncit. Uz sa toho nakopilo moc a toto je posledna kvapka. To som mu este nepovedala ale uz si zistujem prakticky ako by sa to dalo zrealizovat. Mam kam ist aj s dietatom aj sa mozem vratit z RD do prace tak ani financne zavisla nebudem od neho. Dieta bude musiet ist do jasli to mi je najviac luto. Aj to ze ho mam rada je mi luto.

alzbeta311
•
4. aug 2022

Tak špecifický problem, že ho nikto iny nikdy nemal? Zaujimave, napinavejsie stale viac a viac 🙄

wtroa001
•
4. aug 2022

Ahoj, môj názor je (nemusí byť správny, ale môže byť): záleží od toho, či si je on vedomý toho, resp. či súhlasí s tým aby si mu chodila do tašky (napr. ak mu chodíš vyberať prázdny obedár a pod.), ak si mu ale narušila svojim konaním súkromie, nekonfrontovala by som ho (zatiaľ), pretože sa môže stať, že na teba slovne zaútočí, že čo si robila v jeho veciach. Radšej počkaj a konfrontuj ho keď ho pristihneš pri danej činnosti "inflagranti", alebo kým omylom zanechá dôkaz na mieste, ku ktorému máš bežne prístup aj ty.

ahhola
•
4. aug 2022

Nenechás to vyhnit? Ak ta ta vec neohrozuje na živote, na majetku... tipujem, ze nejaký podraz v podnikaní a teba zabudol informovať... Daj večer úprimný rozhovor s ním...

ketrin1984
•
Autor odpoveď zmazal
•
srdeenko19
•
31. dec 2022

Ahoj autorka. Nenapíšeš nam, ako ste s manzelom dopadli? Ste spolu, ci ste išli od seba?