icon

Akú najväčšiu hlúposť ste sa tu dočítali?

bonboniera
1. nov 2024

Ahojte, čisto pre zábavu, akú najväčšiu blbinu ste sa na tomto fóre dočítali?

zuzanka.zuzu
1. nov 2024

každý deň niečo nové 👍

bluka2
1. nov 2024

V poslednom čase to bolo vstávanie v noci kvôli robeniu hranoliek 9 ročnej

sssss123
1. nov 2024

Ze poznať influencerov patrí k všeobecnému prehladu

oceanahory
1. nov 2024

@bonboniera Mne sa pacilo, ked sa zena pytala, ci je znakom tehotenstva, ak ma chut na tuniakovu pomazanku 😅.

buberova
1. nov 2024

@oceanahory ale akože dala by som si kebyže ju máme doma 😁😁 mám sa báť? 🤣

marca12
1. nov 2024

@bonboniera Casto sa tu najdu bizardnosti,ale mne utkvela v pamati klobasa v zadku alebo predku? Uz si nepamatam. Neviem,ci si dotycna robila srandu,ale pisala o zaseknutej klobase 😂

oceanahory
1. nov 2024

@buberova Noo taky testik by bodlo spravit, hlavne ak si mala styk mimo plodnych dni...ako to tu bodaktore tvrdia, ze sa to da 😅.

buberova
1. nov 2024

@oceanahory no jasné a každá ktorá neplánovane otehotnela sa chránila, brala aj tabletky aj kondóm mali a stalo sa..

Autorka ja by som strašne rada prispela ale ja si normálne neviem spomenúť 🤦🤦

januska12323
1. nov 2024

Môžem jesť XY keď som tehotná? Mali sme sex môžem byť tehotná? Test sa bojím robiť môžem byť tehotná? Ešte som nemala menštruáciu po pôrode nemôžem otehotnieť však?
To len tak čo mi napadli teraz.

viestta
1. nov 2024

za mna asi najviac zabodoval banan, ktory udrel tehotnu do brucha. Tu istu tehotnu, ktora mala problem s prejazdom retarderov v tehotenstve (a mnohym inym)

bolarazjedna
1. nov 2024

Ze keď tehotná vo vyššom štádiu tehotenstva necíti pohyby, tak nevadí, nemá utekať na pohotovosť, lebo dotyčná necítila pohyby aj mesiac a napriek tomu porodila zdravé dieťa.

sulejmanka
1. nov 2024

Že Fico nám chce len dobre

bonboniera
autor
1. nov 2024

@marca12 toto som nezachytila, výborné 😂

bonboniera
autor
1. nov 2024

@bluka2 tuto temu som čítala, puberta bude náročná 😂

raztovsetkozmizne
1. nov 2024

Je tu trollov veľmi veľa. Vrátane mňa. Raz som žena a raz som muž. Snažím sa pomáhať ženám, niekedy trollujem naschvál. Ale svoje reálne pohlavie si nechávam pre seba. Tipujem že 90 percent ľudí je tu fajkovych a zbytok je naozajstný.

viestta
1. nov 2024

@raztovsetkozmizne podla seba sudim teba.
A ta tvoja pomoc a dobre rady su rovnako fejkove ako si cely/a ty

raztovsetkozmizne
1. nov 2024

@viestta viestička, kľud. Ty sama tu niekedy píšeš úplne nemiestne komenty. Ukľudní sa.

taktotedanie
2. nov 2024

Ze na konjunktivitidu je najlepsi vyplach oci roztokom vody a kuchynskej soli
Ze rakovinu vylieci viera a ivermektin

barbarelle
17. nov 2024

pred rokmi o liečbe rakoviny bez oficiálnych postupov a propagácia podvodnej stránky badatel(net). Nedávno som tu videla nehoráznosť o tom, že Fico pomáha ľuďom.