icon

Bez akých aplikácií si neviete predstaviť život?

6. dec 2022

Ktoré aplikácie vám uľahčujú život? 🙂

danulicek
6. dec 2022

žeby som si bez nich nevedela úplne predstaviť život, nemôžem povedať. ale veľmi mi uľahčuje fungovanie menštruačný kalendár 😀 a ešte appka z banky, nakoľko internet banking v klasickej podobe nemusím používať vôbec, čo mi šetrí veľa času a energie na úradné veci, heslá atď, čo neznášam.

galganka
6. dec 2022

Ja prežijem bez všetkých, ale peňaženka je vďačná za Stocard a prázdna chladnička za Shoppku.

viestta
6. dec 2022

Kedze som uplne spokojne vedela zit aj bez aplikacii, nie je ziadna, bez ktorej si neviem predstavit zivot. Su niektore, ktore mi zivot zvednodusuju, napriklad budik, pripomienkovac, kalendar, pocasie, cestovne poriadky, sledovanie vlakov, ale aj bez tych som zila 10 rokov dozadu a uplne v pohode, keby neboli, tak si poradim tiez

vanda323
6. dec 2022

George, menštruačný kalendár, kalorické tabuľky, Biblia,

melanta
6. dec 2022

Ak by teraz z minúty na minútu prestali fungovať mobily a internet, úplne bez problémov by som mohla existovať nielenže bez apiek, ale aj bez mobilu, internetu a počítača. Dieťa som porodila ešte v dobe, keď neboli mobily a internet v domácnostiach. Dokázali sme to všetky matky prežiť úplne v poriadku. Aj postarať sa o deti, aj vychovávať, aj zistiť si akékoľvek informácie osobne alebo telefonicky cez pevnú linku, aj zobudiť sa bez mobilu načas, aj banku vybaviť, aj mať v pohode vzťah bez nazerania do partnerovho mobilu. A dalo by sa pokračovať dlho o tom, že celý život sa dá v poriadku prežiť aj bez týchto vecí.

hiro
6. dec 2022

KeePass - sprava hesiel (aj PC aj telefon aj uplne vsade). Moje hesla vyzeraju takto "sMvRcIk0mYgApk1IDY17" - teda nahodne zhluky pismen, cisiel, znakov, pre kazdu sluzbu/web/pristup ine takze je nemozne si jedno zapamatat a nie to stovky takychto hesiel.

kolieskova232
6. dec 2022

Nemozem povedat, ze je nejaka aplikacia bez ktorej by som sa nezaobisla. Beriem to len tak, ze mi co to ulahcia, ale ak by teda neboli, proste by sa mi svet rozhodne nezrutil

simca06022011
6. dec 2022

Co instalujem ako prve je aplikacia na vernostne karty :DDD proste ku kartickam by som sa vratit nechcela. A aplikacie bank. Inak asi nic...

kataka10
6. dec 2022

Google maps, bez toho by som este do teraz bludila 😄

athom
Odpoveď bola odstránená
lucik194
6. dec 2022

whatsapp, mapy.cz, a na karty aplikacia

simca06022011
6. dec 2022

@athom viem, nepouzivam :DDD

sissy27
6. dec 2022

Tak vzhľadom k tomu, že som väčšinu svojho života prežila v dobe pred internetom, tak by som neumrela bez žiadnej appky 😂 čo ale považujem za super užitočnú záležitosť, je navigácia. No a život mi uľahčujú aj rôzne cestovateľské appky, banka, stocard, messenger a whatsapp na komunikáciu… samozrejme využívam aj rôzne “zbytočnosti” typu fb, ig, pinterest, ale tak to je zabijak času.

caroline_
6. dec 2022

@hiro mozes to mat este napisane na papierikoch 😀

lenja123
6. dec 2022

Mne by sa naopak lepšie žilo bez edupage. Už keď vidím Ečko v ľavom hornom roku, mám jemnú žalúdočnú nervozitu 😎

slniecko5
6. dec 2022

mBank, edupage, slovnaft go, Union, WhatsApp, viber, zoom. Plus appka na uplatnenie rekrea poukazov.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
beata_k
6. dec 2022

Eset. Vsetko kupujem cez telefon.

ibrunova
6. dec 2022

Aplikácia hiking.. Prežila by som bez nej, ale takto, keď ju mám, som si na túre istejšia.

zuzulka558
6. dec 2022

Nemám žiadnu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liusa82
6. dec 2022

no momentálne využivam packetu na z box len pridem otvorim kedy chcem a mám pokoj od kurierov.Len škoda že to nie je aj na velké a ťažké baliky.Tie si musim dať len na poštu doručovať a potom autom pre ne.Nerada sa prispôsobujem kurierom.A čo som si všimla už absolútne sa nedá ani len predvídať kedy pridu.Už po 2 krát za sebou mi neprišla absolutne sms že budú v ten deň doručovať.Volakedy to aspoň chodilo teraz nič.Nijaký spolah na nich

autor
7. dec 2022

@dreamss tak zo zaujímavosti, ktoré aplikácie vedia uľahčiť život

lesana25
7. dec 2022

Teda, čakala som skôr odpovede Modry Konik, tik tok, instagram a Facebook 😅😆

dreamss
Odpoveď bola odstránená
nienna
7. dec 2022

Tie ktore vyuzivate aplikaciu na vernostne karty, ako to riesite pri zmene telefonu? Mne sa moj stary mobil pokazil, podarilo sa mi vsetko prekopirovat do noveho, aplikacia sa preniesla aj do noveho, ale je prazdna, tie karty tam nie su 🤦‍♀️ a samozrejme originaly kariet som zlikvidovala....ach jaj

kvetinka75
7. dec 2022

ja používam iba internet banking, iné ani nie, takže len táto by mi chýbala.

sense
7. dec 2022

Žiť viem bez všetkých ale niektoré napr Twint (keď zabudnem peňaženku doma) mi uľahčujú život... Ale v telefóne mam asi len 4 appky kt používam. Twint, garmin, menštruačný kalendár, a coopsuoercard à ešte whatsapp takze 5

niekto2hy
7. dec 2022

SHMU,Meteoradar,Klara,iHeartRadio,ZP,Sygic,Bankove apk,TV,Aplikacie obchodov...
@nienna Ked si dam vernostnu kartu do mobilu,tak fyzicku si odlozim a aj aspon foto spravim.