icon

Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre

13. jan 2025

Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️

Strana
z5
nyusika
14. jan 2025

ale ako chces diskutovat, ked pises anonymne a neoslovujes tie, od ktorych cakas pochopenie, nebodaj vysvetlenie ?

konkretne teraz si anonymne oslovila mna - zda sa ti v poriadku obvinovat ma, ked ty pises anonymne a ja teda nermam moznost sa branit ?

simka1454
14. jan 2025

Rovnaká otázka, ty môžeš založiť diskusiu o čom chceš ty, ale nikto druhý už nemôže? O tom je to cele, že ty nechceš diskutovať, ty odmietaš rolovat príspevok pre teba nezaujímavý,pises anonymne, lebo sa hanbiš za to, čo si napísala. Aj ja som blokla mnohé ženy, ktoré majú absolútne uletené názory a možno aj práve teba. Zakladajú si diskusie o čom chceš, nikto ti nebráni, ale nezakazuj to druhému.

autor
14. jan 2025

@simka1454 čiže žiadna zmysluplná odpoveď. Čakala som to. Pekný zvyšok dňa.

autor
14. jan 2025

@nyusika ale to bolo tvoje rozhodnutie sa zapojiť do diskusie s anonymom. Máš pocit, že som Ťa ja oslovila ? Ja si myslím , že nie.

nyusika
14. jan 2025

ja si to nemyslim, ja to viem EXAKTNE...moj nick je trebou oznacenyv tvojich komentaroch, aj v tomto...

autor
14. jan 2025

@nyusika ak by si sa tu nebola pripojila do diskusie, tak označený by nebol. Ty si sa rozhodla so mnou písať. Nie ja. 🤷

simka1454
14. jan 2025

Ja som ti odpovedala, nemôžem za to, že nevieš čítať s porozumením

autor
14. jan 2025

@simka1454 😁komu ja zakazujem. Si smiešna.

autor
14. jan 2025

@simka1454 ukáž mi zmienku v diskusii, že ja niekomu niečo zakazujem.

simka1454
14. jan 2025

Vieš čo, presne mi pripomínaš jednu užívateľku, čo si nepamäta čo píše, kde a kedy to píše. Sedí to cele úplne presne

natalka13
14. jan 2025

zacinam mam pocit ze anonym je umela intéigencia🙈

autor
14. jan 2025

@simka1454 fuuuha super, že tie niekoho pripomínam ☺️. Presne viem, čo píšem. Čakám info,kde spomínam, že niekomu niečo zakazujem, pretože to by som si nedovolila.Asi si to nenašla, že ?

autor
14. jan 2025

@natalka13 tak to je super. Asi si to myslíš preto, že niekomu nenadávam, nikoho neosočujem a beriem to z nadhľadom.

matej2227
14. jan 2025

@ukgirls mala by aj teba zablokovať..

matej2227
14. jan 2025

@simka1454 a možno si blokla aj tvoje nicky... A ty nestíhaš vytvárať nové. Ty trol..

autor
14. jan 2025

s . Ospravedlňujem sa za chyby. Píšem za pochodu, umelá inteligencia asi nebudem

natalka13
14. jan 2025

jasne😂 tvoja schopnost pochopit kto ti co pise je obdivuhodna!!!!

autor
14. jan 2025

@natalka13 ďakujem za kompliment ☺️

simka1454
14. jan 2025

@matej2227 super, pobavila si ma

nyusika
14. jan 2025

Ani tá prirodzená inteligencia veľmi nie, podľa mňa 🤣🤣🤣

adulkam
14. jan 2025

@matej2227 čítaj Matej,že si ty na koni len kvôli politike?

autor
14. jan 2025

@nyusika no len človek s nízkou inteligencie si dovolí urážať iných

bazarocka30
14. jan 2025

@simka1454 tiez ma to napadlo, citam pozorne a bude to jedna z tych, ktore pravidelne prispievaju do nasich politickych diskusii. A ja mam tiez presne jeden tip 😉 podla retoriky..

1sally12
14. jan 2025

Škoda že sa nedá blokovať úplne.

bazarocka30
14. jan 2025

@1sally12 veru, to by pomohlo mojmu zoznamu 😆 ale tak, aby nemohol ten dotycny vobec vidiet co a komu pises
#navrhnazlepsenie

sailes
14. jan 2025

@viky7 Autorka nechcela "dať osvetu" ona chcela dať na známosť, že hejtuje vyššie spomínané osoby a teraz sa jej uľavilo 😂

bazarocka30
14. jan 2025

@sailes tak tak 🙃

sara07
14. jan 2025

ono je to tak keby tak vláda okázalo nerozhadzovala , nekonsolidovala mna by ani tak politika až tak nezaujímala
priznám sa že v živote ma nenapadlo si pozriet archiv zmluv za čo platí napr prezidentska kancelaria, no nikdy som to neriešila . ano minule pri tom balzamovom fopá som si pozrela všetko
ale
ked citim a viem že potraviny idu hore, danovy okresany .dhp hore, 49,6% mi ide z platu hrubého štátu len tak luskne ... tak ano začina ma točit a zaujímat politika, kde boli čo boli, čo povedali atd
na učte stale menej prachov, väčšie vydavky tak jasné že to človek rieši , čo robia s tými prachmi,
tiež by som radšej planovala vylet a kupele a poznavačku a neviem čo svoju pozornost týmto smerom navigoala, ale tento rok kupele nebud, welnesko okresané , vylety tiež

nelka93
16. jan 2025

@rozculena do anonymnej témy môže prispievať hocikto, lebo anonym ich nezablokuje😅 nedomyslela to trochu no

rozculena
16. jan 2025

@nelka93 ja vôbec netuším,ako to funguje

Strana
z5