icon

Harmonický život na sociálnych sieťach

20. júl 2025

Stalo sa vám také niečo že sledujete nejaké páry ktoré naozaj vystupujú na sociálnych sieťach príliš Harmonicky ráno kávičky do postele spoločne obedíky večere raňajky Rôzne milostné darčeky prekvapenia čo jeden pre druhého robia upozorňujem nehovorím o žiadnych celebritách ale o beznych ľuďoch .
Jasné že aj celebrity sú obyčajný ľudia ale to sa bavíme o normálnych ľuďoch ktorí nie sú celebrity. Žiadna Rihanna ale povedzme Marta Sladká z Košíc. Následne som sa stretla s tou babou z takého páriku a hovorím že to je neskutočné čo vy žijete za romantizmus ze wou ( pretože do tejto chvíle som to obdivovala) a ona že to vôbec tak nie je v realite muž maximálny Narcis samoľúbec manipulátor samé hádky… a ja že prosím?? A ona že áno že tak vôbec nie je,,, od tejto chvíle mám úplnú averziu od týchto presladených story oni to napríklad pridávajú ďalej od rána do večera rovnake veci. dokonca sú učitelia čiže si aj ROZvrch Dali tak aby rovnako učili a rovnako mali voľno atd. Týpek si aj pred svadbou pár mesiacov nakúpil 2 byty aby na ňu nebolo nič , dieta bude ked on povie atd😹🙏🏻 romantizmus ako oci.

anonym_ba0f77
20. júl 2025

@anonym_autor no hádam všetkým, ktorí majú viac ako 12 rokov, je jasné, že to, čo niekto zverejní či už na sociálnych sieťach, alebo v tlači sa vôbec nemusí zhodovať so skutočnosťou. Nikoho nesledujem, nemám IG, cudzí ľudia sú mi ukradnutí. Zaujíma ma moja rodina a moji priatelia, skús to tiež

bielasovicka
20. júl 2025

@anonym_autor no ja v prvom rade nesledujem takéto chujoviny. 🙈

anonym_a058fe
20. júl 2025

Mala som 3 kamošky, čo vešali každý “pekný” skutok ich muža na sociálne siete. Dnes sú 2 z nich rozvedené a 1 ešte trpí. Jedna z týchto troch je moja veľmi blízka kamarátka, raňajky do postele dostala vždy po tom, čo ju večer muž prefackal 🙂. Takže rozhodne to všetkým verím, tie krásne vzťahy🙈. Ja som dosť aktívna na soc.sietach a poslednú vec čo mám s mojim mužom na sokách je fotka z Vianoc 🤣. Pritom máme pre mňa dokonalý harmonický vzťah.

gab1sol
20. júl 2025

@anonym_autor neverím ani tomu najdokonalejšiemu páru tú harmóniu, ktorú prezentujú… A ak to tak je, tak jeden z páru musí byť submisívny.

anonym_ba0f77
20. júl 2025
@gab1sol

@anonym_autor neverím ani tomu najdokonalejšiemu páru tú harmóniu, ktorú prezentujú… A ak to tak je, tak jeden z páru musí byť submisívny.

@anonym_a058fe
@gab1sol presne tak, pár, ktorý žije v peknom hramonickom vzťahu nemá potrebu to niekde prezentovať

viestta
20. júl 2025

@anonym_autor rozvrH, ked uz.

anonym_1feb05
20. júl 2025

Frajerka môjho syna sa v tom vyžíva. Pomaly aby jej modré z neba zniesol. Furt drámy vyrába a nič jej nie je dosť. V jednom kuse citová manipulácia a vyhrážky rozchodom. Syna má jak na gumičke. Chlapec vystresovaný, nešťastný, účet prázdny... Ale fotečky, krásne slová, veľká láska...

autor
20. júl 2025
@anonym_a058fe

Mala som 3 kamošky, čo vešali každý “pekný” skutok ich muža na sociálne siete. Dnes sú 2 z nich rozvedené a 1 ešte trpí. Jedna z týchto troch je moja veľmi blízka kamarátka, raňajky do postele dostala vždy po tom, čo ju večer muž prefackal 🙂. Takže rozhodne to všetkým verím, tie krásne vzťahy🙈. Ja som dosť aktívna na soc.sietach a poslednú vec čo mám s mojim mužom na sokách je fotka z Vianoc 🤣. Pritom máme pre mňa dokonalý harmonický vzťah.

@anonym_a058fe 👌🏻👌🏻

autor
20. júl 2025
@viestta

@anonym_autor rozvrH, ked uz.

@viestta ja by som sa ťa chcela veľmi slusne opýtať či ty máš potrebu sa zapájať do všetkého aj keď k tomu nemáš čo povedať alebo maš poruchu nejaku? Či chces byt zaujimava a si akurat trapna neviem…

autor
20. júl 2025
@anonym_1feb05

Frajerka môjho syna sa v tom vyžíva. Pomaly aby jej modré z neba zniesol. Furt drámy vyrába a nič jej nie je dosť. V jednom kuse citová manipulácia a vyhrážky rozchodom. Syna má jak na gumičke. Chlapec vystresovaný, nešťastný, účet prázdny... Ale fotečky, krásne slová, veľká láska...

@anonym_1feb05 😟😟😟presne to.. ach jaj… drzim palce nech sa to zmeni

anonym_46ec13
20. júl 2025
@anonym_1feb05

@anonym_1feb05 môj mal podobnú. Vkuse bol nervózny. Keď sa rozišli, nový človek, kľudný v pohode chalan...

autor
20. júl 2025
@anonym_46ec13

@anonym_1feb05 môj mal podobnú. Vkuse bol nervózny. Keď sa rozišli, nový človek, kľudný v pohode chalan...

@anonym_46ec13 😏

mischy00
20. júl 2025

Ja som napríklad nikdy nepochopila ani vyznania k výročiu, k narodeninám a podobne manželovi, manželke atď....a na facebooku. To akože si má prečítať? V živote by ma nieco také nenapadlo, riešime si veci v súkromí.
Ale to som ja.....ľudia radi vytvárajú okolo seba ilúziu dokonalosti.
Poznám osobu reálne a preto ked vidím, co všetko dokáže hodiť na net, tak neviem ci sa mam smiať alebo plakať 🫣 . Na druhej strane....co mňa po kom🙂

viestta
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_a058fe 👌🏻👌🏻

@anonym_autor nie, len ten "ROZvrch" mi do oka padol

andrejka1974
20. júl 2025

@anonym_autor never tomu normálny manželský pár je rad že sa stretnú večer a sú radi že si spolu prehodila pár slov bez toho , aby im deti neskákali do reči a to o spoločných raňajkách aj kávičke môžu akurát tak snívať pretože muž je dávno v práci a žena je rada že stihla odniesť deti do škôlky a školy a ešte ísť do prace a večer je rada , keď deti zaspia a ma kľud

20erika07
20. júl 2025

Poznám par párov ale mam uz davno vypnuté sledovanie na fb ( iné siete nemam) ,lebo mi bolo na grc ked som to videla a pritom poznám realitu, u niektorých aj dosť krutú realitu. Dokonca aj ked sa jedna o deti, vidim ako sa k nim spravaju v realnom zivote, samy krik, bitky a na fb najlepsie deticky a najlepsi rodicia 🥺 My s manželom nezverejnujeme nic ,nepotrebujeme ukazovať (komu, naco,prečo?) svoje šťastné manželstvo a dobré deti.

anonym_5f0b1f
21. júl 2025

Ja pridám spoločnú rodinnú foto len na Vianoce.😂 Kvety dostávam vždy, keď mám sviatok alebo výročie alebo len tak. No fotky pridám 2 za rok. 😂 Ja mám FB plný fotiek mojich koníčkov. Raňajky do postele nedostávam a kávu vždy varím ja. 😂😂 Čo už
v podstate, nemám čo pridať. Mne stačí, že mi muž popolieva záhradu a znesie, to že musí všade prekračovať kvetináče. To ale nie dostočne romantické vešať na FB.😂😂

slovakboy
21. júl 2025
@anonym_1feb05

@anonym_1feb05 to sú najhoršie baby, Queen of drama. Neznášam taký typ ľudí. Chlapec nech uteká kým môže. Alebo je do nej pouśi kvôli niečomu?

slovakboy
21. júl 2025

@anonym_autor poznám manželov, ktorí všetko vešajú na Facebook kde boli čo všetko robili krásne fotky. Ale oni skutocne tak pekne žijú. Je síce pravda, že majú veľa peňazí a napriek tomu ich táto prezentácia stojí tolko, že furt riesia peniaze, ale zatiaľ to zvládajú aj finančne aj emočne aj spoločensky, proste aktívni ľudia a šťastní. Trochu cítim pocit súperenia s okolím z jeho strany ako keby každému chcel neustále dokazovať a ukazovať ako sa má a majú, vždy sa pochváli čo všetko zažili a ako mu čo v živote ide, ale nemyslím že je to vvich prípade niečo zlé. Majú na to ako hovorím. On je menší postavou vseobecne a aj mensi ako jeho krásna žena a moja manzelka vraví že musí si asi niečo kompenzovať. Ale je to ich voľba a kým sú šťastní a nijako už dlhodobo to nekazí ich vzťah a naopak im to prospieva, tak ja to môžem všelijako komentovať ako aj tu komentujem. Ale neodsudzujem ich a trošku aj závidím tú akčnosť a energiu do života.

janetinka27
21. júl 2025

@anonym_autor co ti ja viem, podobne pary som nikdy nesledovala, nemam ani IG.ale co viem z pozorovania od detstva, tak v kazdej rodine su aj hadky a problemy. Preto necakam, ze nejaky par bude sladucko zit a este sa bude kdesi pretrcat.uz len to pretrcanie hovori, ze v hlavicke nie je vsetko ok

vakatko
21. júl 2025

@anonym_autor dokonalosť neexistuje ani vo vzťahoch, možno navonok ak sa jedna strana len ticho prispôsobuje a druhá si myslí aký sú ideálny pár.
Sledovať takých ľudí je strata času, radšej si pusti zaujímavý podcast.