icon

Internetový obchod mancini.sk

lastqueen
15. okt 2023

Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂

macik6
14. nov 2023

@pstrap su to obycajni posvodnici tiez neuvidim ani peniaze ani produkt

gabesz1
16. nov 2023

@lastqueen Ahojte! Dnes som dostala (16.11.2023) objednaný tovar z Mancini , vlastne z Číny, priplatila som ešte 2 eurá pri preberaní zásielky ako ( clo ) , teda aspoň som dostala!

hiro
16. nov 2023

@gabesz1 To nie je clo 🙂 To je manipulacny poplatok co si posta uctuje...

maranco
16. nov 2023

@gabesz1 4 mesiace od objednania, bežne z Číny chodia zásielky za 2-3 týždne. Tak si asi obchod otravovala, že sa rozhodli že to predsa len objednajú a vybrali najlacnejšiu dopravu. Keď by ti to doniesol kuriér žiadny poplatok neplatíš.

Clo sa platí iba ak je hodnota zásielky nad 150€. Pozri bod č. 5.
https://www.financnasprava.sk/sk/obcania/clo/os...

Pošta chce 2€ za to, že si prečíta list k zásielke či bola zaplatená daň pri vstupe zásielky do EÚ.
Ak by si si to priamo objednala z Číny tak to máš možno za polovičnú cenu.

gabesz1
17. nov 2023

@maranco Ďakujem za info! Už viac neobjednávam z tejto stránky! Hlavná vec, že som dostala!

kamka17
19. nov 2023

😭😭😭 Tak toto som mala asi tiež preveriť predtým ako som objednala adventny kalendar pre dcéru... Asi nestihnes prísť tento rok a obávam sa, že budúci ju už hallo kitty držať nebude... Dokelu😠

gabesz1
19. nov 2023

@kamka17 No neviem, neviem, či to dostaneš, lebo ja som čakala cca. 4 mesiace a na stránke bolo písané úplne iné , ak sa nemýlim 7 až 14 dní. No, necháš sa prekvapiť! Čo keď ........

maranco
19. nov 2023

@gabesz1 na stránke majú napísané, že do pol roka je na dodanie.
Predávajúci si vyhradzuje právo predĺžiť dodaciu lehotu až na 180 dní
https://mancini.sk/doprava-dopravcovia-a-sposob...

pstrap
20. nov 2023

@macik6 No, už mi prišiel mail, že sparovali moju platbu s objednávkou, a že tovar mi dodajú. Tak som zvedavá.

evangelinaflower
20. nov 2023

Uz mi bolo podozrive ked som objednala pre malu bundu v piatok a cez vikend mi prislo 6
mailov ze mam uhradit 30€ .. skoda peniaze odisli v piatok preslo 2 tyzdne a nedovolas sa tam .. na mail odpoved ze pride tovar do 180dni.. urcite nahlasujem stranku na SOI .. ako mozu klamat ludi .. pise ze je to. mancini sk ak by som chcela z Činy tak si objedaˇ sama..

maranco
20. nov 2023

@evangelinaflower SOI nemá dosah na obchodníka z Dubaja, Spojené Arabské Emiráty.
Môžu pred ním varovať čo už urobili https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

V obchodných podmienkach súhlasíš s dodaním do 180 dní, takže reklamovať nedodanie môžeš až po pol roku. A ak ti aj vrátia peniaze tak len ako kupón na ďalší nákup, dávaš mu na to výslovný súhlas podľa obchodných podmienok.

keetrinn
23. nov 2023

Určite neodporúčam !!!!! Neochotný personál !!! Obedjednala som pre dcérku overal na zimu v košíku som mala baby Pink farbu a pri potvrdzujúcom emaily už bol čierny overal v objednávke, tak som tam písala že majú asi problém v systéme a poslala som im prtsc ktorý som mala v košíku .. pani odpísala že okej zmenia v objednávke… na stránke majú síce že dodajú do 24 hodín ale nie je to pravda pozor na to !!! Po niekoľkých dňoch som sa informovala čo je s mojou objednávkou a pani Maria mi odpísala že až do 180 dni majú lehotu … o pár dni na to mi prišiel opäť email že odosielajú tovar na moji adresu ale v vo faktúre bol opäť iný overal… hneď som im písala email s tým že opäť došlo k chybe a že o ten overal nemám záujem že som si objednala iný … pani maria inak veľmi “ochotná” pani mi odpísala že bohužiaľ ale oni to už objednali že musím to prevziať …. Obyčajná zlodejská firma !!!!! Dodnes nemám overal ani peniaze …. Neodporúčam !!!!!

maranco
23. nov 2023

@keetrinn * na stránke majú síce že dodajú do 24 hodín *
nie je to pravda, toto na stránke nemajú

keetrinn
23. nov 2023

@maranco
Úplne hore to je

keetrinn
23. nov 2023

@maranco klamári klamarsky nič viac 😀 nenechajte sa odrbat

maranco
23. nov 2023

@keetrinn ešte raz si prečítaj ten text na webe s tým čo si napísala
* na stránke majú síce že DODAJÚ do 24 hodín *

Aj keby reálne odoslali do 1 dňa, tak z Číny to príde za 2-3 týždne. Ale podľa komentárov ktorým niečo od nich naozaj prišlo to objednajú až po 3-4 mesiacoch ak ich otravuješ.

Keď ti písali, že už poslali, máš sledovacie číslo a stránku kde balík môžeš sledovať? Čínske zásielky sledujem na stránke https://m.17track.net/sk/
Ak ti neposlali sledovacie číslo vyžiadaj si.

keetrinn
23. nov 2023

@maranco pravdepodobne pre nich pracujete lebo inak by ste tu bandu klamarov a tak neochotných ľudí neobhajovali! Objednávam veci cez rôzne eshopy už veľmi dlho ale tak neochotných ľudí som ešte nestretla! Hanba nikdy viac!
Dúfam že si to tu ľudia prečítajú a nebudú už nikdy objednávať cez tu stránku ktora bola očividne urobená za 5€ …. Banda klamarov
Stále v emailoch formulky “bohužiaľ” ale nič pre spokojnosť zákazníka neurobia….

keetrinn
23. nov 2023

@maranco ja nepotrbujem sledovacie číslo lebo ja ten tovar ktorý mi posielajú som neobjednala a pani Maria ktorá komunikuje nechápe ze tovar ktorý som si neobjednala si jednoducho neprajem poslať na svoju adresu….

hiro
23. nov 2023

@maranco "Aj keby reálne odoslali do 1 dňa, tak z Číny to príde za 2-3 týždne" - lebo pouzivaju supacke postove sluzby. Ked nieco objednavam z Japonska tak to obycajne pride za cca 1 a pol dna - nie dlhsie ako za 2 dni 🙂

maranco
23. nov 2023

@keetrinn nepracujem pre nich, tu upozorňujem na rôzne podvodné obchody a stránky, tých podvodných obchodov je množstvo
https://www.recenzer.cz/obchody/podvodne-eshopy/

Ide o to že zatiaľ sú v práve, postupujú podľa obchodných podmienok s ktorými ste súhlasili, môžete sa sťažovať až po pol roku (180 dňoch) ak vám nepríde zásielka.

Ľudia nečítajú obchodné podmienky s čím súhlasia, naletia na reklamu na FB pozerajú len veľké nadpisy a až po platbe začnú skúmať komu to vlastne poslali peniaze. Ak tam vidím, že uzatváram zmluvu s obchodníkom v Dubaji tak mi slovenský SOI nepomôže a doba dodania je 180 dní a súhlasím, že namiesto vrátenia peňazí mi dajú len kupón na ďalší nákup tak od takého obchodu dám ruky preč, ani recenzie nemusím hľadať.

Sledovacie číslo preto aby ste si overili ich tvrdenie, že už vám poslali zásielku, lebo predpokladám že vám ju vôbec neposlali, iba naťahujú čas.

@hiro ja som mal zatiaľ najrýchlejšiu zásielku z Číny poslanú v piatok večer, na letisko na Slovensku prišla cez DHL v pondelok a kým sa vybavilo colné konanie tak som ju mal až vo štvrtok. Doprava vtedy stála 300$.

pstrap
23. nov 2023

@hiro Moja chyba, že som si nepreverila recenzie na tento eshop. 🙈 Objednala som tovar 10.11. a aj zaplatila vopred, a dnes☝️ mi prišiel mail, že môj tovar mi bude doručený medzi 27.11.2023 a 17.1.2024. 🤦 celé zle. 😔

hiro
23. nov 2023

@maranco Objednavam si tak aby bolo postovne zdarma ale aj tak posielaju cez FedEx - colne vybavuju tety zo Slovenskeho FedEx za par hodin ako to odosielatel tam odovzdal - poslu dorucovaci listok a pytaju dokumenty - len poslem eBay objednavku, prevod a colnicou to uz potom len preleti - nezdrzi to ani na hodinu. Mam niekde aj robene screenshoty cesty - o 16 poobede podana, hned v ten podvecer let do Honkongu, tu par hodin, Frankfurt, Vieden a najviac hodin trvalo Bratislava+Zilina, takze o ten jeden den + par hodin - o desiatej rano som si uz preberal balik.

maciak410
25. nov 2023

@lastqueen nadávam si ja čom nič dopredu neplatim, som zaplatila cez 50€ a tovar asi neuvidím

macik6
27. nov 2023

@maciak410 skoro som odpadla ked som si adi po mesiaci nasla hodinky v schranke no asi ich rovno vyhodim vobec sa nedaku ani nastavit

mamkooo
27. nov 2023

Objednala som si pred pár dňami kabát, klasika nechala som sa o*ebať 😃 že do 24 hod dodanie. Sranda je, že som nikdy neplatila NIČ DOPREDU, vždy len na dobierku. A teraz neviem prečo som to zaplatila🤣 snáď niečo príde. Najprv došiel mail, objednávka vybavená, potom mail platba prešla a nakoniec dnes prišlo, že mi doručia tovar od 2 decembra do 22. Januára 2024 🤣 Ale aj keď som hľadala na ali. tak tam taký kabát ani nebol a keď hej (podobný) tak stál práveže o 50€ a viac tak, Uvidíme 🤣

maranco
27. nov 2023

@mamkooo * že do 24 hod dodanie *
tak to si zle čítala, je tam do 24 hod ODOSLANIE a dodanie je do 180 dní

maminahenika
29. nov 2023

@lastqueen nasla som mancini stránku na strnke obchodnej inspekcie, podla nej sa nemá v nej kupovať, kedže je podvodná..

keetrinn
5. dec 2023

@maminahenika ja stále čakám od novembra na tovar
Treba si naozaj dávať pozor na takéto podvodne stránky
Prosím aj ostatných ľudí aby neobjednávali cez tuto stránku. Nedostanete ani tovar ani peniaze. Sú to šmejdi !!!

keetrinn
5. dec 2023

@mamkooo ja to iste ..

mamkooo
5. dec 2023

@maranco podľa ich stránky asi nie🤣 zabalíme vám tovar a pošleme do 24 hodín. Nie odošleme objednávku. Aspoň na to čo som si objednala ja tak bolo napísané pod produktom aj pri zaplatení tovaru a k tomu do 10 min. mi prišiel mail “objednávka odoslaná” čitanie s “porozumením” až potom som zistila ako táto firma s Arabským “konateľom” a sídlom v Prahe funguje 😄