icon

Je vhodné zverejniť bakalársky titul na sociálnych sieťach?

6. jún 2024

Ahojte😅, len ma zaujíma názor, je podľa vás divné dať si na profil na facebooku/instagrame VŠ titul „Bc. X… Y…”?

Strana
z6
hopsas
24. jún 2024

Akýkoľvek titul si dávať na FB je divne

slovakboy
24. jún 2024

@barbie2023 tak máš pravdu, že posudzovať nárocnosť môže len ten, kto to študoval. Jadrova a časticová fyzika je určite náročnejšia na pochopenie ako medicína. Medicína už pracuje vo veľkej miere s výsledkami prírodnych vied. Rovnako technika je ľahšia ako matfyz a to si myslím že už som kompetentný posúdiť. Ale medicína je najnáročnejšia z hľadiska objemu dát a z hľadiska podmienok pre získanie titulu. Ja som tu nechcel porovnavať tituly, chcel som povedať, že kto ich má tak niečo dokázal. Či už lekár alebo bakalár na práve. Poznám technikov, ktorí mohli byť lekármi a zvladli by to. Ale viem, že prejsť na technike a na medicíne je rozdiel. Ten objem dát je u lekárov oveľa väčší. Ja som na to nemal.

barbie2023
24. jún 2024

@slovakboy skôr som chcela povedať,že to je o tom na čo človek má danosti. Napr jazyky sú náročné a xy právnikov ,lekárov alebo čo ja viem koho by to nedali lebo nemajú danosti. A tiež herectvo , je to pre niekoho smiešne "komedianstvo",ale musíš mať danost,talent aj inteligenciu pochopiť diela, postavy , psychológiu, pamätat na texty. Nie je to sranda.

nika185
24. jún 2024

@barbie2023 ano je to zbytočné, napr. u nás, ked si praktická sestra-asistent urobi Bc a stane sa sestrou, tak jej to úplne postačuje

Strana
z6