icon

Kam zmizela Madeleine McCann?

24. feb 2023

Ahojte neviete kde sa da pozriet s českými/slovenskými titulkami? Vsade vidim iba po anglicky. Chcem si to pozriet lebo ma zaujima ako to vlastne bolo 🙂 ďakujem.

diaszoky
27. feb 2023

Tak by vyzerala teraz a na tu polku sa ale absoluutne nepodoba btw

majka176
27. feb 2023

@diaszoky a na to, že nechávali deti večer samé a išli do baru, na to žalúdok mali?? 🤔Dali to do médií ak napriek varovaniu polície, aby vyzerali, že ju "hľadajú" svoju dcéru a pritom ju v skutočnosti ani veľmi nehľadali, a jej mama keď ju nenašla v posteli, pribehla s vyhlásením že ju uniesli akoby to celé chcela nainscenovat.
Mňa by ako prvé napadlo, že dieťa išlo hľadať rodičov, keď tam nieje a nie hneď unos. A ďalšie dni po zmiznutí, sedeli v apartmáne, resp chodili hrať tenis a behat, miesto toho aby ju hladali... tiež divne

diaszoky
27. feb 2023

@majka176 presne mne by napadlo najorv ze sama odisla a nie ze ju uniesli ale vraj bolo otvorenw okno co sa tuez nikdy uplne nepotvrdilo

majka176
27. feb 2023

Veľmi veľa nejasností... teraz v poslednom videu som sa dozvedela, že to auto v ktorom sa našli prachové stopy si prenajali až po 2-3 týždňoch od zmiznutia malej. Tak sa mi nasuva otázka, kde to telo skrývali po celý ten čas, ak v tom kufri naozaj bolo???

rebellefleur
27. feb 2023

@diaszoky okno otvorene ani poskodene nebolo, ako tvrdil otec. Okno bolo zavrete, neposkodene a odtlacky na okne boli len matkine. Dalsie klamstvo z ich strany...

diaszoky
27. feb 2023

@majka176 ved to

simona20201309
27. feb 2023

@diaszoky neviem kde som to počúvala, bolo to skôr, ale pred únosom ju údajne zneuzival matkin priateľ a vraj matka o tom vedela, unoscu veľmi dobre poznali. Takže pripúšťajú aj tu možnosť, že sa jej matka chcela zbaviť.
https://www.cas.sk/clanok/76744/nataschina-matk...

kiki68
27. feb 2023

@majka176 to bolo male telicko, hocikde, takych miest sa najde a je iba stastie, ze to niekto nahodou neobjavil. Podla mna tam jeden z rodicov zachoval nejaku chladnokrvnost a isiel svojim sposobom. Ludska zloba a zaroven kreativita je nieco priserne. Ja sa len divim, ze sa nejak nezlomili na niecom. Podla mna skor vyuzili par veci a system ich nedokazal usvedcit.

simona20201309
27. feb 2023

@majka176 a kufor na tom aute nechávali stále otvorený, aby ho vetrali.
Veeelmi veľa podozrivých náhod... údajne z toho auta išiel príšerný hnilobny zapach

majka176
27. feb 2023

No ja si akurát toto nemyslím, že by sa jej chcela zbaviť, veď bola ich vytúžené dieťa po asi 5 rokoch po umelom oplodnení.
Jedno je isté, že vôbec nespolupracovali pri vyšetrovaní, klamali, zavádzali, dokonca odmietli rekonštrukciu časovej osi toho večera. Rodič, ktorý skutočne hľadá svoje dieťa, snaží sa o maximálnu spoluprácu s políciou a hlavne neklame.

diaszoky
27. feb 2023

@simona20201309 ale preco by to robili dcerke ktora
Bola vymodlena a mali ju cez umele oplodnenie? Naozaj nato by si to dieta vychovali?

diaszoky
27. feb 2023

@kiki68 ale zeby ani jeden z nich sa nepriznal? A vydrzal mlcat? To by museli byt velmi velmi sudrzni taneem iba diabli by boli obaja ticho tak dlho vydrzali byto?

heln
27. feb 2023

@simona20201309 aj to s tym autom je divne, ze tam vozili odpadky atd. a museli vetrat....

mandevilla
27. feb 2023

@simona20201309 😮 to som nevedela o tej Natashi. Chudatko.

rebellefleur
27. feb 2023

@heln asi tak .. bola som xkrat na dovolenke v roznych rezortoch a nikdy sme odpadky neprevazali autom a to potom museli luftovat od smradu, dalsie do neba volajuce klamstvo 🙈

heln
27. feb 2023

@diaszoky nevylucila by som, ze ta polka moze byt stratene dieta, ale ine. zial Maddie to nebude. Julia je chuda psychicky chora, ktora hlada svoju identitu.

majka176
27. feb 2023

@simona20201309 presne aj to, veď 3 týždňovka mŕtvola musí teda poriadne smrdieť 😨 a zaujímavé že napriek všetkým dôkazom boli zbavení viny.
A ešte jedna vec ... ktorá normálna matka nechá dieťa s poruchou spánku samé spať v apartmáne, keď je na 100% isté, že sa zobudí a bude plakať?

kiki68
27. feb 2023

@diaszoky vies co, rodicia, co do deti cpu lieky na spanie urcite nebudu nejake kvetinky. Proste nechceli do basy si myslim. Ja neviem, ale men keby zmizne decko, skrecok, pes, tak beham dalsie dni a tyzdne ako psycho a snazim sa najst ho, najst nejaku stopu, nieco. Nie ze idem kdesi plavat. Ako je mozne, ze by som potom na nejakom neurole isla napr behat , alebo cosi. Ale myslim, ze by to bolo peklo. U nich mi pride ako keby to dieta nejak nehladali, tak asi vedeli ze co.

kiki68
27. feb 2023

@heln su tisicky stratenych deti.

rebellefleur
27. feb 2023

@heln videla si fotky matky tej polky? Niekde na nete som to zahliadla a teda fuuuu, polka je presna kopia tej mamy. To dievca ma asi nejake vaznejsie psychicke problemy bohuzial

majka176
27. feb 2023

@kiki68 presne, moja reč, podľa mňa to celé bolo iba zinscenovane a do karát im hralo aj to, že v blízkosti boli tí pedofili, na ktorých sa polícia zamerala, a tým pádom neprešetrovala ich(rodičov)

raja95
Odpoveď bola odstránená
majka176
27. feb 2023

@raja95 mňa by skôr zaujímalo, kedy a kde skryli telo, že ho polícia ani psy nenašli.
Neviem prečo, ale stále mám pocit, že zomrela ešte pred tým, ako išli do baru a počas večere, alebo ešte pred ňou ju schovali. Veď nik ju večer už reálne nevidel okrem rodičov. Čiže keď ju chodili kontrolovať, už tam nemusela byť, len to hrali aby nevzbudili podozrenie.

raja95
Odpoveď bola odstránená
majka176
27. feb 2023

@raja95 lenže oni nie sú zrejme žiadne citlivou, keď im nerobilo problém nechať deti samé a ešte nezamknit dvere ... ja by som sa skôr zrútila z toho, že ich nechávam niekde samé .. ja ani moju 7rocnu by som tak nenechala, to už radšej vziať ju sebou do baru je menšie zlo podľa mňa.
Druhá vec, že keď nechceli skončiť na 10 rokov v base, a z dvojičiek urobiť siroty, museli mlčať.

majka176
27. feb 2023

*citlivky tam malo byť

sorayaardente
27. feb 2023

Ja si myslím,že keď ich nadopovali liekmi,tak to jej telo nedalo,predávkovanie. Zistili to,keď ju išli pozrieť a keď videli svedkovia muza niesť telo ,tak to bol najskôr jej otec a niesol ju niekde preč. Ktovie,možno jej telo spálil alebo niekam hodil rozsekane,kto vie,možno niekomu zaplatil,aby s jej telom niečo urobili,...ale tiež si myslím,že sú za tým rodičia...naozaj nikto normálny nenechá deti samé v cudzej krajine a nebude taký ľahostajný popri vyšetrovaniu...urobili naschvál okolo toho haló,akože ju hľadajú..

callisia
27. feb 2023

@sorayaardente tak tak. Viete ako sa hovorí:
Pod lampou je najväčšia tma.

majka176
27. feb 2023

No len mi nejde do hlavy tá krv ... čo sa jej asi muselo stať. Keby ju len predávkovaní, nebola by tam krv. A to, že sa zobudila a spadla, to ako by si musela roztrieskat hlavu, aby zomrela... veď deti bežne padajú doudieraju sa, ale nezomru pri Tom..

kiki68
27. feb 2023

@majka176 ale nadrogovane dieta a clovek pads nekontrolovane, staci hrana a je to vybavene. Nemuselo byt vela krvi, staci ze tiekla z ucha napr po pade. Vela krvi by sa tazko odstranilo, ale mensie mnozstvo sa da dobre vycistit.