icon

Kde predám knihy online?

lenkape41
15. júl 2025

Ahojte, kde by som vedela predať knihy?
Okrem martinusu, knihobot?
Ďakujem 😊😊

janai1
Odpoveď bola odstránená
janinah
15. júl 2025

Ja som odniesla do kniznice,na trikrat,uz ma to nebavilo ponukať a pritom dobre knihy a slaby zaujem. Ludia uz necitaju...

frflos_nespokojny
15. júl 2025

ak sa bavime o kniznici, tak ani tam nechcu zadarmo brat knihy. jedine novsie. tie stare vobec nechcu. ak mas chut a cas, tak pofot a daj na bazos. ale ....

anonym_b477da
15. júl 2025

Burza kníh non-stop je fajn ( skupina na FB ) , ale ja tiež nosím do menšej obecnej knižnice. Knihy sa predávajú ťažko. A nie preto, že by ľudia nečítali, ale ak chceš predať raz čítanú knihu o 3-4€ lacnejšie ako kúpiš novú tak to ľudia nechcú. Radšej si priplatia a kúpia novú s istotou. Musela by to byť veľmi atraktívna cena a atraktívna kniha. Tie staré už naozaj málokto kupuje.

taktotedanie
16. júl 2025

Burza knih, tie budky v parkoch kde mozes nieco dat, antikvariat, knihobot, samozrejme “vecko” aplikacia

majka2959
29. sep 2025

@lenkape41 Síce je to staršia téma, ale mne osobne sa páči Č.arovná p.olička, kde po zaregistrovaní vyplníš názov knihy a hneď Ti ponúkne výber z ich databázy. Môžeš si aj zadať, ktorú knihu si chceš kúpiť, takže ak niekto takú knihu pridá, príde Ti hneď správa. Inak ešte rôzne bazáre, ako napríklad aj tu na MK.