Kde zistiť otváracie hodiny pobočky pošty?
Je nejaka stranka kde si to pozriem bez toho aby som misela ist prismo na ponocku s precitat si to na dverach? Dakujem
opytas sa na modrom koniku 😀 😀 😀
ja sa nestiham divit.
to niekto s obcianskym preukazom nedokaze natukat do vyhladavaca (napriklad google) kratky text " otvaracie hodiny posta xxx"
ked uz je problem si to zistit priamo na vseobecnej stranke posty ?
a nie, nepiste, ze so si tuto odpoved mohla odpustit - ja pisem, ze taketo hlupe otazky ste si mohli odpustit
Žeby stránky Slovenskej pošty? Nenapadlo ťa to?
Kokos napadlo nenasla som
Vdaka za vase tipy, prajem v zivote viac stastia a spokojnosti
Každá konkrétna pošta zvykne mať otváracie hodiny na svojej stránke, neviem, prečo si to nenasla. Akú postu hľadáš?
Len tak "skusmo" som teraz pozrela 6 rôznych pôšt, v rôznych mestách a dedinách, všetky to majú.
tu si zadaj mesto a ulicu kde máš poštu a klikni enter https://otvaraciehodiny.posta.sk/
@lucka_ke dakujem pekny den
Pokiaľ je to pošta v obchodnom centre tak pozri pre istotu aj stránku toho centra. Tam zverejňujú ak je zatvorená z výnimočných dôvodov
Že klikni enter....no dobre pardon
google?
@guudy vies co ?
nechaperm.
normalne sa clovek aspon podakuje, ked sa nieco nove nauci - napriklad autorka sa dbners naucila, ako si bude moct vyhladat informacie - pouzije Google.
aaaale nie, hlupy clovek zacne prskat, urazat sa, zavzdusnovat...ironizovat (Vdaka za vase tipy, prajem v zivote viac stastia a spokojnosti)
divna doba
@nyusika ach ty studnica mudrosti
Hanbi sa za take spravanie, rodicia niekde urobili chybu a ty teraz v dospelosti takto prskas jed okolo seba no fuj
Tu by som len upozornila, ze vzdy treba pozerat na stranke posty. Lebo uz sa viackrat stalo, ze niekto si pozrel len na googli a potom sa rozculoval, ze to nesedi. Tam nikto neupravuje otvaracie hodiny v pripade, ze je nejaka docasna zmena otvaracich hodin. Kdezto na stranke posty su aj vsetky docasne upravy zaznamenane...
google v informáciách o otváracích hodinách nie je spoľahlivý, ja mám aplikáciu pošty a pozerám len tam.
@trema ak sa niečo aktuálne vyskytne a pani poštárku chytí slepák a odvezú ju, tak asi nie je priestor na zverejnenie údaja na stránke pošty, to snáď všetky chápeme, tu bola reč o bežných otváracích hodinách pošty, nie to, že pani dnes musí akútne niekam odbehnúť, to sa samozrejme môže stať a nikde to nebude oznámené, zverejnené.
@0silvia0 aplikaciu si normalne stiahla napr v appstore?
Na googli je pobocka ktoru som potrebovala s nespravnymi otvaracimi hodinami a este aj zlym telef cislom
A nema to asi kto opravit preto som myslela priamo niekde na webe posty ale preklikavala som sa a nenasla
@0silvia0 dakujem super!

Ano, web Slovenskej posty