icon

Koho z Modrého koníka máte najradšej?

zuzanita1609
9. nov 2025

Ahojte všetci. Koho máte najradšej z modrého koníka? A samozrejme, môžte dávať anonym príspevky ☺️.

Strana
z2
enmery
9. nov 2025

Všetkých 😃

anonym_7106a9
9. nov 2025

Pani anjelicek neviem kolko mi je velmi sympaticka a ma 5 alebo 6 deti a vyzera uzasne clovek by bol blazen aby jej to tipoval 🙂)) vybehuje mi casto v diskusiach a ma aj dobre nazory

zuzanita1609
autor
9. nov 2025
@enmery

Všetkých 😃

@enmery zlatá 😚

maria1989
9. nov 2025

Ja mam najradsej heleninumamu. Priamo a k veci, ziadne sladke recicky.

blancheporte
9. nov 2025

@zuzanita1609 Za mňa viesta.....veľa dobrých rád a skúsenosti.

anonym_1cac70
9. nov 2025

viesta ♥️ rada k veci v každej konverzácii

zuzanita1609
autor
9. nov 2025
@blancheporte

@zuzanita1609 Za mňa viesta.....veľa dobrých rád a skúsenosti.

@blancheporte za mňa,chcela by som ju poznať v skutočnosti,ako susedu a veľa z modrého koníka by som chcela ako susedov 🤗.

anonym_b0c9ef
9. nov 2025

Moonlight1210 veľa sa z jej príspevkov naučím

anonym_416da9
9. nov 2025

Zase 🤨

anonym_cc6eca
9. nov 2025

nie som na nikom závislá.

ketrint
9. nov 2025
@anonym_b0c9ef

Moonlight1210 veľa sa z jej príspevkov naučím

@anonym_b0c9ef presne, aj ja @moonlight1210
Veľmi rada čítam jej príspevky, rady. 👌🏻👌🏻👌🏻

anonym_d8d700
Odpoveď bola odstránená
rina25
9. nov 2025

Za mňa Viesta, vždy poradí a v konverzácii neurazí

marhulka13
9. nov 2025

@zuzanita1609 ja seba

anonym_b6eb29
9. nov 2025

Už koľký krát to isté? Potom sa to zvrhne na koho nemáme radi a budem sa navzájom očierňovať?

nelca0510
9. nov 2025

Melanta

zuzanita1609
autor
9. nov 2025

Niektorí nepochopili 😏. Môžte len tak vyjadriť svoj názor? Bez anonymity? A áno, sú nicky, ktoré môžem, sú nicky, ktoré mňa nemusia.

pe_mi
9. nov 2025

@zuzanita1609
Ja mám najradšej:

@viestta, @biba_18, @anjelicek26, @ivik4 , @minenkaa, @oli18, @melanta, @gab1sol, @petamich, @bielasovicka, @nikpa, @janinah, @sense, @deedol, @wolf_, @doriiis, @subartic, @tundra

Ale je ich ešte zopár , nie všetky som vypísala isto

doriiis
9. nov 2025
@pe_mi

@zuzanita1609
Ja mám najradšej:

@viestta, @biba_18, @anjelicek26, @ivik4 , @minenkaa, @oli18, @melanta, @gab1sol, @petamich, @bielasovicka, @nikpa, @janinah, @sense, @deedol, @wolf_, @doriiis, @subartic, @tundra

Ale je ich ešte zopár , nie všetky som vypísala isto

@pe_mi ... 😱.Ďakujem teda. Si asi jediná, ktorá tu o mne tvrdí niečo pozitivne. 😄
Posielam srdco.

bloger
9. nov 2025

Nebudem písať konkrétne nikoho. Myslím, že aj tak túto diskusiu zmažú.

marca12
9. nov 2025

Nicky si velmi nevsimam,jedine viesta je tak vyrazna,ze ju vnimam a mam rada jej prispevky. Mam rada slusne diskutujucich,ktore nechrlia hnev hned na prvu,ale prejavia aj ludskost a podla toho diskutuju. Nemam rada arogantne vystupovanie bez kuska empatie a ludskosti.

anonym_d1f488
9. nov 2025

Podľa mňa sa tu najde kopec fajn prispievatelov aj pod anonymom aj pod hocičím
A pekná pozitívna téma🙂
Ľudia, nech ste akí chcete,😀hlavne aby ste boli ok zdraví a spoko

koniarova
9. nov 2025

Neviem, koho čítam najradšej. Ale nevadí mi tu nikto.

rebellefleur
9. nov 2025

@zuzanita1609 viestta, melanta, doriiis 🙂

anonym_c0bd56
9. nov 2025

Nikoho 😂 a je pre mna cudne ak si ludia este aj pamatuju ako sa nicky inych ludi pisu

deedol
9. nov 2025

ja obdivujem rozhlad, co ma @viestta - vie odpovedat na velmi roznorode veci. @petamich je mi nazorovo blizka, nieco ako "ukecanejsia" ja (mne sa casto nechce pisat a potom vidim, ze ona napisala to, co som chcela :D) @nagymama je super, vzdy laskava, @jana_eyre_2 tiez a este su dve baby ( @beronsche a tusim @akvi ?), s ktorymi sa casto zhodujem v temach ohladom respektujucej vychovy a nenasilia. a @ninazemna ma neskutocny rozhlad v oblasti zdravia, ja az nechapem, ako je to mozne 🙂

a0
9. nov 2025

Jožka a Viktoria 😂😂😂😂

lenkasarka
9. nov 2025
@a0

Jožka a Viktoria 😂😂😂😂

@a0 Boh ti žehnaj

anonym_55c005
9. nov 2025

Ja mám najradšej na koňovi osoby, ktoré sa vyjadrujú rozumne, spravodlivo a chápavo.

petamich
9. nov 2025
@deedol

ja obdivujem rozhlad, co ma @viestta - vie odpovedat na velmi roznorode veci. @petamich je mi nazorovo blizka, nieco ako "ukecanejsia" ja (mne sa casto nechce pisat a potom vidim, ze ona napisala to, co som chcela :D) @nagymama je super, vzdy laskava, @jana_eyre_2 tiez a este su dve baby ( @beronsche a tusim @akvi ?), s ktorymi sa casto zhodujem v temach ohladom respektujucej vychovy a nenasilia. a @ninazemna ma neskutocny rozhlad v oblasti zdravia, ja az nechapem, ako je to mozne 🙂

@deedol och dakujem ti, uprimne ma to potesilo 🙂

Strana
z2