Koho z Modrého koníka máte najradšej?
Ahojte všetci. Koho máte najradšej z modrého koníka? A samozrejme, môžte dávať anonym príspevky ☺️.
Pani anjelicek neviem kolko mi je velmi sympaticka a ma 5 alebo 6 deti a vyzera uzasne clovek by bol blazen aby jej to tipoval 🙂)) vybehuje mi casto v diskusiach a ma aj dobre nazory
Ja mam najradsej heleninumamu. Priamo a k veci, ziadne sladke recicky.
@zuzanita1609 Za mňa viesta.....veľa dobrých rád a skúsenosti.
viesta ♥️ rada k veci v každej konverzácii
@zuzanita1609 Za mňa viesta.....veľa dobrých rád a skúsenosti.
@blancheporte za mňa,chcela by som ju poznať v skutočnosti,ako susedu a veľa z modrého koníka by som chcela ako susedov 🤗.
Moonlight1210 veľa sa z jej príspevkov naučím
Zase 🤨
nie som na nikom závislá.
Moonlight1210 veľa sa z jej príspevkov naučím
@anonym_b0c9ef presne, aj ja @moonlight1210
Veľmi rada čítam jej príspevky, rady. 👌🏻👌🏻👌🏻
Za mňa Viesta, vždy poradí a v konverzácii neurazí
@zuzanita1609 ja seba
Už koľký krát to isté? Potom sa to zvrhne na koho nemáme radi a budem sa navzájom očierňovať?
Melanta
Niektorí nepochopili 😏. Môžte len tak vyjadriť svoj názor? Bez anonymity? A áno, sú nicky, ktoré môžem, sú nicky, ktoré mňa nemusia.
@pe_mi ... 😱.Ďakujem teda. Si asi jediná, ktorá tu o mne tvrdí niečo pozitivne. 😄
Posielam srdco.
Nebudem písať konkrétne nikoho. Myslím, že aj tak túto diskusiu zmažú.
Nicky si velmi nevsimam,jedine viesta je tak vyrazna,ze ju vnimam a mam rada jej prispevky. Mam rada slusne diskutujucich,ktore nechrlia hnev hned na prvu,ale prejavia aj ludskost a podla toho diskutuju. Nemam rada arogantne vystupovanie bez kuska empatie a ludskosti.
Podľa mňa sa tu najde kopec fajn prispievatelov aj pod anonymom aj pod hocičím
A pekná pozitívna téma🙂
Ľudia, nech ste akí chcete,😀hlavne aby ste boli ok zdraví a spoko
Neviem, koho čítam najradšej. Ale nevadí mi tu nikto.
@zuzanita1609 viestta, melanta, doriiis 🙂
Nikoho 😂 a je pre mna cudne ak si ludia este aj pamatuju ako sa nicky inych ludi pisu
ja obdivujem rozhlad, co ma @viestta - vie odpovedat na velmi roznorode veci. @petamich je mi nazorovo blizka, nieco ako "ukecanejsia" ja (mne sa casto nechce pisat a potom vidim, ze ona napisala to, co som chcela :D) @nagymama je super, vzdy laskava, @jana_eyre_2 tiez a este su dve baby ( @beronsche a tusim @akvi ?), s ktorymi sa casto zhodujem v temach ohladom respektujucej vychovy a nenasilia. a @ninazemna ma neskutocny rozhlad v oblasti zdravia, ja az nechapem, ako je to mozne 🙂
Jožka a Viktoria 😂😂😂😂
Ja mám najradšej na koňovi osoby, ktoré sa vyjadrujú rozumne, spravodlivo a chápavo.
ja obdivujem rozhlad, co ma @viestta - vie odpovedat na velmi roznorode veci. @petamich je mi nazorovo blizka, nieco ako "ukecanejsia" ja (mne sa casto nechce pisat a potom vidim, ze ona napisala to, co som chcela :D) @nagymama je super, vzdy laskava, @jana_eyre_2 tiez a este su dve baby ( @beronsche a tusim @akvi ?), s ktorymi sa casto zhodujem v temach ohladom respektujucej vychovy a nenasilia. a @ninazemna ma neskutocny rozhlad v oblasti zdravia, ja az nechapem, ako je to mozne 🙂
@deedol och dakujem ti, uprimne ma to potesilo 🙂

Všetkých 😃