Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach
Natrafila som na fotku, kde je Andrea Veresova. Vyzera na tej fotke brutalne dobre a videla som ju uz aj osobne na lyzovacke a je to proste nadherna zena. Ale tieto komentare pod jej fotkou....to vazne zeny? Preco maju vzdy tie najskaredsie zeny pocit, ze mozu prist vypustit svoju frustraciu z vlastneho vzhladu pod fotku inych zien? A najma este takych, co im fakt nesiahaju krasou ani po malicek?:D

Suhlasim s tebou. Vyzera vyborne, telo ma neskutocne. A duplom na svoj vek. ALE. Aj keby to tak nebolo, nikto by nemal pisat taketo hnusne spravy na vzhlad niekoho ineho. Je to hnusne, a v podstate tym len ten clovek ukazuje, aky je sam ubohy.
@denkabemommy aj keby to bol dativ, tam nebude makke i 🤣 komu, comu? AndreE
@heidi4 skor 2. stupna ZS. na prvom sa vzory neucia.
@elanor ja som stravila len prve 4 rocniky na ZS (= 1. stupen) a veru velmi dobre si pamatam, ze nas to ucili tam, cize boli sme deti do 10 rokov. Dost zakladna vec to je, by som povedala. Sklonovanie slov, urcenie rodu, padu, vzoru,...
Musel to byt max. 3. alebo 4. rocnik, nic vyssie.
Dávaš sa na ich úroveň. Ony komentujú jej výzor, ty ich. Ste si rovné 🙂
@heidi4 nie je 🙂
@anonym_autor podla mňa vyzerá super. A tie komentujúce ma rozosmiali 😀
@heidi4 nebude tam E 😀
komu-comu ? Andrei
Dobre rano, vitaj na internete.
@heidi4 nie je 🙂
@denkabemommy chatGPT sa moze vratit na ZS tiez.
Podla vzoru Zena ideme (sam to uviedol, len uz nejak od veci vysklonoval) - komu, comu? - Nedajboze sa u nas hovori Dam to mojej zeni?? Snad zenE, nie? Tak rovnako AndreE
@elanor ja som stravila len prve 4 rocniky na ZS (= 1. stupen) a veru velmi dobre si pamatam, ze nas to ucili tam, cize boli sme deti do 10 rokov. Dost zakladna vec to je, by som povedala. Sklonovanie slov, urcenie rodu, padu, vzoru,...
Musel to byt max. 3. alebo 4. rocnik, nic vyssie.
@heidi4 Este raz a pomaly. Vzory sa na 1. stupni neucia.
Mam doma cerstvo ukoncene 4tacky na 1. stupni.
Dnesny 3tiaci ani 4taci este netusia co to vzory v slovencine su. Az ako 4taci prvy krat v 3/4 roka pricuchli k 7 padom. Vedia nazvy, padove otazky, a viazuje sa predlozky k nim.
Ale nevedia este pravnu gramatiku sklonovania, lebo nepoznaju vzory. Preto im aj bolo tolerovane, ak mali slovo vysklonovat a nenapisali spravne i/y. Lebo to nemaju odkila vediet.
@denkabemommy chatGPT sa moze vratit na ZS tiez.
Podla vzoru Zena ideme (sam to uviedol, len uz nejak od veci vysklonoval) - komu, comu? - Nedajboze sa u nas hovori Dam to mojej zeni?? Snad zenE, nie? Tak rovnako AndreE
@heidi4 slovo andree neexistuje v žiadnom jazyku, napriek tomu, že podľa vzoru žena by tam byt malo 🙂
@sara07 stavim sa, ze nevyzerate lepsie 😉
@eludka postavu rozhodne nemám taku ona a netrapi ma to , vyhovuje mi aku mam, keby som schudla vyzeram ako keby som bola važne chora, a ani mne sa tak na mne také tenučké ruky nepačia, tak taku vahu nemám, proste určita vaha mi k typu postavy nesedi , každa ma vahu ako chce aj moletka ked sa dobre oblečie upravi vie vyzerat fakt dobre proste...
nikde som nenapisala že je škareda ... neviem vôbec čo tu z toho robíte dramu
su baby 55 ktore ako fatk vyzeraju boha ta vyzera na vek dobre ... proste ona u mna k nim nepatri aj ked ma o 10 menej
a opakujem že na nej si viac ako teraz vyzera vážim že si spravila vš , a robí akcie charitativne ktore by vôbec nemusela ...
@heidi4 ešte aj Timea sa skloňuje ako Andrea, viac ich tam je vymenovaných v texte 🙂 a životne a neživotné sú len v mužskom rode.
@denkabemommy jo, mala som sa radsej najest a overit si to skor, nez sem nieco napisem :D uz varim obed. 🤦🤣 Pardon a vdaka za info 🙂
@heidi4 Este raz a pomaly. Vzory sa na 1. stupni neucia.
Mam doma cerstvo ukoncene 4tacky na 1. stupni.
Dnesny 3tiaci ani 4taci este netusia co to vzory v slovencine su. Az ako 4taci prvy krat v 3/4 roka pricuchli k 7 padom. Vedia nazvy, padove otazky, a viazuje sa predlozky k nim.
Ale nevedia este pravnu gramatiku sklonovania, lebo nepoznaju vzory. Preto im aj bolo tolerovane, ak mali slovo vysklonovat a nenapisali spravne i/y. Lebo to nemaju odkila vediet.
@elanor ved dobre, ja som to pisala skor ku pritomnym komentujucim, urcite chodili do skoly cca vtedy, kedy ja (+-), ked sa to ucilo skor, a nie su este ziacky na 1. stupni ZS, ze to este nemusia ovladat.
Pridas link na tu diskusiu pls?
@elanor ved dobre, ja som to pisala skor ku pritomnym komentujucim, urcite chodili do skoly cca vtedy, kedy ja (+-), ked sa to ucilo skor, a nie su este ziacky na 1. stupni ZS, ze to este nemusia ovladat.
@heidi4 ani skor sa to neucilo skor.
Aj pred 40 rokmi sa to ucilo na 2hom stupni.
Jedine, zeby pred "dinosaurami" sa ucilo skor.
@heidi4 uprimne poviem, a to som na ZS bola cista jednotkarka v tom case 😁, ze doteraz pisem napr. od Andrei, nie od Andrey. Takze dik, naucila som sa nieco nove 😁
To sú komentáre k videu, nie? A na ňom ozaj vyzerá... no všelijako. Za mňa tie lícne kosti a pery prirodzene vôbec nepôsobia. Ale tak lepšie ako komentujúce "krásavice". Minimálne postavu má určite lepšiu a to plastikou neobabre.
@denkabemommy jo, mala som sa radsej najest a overit si to skor, nez sem nieco napisem :D uz varim obed. 🤦🤣 Pardon a vdaka za info 🙂
@heidi4 to sme dve 🤣

Boze, adminovi ide karta - najprv bolo Andrei, teraz to este vytuningoval na Andreji. Wow 👌🏻👌🏻👌🏻
Asi sme uz na Ukrajine. Uz len v azbuke to chyba napisat. 👍🏻