Kvôli čomu chodíte na Instagram?
Ahojte, zaujíma ma kvôli čomu na instagram chodíte? Mám tým na mysli, čo vás tam ešte baví? Rada by som si trošku zviditeľnila účet ale neviem vždy prísť na zaujímavé témy 🙂 Ja napr. sledujem kopec ľudí, ale obzerám len pár účtov ktoré ma bavia ( drahá móda, materský život, dovolenky napr) Ale veľa influencerov dáva stále to isté, ranna kávička, outfit ( to am ešte baví) , sfotia si obed v reštike a pod … mne to príde dosť nudné. Je niečo čo vás ťahá na konkrétne účty, čo vás baví? 🙂 Ja som doma na materskej, čiže veľa necestujem, skôr som doma s deťmi, varím, pečiem, žijem bežný život a rada rieším napr chudnutie , cvičenie, príp. srandovné témy 🙂 Je niekto koho by takýto účet vôbec zaujal?
Bavia ma tam rozne specificke temy, ale odpoviem na poslednu otazku, ci by ma taky ucet ako si ty napisala zaujal. Za mna ide hlavne o autentickost, pravidelnost, napaditost ako tie veci clovek poda, celkove vyzarovanie tej osobnosti, vyjadrovanie, sympatie... Moze mat taky ucet zena A a nebude ma to bavit, ak to bude nudna osobnost a bude to nudne podane. Ale moze mat taky isty kontent (hoc aj ten obycajny bezny zivot mamicky) zena B a moze to bavit, ak je to zaujimava osobnost, je pre ludi sympaticka, ma dobre vyjadrovacie schopnosti, ktore zaujmu, obsah vytvara napadito a zaujimavo a hlavne konzistentne (algoritmus). A aktualne na zviditelnenie uctu je dobre pridavat pravidelne reelska. Aj celkovy vzhlad feedu, bio je treba mat take co zaujme...
Ja sledujem najmä ľudí, ktorých poznám, ale inak mám rada kontent vedcov a ich výskumných skupín, keďže to je to ku čomu mám blízko 🙂 ale to je veľmi špecifické... z takých bežnejších vecí sledujem zopár receptových profilov, ďalej umelcov, fotografov, tatérov, MUAs,... ale teda zväčša sú to profily čisto ich tvorby, nezdieľajú svoj osobný život, len tak sledovať cudzích ľudí, kde boli, čo robili, čo jedli ma nebaví až na jednu či dve výnimky, ktoré ale sledujem už veľmi dlho na YT a sú mi sympatické.... k tebe konkrétne si myslím, že ak budeš robiť niečo len pre čísla, tak to nepôjde, musí to hlavne teba baviť
Slowfashion móda, niečo s deťmi, napady na tvorenie, občas dajaký recept a tak... to je to, čo pozerám ja.
A knihy. Na tie by som skoro zabudla.
Zaujimaju ma dost specificke temy (udrzatelnost, veda, dusevne zdravie, psychologia, cestovanie, architektura, umenie, taliansko...) a ludia, ktori su v nich odbornici a vyznaju sa, resp to riesia full time, napr profil kde niekto ide raz za cas na dovcu je pre mna nuda, za to ak niekto cestuje fulltime je to zaujimavejsie. +je fajn ked je niekto autentický
a svojsko vtipny.. ak chces byt na ig zaujimava pre tisicky tak musis ty prist na to co je ta tvoja iskra, silna stranka, co mozes druhym prinasat.. lebo ak niekto len opakuje po druhych je to proste nuda. Take nezazivnejsie prispevky si mozu dovolit len ludia, ktori uz maju dost fanusikov
Mňa bývanie, renovácia skríň, recepty, a teda veľmi rada pozerám farma pod polanou 😊
@niki_j chodim na vedecke profily, alebo spisovatelov ktori napisali knihy co ma zaujali
@niki_j mňa bavia témy z biológie. Sledujem aj veľa zahraničných účtov. Vôbec ale vôbec ma nebaví to, čo si spomenula ty. Outfity, kávičky, selfie, chudnutie a bežný život.
Sledujem účty, kde sa niečo dozviem, inšpirujem keďže pracujem ako učiteľka, sledujem veľa účtov zo zahraničia kde sú aktivity.
Ja mám na IG taký mamičkovský profil. Nebaví ma sledovať kto čo jedol, čo má oblečené a už vôbec nerozumiem profilom kde každý príspevok je vlastná selfie... tak sa snažím svojim sledovatelkam dať nejakú pridanú hodnotu - zdieľam predovšetkým tipy na jednoduché doma robené aktivity s deťmi, tipy na hry, hračky, ktoré mojich krpcov zaujali a detské knihy... Samozrejme občas aj niečo z nášho obyčajného maminkovského života. Verím, že si môj profil svoje publikum našiel, pretože napriek tomu, že som nemala od toho nikdy iné očakávania ako psychohygienu na materskej, sa mi tam hromadí viac sledovatelov ako som si kedy vedela predstaviť.
Sledujem tomuto podobné tvorivé profily, niečo z výchovy, psychológie a niečo vtipné. 🙂
@niki_j ja veľmi rada sledujem profily, ktoré otvárajú nejaké tabu a iné spoločenské témy, cestovanie (Milan bez mapy je môj overall fav profil), nejaké vtipné memes, zvieratká, youtuberov, novinárov a politikov. Osobne ma nebavia fashion profily, fitness profily a najviac mamičkovské profily😅
ja sledujem take profily, ktore mi nieco davaju, napriklad sposoby upratovania, cistiace rozne prostriedky, rady ako sa efektivne zbalit, rozne recepty, navody na kadeco 🙂

bavia ma memes, cestovanie, fitness, pole dance, yoga, recepty, umenie a sledujem influencerov, ktorí pridávajú zmysluplný kontent - udržateľnosť, spoločenské témy.