icon

Má niekto skúsenosti s nákupom na mojenajbabo?

7. apr 2024

Dobrý deň, objednával niekto zo stránky mojenajbabo?chcela by som tam kúpiť kočík,ale je to na druhej strane SVK ako bývam... Sídlo majú vraj v Košiciach...ďakujem

Strana
z4
dzulik33
7. júl 2024

Presne, v utorok mi prisla sprava od GLS aj od stranky ze odoslany tovar. Sice v piatok sviatok a teraz vikend ale ked zajtra nepride zase volam tam. To je na tom horsie ze je to zaplatene a clovek nema ani peniaze ani tovar 😡 a presne len slubuje uz uz bude uz mam stitok a neviem co 🤦‍♀️

monikamichal
9. júl 2024

Tiež mám rovnakú skúsenosť…
Neodporúčam objednávať…
Mesiac čakám na doplnky, pani sa len vyhovára, že ide pre tovar, a už bude posielať a bla a bla, aj mi prišla správy od gls, že čakajú na balík, ale ani po týždni im pani balík nedala a ona nakoniec tovar ani nemá, len mi asi chcela zalepiť oči. Objednávku som zrušila a teraz len dúfam či pošle peniaze.
Objednávam stále, ale takýto prístup som ešte nezažila.

dzulik33
9. júl 2024

@monikamichal akurat dnes som volala ze mi stale kociar neprisiel a pred tyzdnom email ze odoslana. A co som si vypocula? Ze moj kociar musela poslat inej pani ale ze zajtra jej pridu dalsie tak mi posle a ze ostatne objednavky rusi. Bolo vidiet ze sa uz ani nevie vyhovorit

natali_7
9. júl 2024

@dzulik33 no čím ďalej, tým lepšie, ide to s ňou dole kopcom, no...

janica_
9. júl 2024

Ked to tak citam, som rada ze som stihla objednavku este v priaznivom obdobi 🫢

lucy3080
10. júl 2024

Ahoj, tak ja uz cakam prosim pekne za par dni to bude mesiac co mi balicek nedosiel . Volala som uz dokopy 4x a pisala aj spravy zakazdym mi povedali ze uz sa odosle vtedy potom vtedy … najprv v pondelok potom v stredu … stale nic … nieco mi tam smrdi a uz mam fest nervy . V telefone milá ze by som ju na chleba natrela ale ak mi este raz zdvihne telefon tak uvidí ten bengal . Akoze ja mam niekedy trpezlivosti na rozdavanie ale taketo zavadzanie a klamanie zakaznikov akoze nech sa na mna nikto nehnevá. Clovek by aj zrusil objednavku ale kde mam istotu ze mi vratia peniaze ked mi nevedia poslat objednavku …. Tak na co do riti klame rovno poviem nemame a nevieme kedy pride ! Este aj na stranke pisali dostupnost 2-10 dni … diky uz to bude mesiac a pani ma asi nieco s pamaťou lebo do dnesneho dna nic neodoslala … keby to nieje v Kosiciach tak tam nabehnem do predajne a by videli ten cirkus .

mamina654
10. júl 2024

Tak dnes po 2 mesiacoch vidím svoje peniaze. Konečne 🙏. Vrátila ich za zrušenú objednávku.

lenci92837
12. júl 2024

Baby ako ? Ja nemám ani kočík ani peniaze volala som že im kofily neprišli že idu končiť a že mi peniaze pošle ale že ich zatiaľ nemá dnes mi ich mala poslať a nic zatiaľ je nedostupná

natali_7
12. júl 2024

@lenci92837 akože končí s eshopom?

lucy3080
12. júl 2024

@lenci92837 mne dnes po mesiaci a bombardovaní prisiel email ze objednavka bola odoslana GLS a pride do 2 pracovnych dni . Lenze tak ti poviem ze zen email by som vedela aj ja na kolene napisat . Pokial mi samotna GLS spolocnost neposle email ako vzdy aj posiela ze prebrala balik tak jej toto nezozeriem ….
Vcera som jej pisala na instagram uz nasrata ze to budem riesit inak a napisala som jej presne to iste co sem vyssie .. len zavadza ludi a klame

dzulik33
12. júl 2024

@lucy3080 mne taky isty email prisiel pred 2 tyzdnami a dodnes nemam ani kocik ani peniaze a vzdy same vyhovorky. V utorok som volala a ze vo stvrtok uz naisto bude posiela kociky ze jej v stredu mali prist. No v pondelok asi volam a rusim objednavku. A tiez povedala ze este doruci co ma a dalsie uz neberie ci co uz sama nevedela co ma povedat

lucy3080
12. júl 2024

@dzulik33 tiez by som ju uz zrusila ale myslite si ze sa dockam penazi? Ked niesu schopní poslat ani tovar ?

lucy3080
12. júl 2024

@dzulik33 poslala mi akurat foto balika kde je aj stitok od gls nalepeny s mojom menom a adresou. A krabica original z tovaru. Tak dufam ze neodrbava tvrdi ze v pondelok to pride …. Ak nie tak ja uz nechapem fakt . A vidi ze na nu utocim v spravach a ona mi odpisuje ako nic salam parky akoby sa nic nedialo ani sa nijak neobrani ani vysvetlenie nic proste

natali_7
12. júl 2024

@lucy3080 mne, keď už poslala fotky kočíka i štítok gls, tak už to aj odoslala aj prišlo tuším do dvoch dní, takže, ak to už tak máte, tak už to príde, ja si myslím, že sa dostala do dhov, nestíha splácať nakúpený tovar, preto to aj len objednáva, len keď príde objednávka a nie dopredu, takýmto systémom o chvíľu nik nebude u nej nakupovať a skončí...asi to tak chce...ja som sa veeeľmi dlho nestretla s takýmto zavádzaním a komunikáciou teda...

dzulik33
14. júl 2024
natali_7
15. júl 2024

@dzulik33 no pekne, tak s takým prístupom sa ani nečudujem...

lucy3080
15. júl 2024

@dzulik33 vobec ma to neprekvapuje . A dufam ze uz na takuto stranku s takymto pristupom nikdy nenatrafim .

dzulik33
22. júl 2024

@lucy3080 dobry den alo ste na tom s obj? Prisiel vam kocik nakoniec? Minuly tyzden mi slubila ze tento ho uz posle tak zajtra volam

monikamichal
25. júl 2024

Ženy, prosim vás, ako riešite to, že pani nechce vrátiť peniaze za nedodany tovar? Objednávku som zrušila, ale peniaze nikde.

dzulik33
25. júl 2024

@monikamichal presne preto som objednavku nerusila (zatial) lebo neviem ako dlho by som za peniazmi cakala. A kazdy tyzden mi slubuje ze uz bude. Tento mi mala poslat kociar, vcera som volala ze ako to vyzera tak samozrejme ze stele ten kociar nema 😡 a buduci tyzden ideme na dovolenku tak vraj do vtedy ho posle ked nie nevaham a kontaktujem SOI nebavi ma to oeniaze zhrabne a tovar nikde 😡

dzulik33
25. júl 2024

@monikamichal ale vsade na nete citam ze musim najprv odstupit od zmluvy a ked do 14 dni nevrati peniaze tak Mozem kontaktovat SOI a hrozi jej mastan pokuta vize ma cas do stredy ( vo stvrtok odchadzame)

monikamichal
25. júl 2024

@dzulik33 toto iste robila mne, každý týždeň že už bude posielať a len to natahovala, v pondelok poslala akože foto príkazu, ale dodnes peniaze nemám.

dzulik33
25. júl 2024

@monikamichal no super tak alo som povedala v pondelok jej zase zavolam a do stredy ked mi kocik nepride riesim SOI

dzulik33
25. júl 2024

@monikamichal aj vyssie niekomu poslala balik odfoteny ze posiela len nereaguje chcela by som vediet ci jej aj dosiel

okm221
13. aug 2024

Ahojte žienky, ja som rewagovala na inzerat, že rozpredava obchod, ktorý je v likvidacii len aby ste vedeli.. Takže som jej reagovala ceny nizke, poslala som jej peniaze na účet 38e.. Povesala ze posiela zajtta
. Potom mi prišla faktúra a kukám ze mojenajbabo, kukám recenzie na Google a celé zle.. Takže a abojim ci mi to vôbec príde.. Dnes som jej písala keďže mi mala poslať balík v piatok, dnes je utorok a stále nič.. Tak ze zajtta posiela.. To je maximálna nezodpovednosť a problém s takmer každou zásielkou, choré. Teraz ľutujem ze som od nej niečo objednala!! Som zvedavá či mi to vôbec príde a kedy, keď nie budem sa vyhrážať zlou recenziou a soi, poprípade trestné, však je náš isto viac ludi..

dzulik33
13. aug 2024

@okm221 ja sa nevyjadrujem poslala mi kocik nakoinec prisiel po viac ako svoxh masiacoch vyhovoris a je cely doskriabany toto isto nebol novy kus nervy mam na nu ani neviem ci vobec reklamaciu by vzala zase by som cakala so neviem kedy

Strana
z4