MK - zraz zakomplexovaných žien
Nedá mi to už držať v sebe. Modrý koník mal byť miesto, kde si ženy pomáhajú a držia spolu. Realita? Jeden veľký slepačinec. 🙄 Človek sa tu pýta úprimne a dostane namiesto rady len kydanie, poučovanie a urážky. Každá vie všetko lepšie, každá má patent na rozum a keď nesúhlasíš, hneď ťa idú zožrať. Napíšeš otázku a namiesto rady dostaneš útoky. Pochváliš sa, a už ti niekto znechutí radosť. A keď máš iný názor, tak ťa doslova roztrhajú, lebo tu niektoré „všetko vedia najlepšie“. Namiesto normálnej diskusie je tu často len ponižovanie, liečenie si komplexov, frustrácie a dokazovanie si ega A úprimne? Začína to byť toxické a pre mnohé ženy skôr stresujúce ako prínosné. MK už dávno nie je príjemné miesto, ale skôr aréna, kde sa ženy predbiehajú v tom, ktorá viac urazí a zhodi inú.
ciastocne suhlasim s tebou ,ale aj s @galganka ...niekedy sa mi rozum pozastavi nad arogantnymi odpovedami a niekedy nad hlupymi otazkami...
@anonym_autor je to tak, ale co s tym narobis, Ludi nezmenime, pokial sami nebudu chciet. Co preto robim? Vzdy odpovedam slusne. Aj ma niekedy niektore otazky zaskocia, tak si pomyslim svoje a ignorujem.
1.byť tu nie je povinnosť
2. vyberať si len to,co ma zaujima a obohacuje a vybavené
3.anonymita len prispeva k tomu.co ti tu vadi..za mna su anonymovia zbabelci
ano ak sa niekto pyta ake je dnes pocasie na Strbskom plese, lebo vo stvrtok cestuju a nevie co ma zbalit, co je vo vzduchu mala ma teplotu, davate uz rukavicky skolky kedy postavit vianocny stromcek ????.....ano je to slepicinec
Hlavne to netreba prežívať.
Odkedy je však možnosť odpovedať anonymne,je to divokejšie.
1.byť tu nie je povinnosť
2. vyberať si len to,co ma zaujima a obohacuje a vybavené
3.anonymita len prispeva k tomu.co ti tu vadi..za mna su anonymovia zbabelci
@janinah zaujímavé... ja to vidím tak, že či aj anonymné užívateľky, či užívateľky s fotkami sa niektoré chovajú úplne rovnako. A to teraz nehovorím o zbytočných témach a pustia sa do seba krížom krážom.
Nemusis reagovat na vsetko ani citat. Ja ked som mala otazky, pridala som ich na stenu tam anonymne nikto nemoze reagovat a nikto ma ani neurazal. Dievcata/zeny ktore sa k toku vyjadriki boli mile a napomocne. Divoke reakcie su v diskusiach hlavne od anonymnych uzivatelov.
Zaujimavé. Ja na MK vidím kopu inšpirácie, online kamarátstva, našla som tu kopu dobrých rád, sama xyz ráz poradila. Zažila mnoho milých osobných stretnutí, pomoc s hľadaním vecí, skuseností, odporúčaní... A áno, na blbé otázky dávam blbé odpovede. 🤔
A ešte ti to aj pridám neanonymne.
@galganka tak ja sem koľkokrát zavítam si niečo prečítať, tiež sa inšpirovať, ale čo otvorím diskusie, to všade samí útok skoro... 🙄 a väčšinou jak už bolo spomenuté tak anonymní alebo aj tí istí užívatelia dookola v každej diskusii
Nemusis reagovat na vsetko ani citat. Ja ked som mala otazky, pridala som ich na stenu tam anonymne nikto nemoze reagovat a nikto ma ani neurazal. Dievcata/zeny ktore sa k toku vyjadriki boli mile a napomocne. Divoke reakcie su v diskusiach hlavne od anonymnych uzivatelov.
@autumn1 áno, to je výhoda, nestretnete tam anonymov a ani niektoré nepríjemné profily z diskusií. Väčšinou tam prispievajú a komentujú ženy, ktoré sa vedia správať a nezhadzujú druhé. Taká ochranná zóna, kde je ešte všetko v poriadku...😄
Zas? Akoze, neviem no... ved to je len blbe forum. Nechapem, ako toto moze niekoho stresovat. Aj keby mi tu vynadali neviem ako, tak je mi to totalne u prdele.
Zas? Akoze, neviem no... ved to je len blbe forum. Nechapem, ako toto moze niekoho stresovat. Aj keby mi tu vynadali neviem ako, tak je mi to totalne u prdele.
@anonym_ca80e7 ak by ti to bolo u prdele, tak prečo to nekomentuješ pod svojím profilom?
No tak ked sa niekto spyta napriklad AKO a KOMU ma pisat skrz ulohy ked jeho dieta chyba v skole... 😵💫
Ako takyto ludia dokazu existovat v dnesnom svete a vychovavat deti ? Pomaly tu bude otazka ze kam ma ist kupit rozky.
5rocne dieta by na vela diskusii tu vedelo odpovedat
No tak ked sa niekto spyta napriklad AKO a KOMU ma pisat skrz ulohy ked jeho dieta chyba v skole... 😵💫
Ako takyto ludia dokazu existovat v dnesnom svete a vychovavat deti ? Pomaly tu bude otazka ze kam ma ist kupit rozky.
5rocne dieta by na vela diskusii tu vedelo odpovedat
@ivik4 s týmto súhlasím, tiež má zarážajú zbytočné diskusie, kde sa človek pýta na primitívne veci. Ale jak som spomenula vyššie, že nenarážam na tieto témy, ale že pod normálnou diskusiou sa spustí taká lavína... Dokonca už to nie je ani o samotnej téme, ale začnú tam šiť do seba užívateľky, lebo každá má inú názor a na 10 strán tam vidíš hádať sa tie isté dookola.
Na veľa otázok sa rozumne odpovedať nedá. Plus je to verejné fórum tak každý musí rátať s reakciami.
Na veľa otázok sa rozumne odpovedať nedá. Plus je to verejné fórum tak každý musí rátať s reakciami.
@januska12323 tak ale potom sa netreba čudovať, že tu užívateľky už chodia pod anonymom, koho má baviť stále čítať reakcie žien, ktoré si tu vybíjajú svoju frustráciu, lebo povieš svoj názor.
A teraz si do tebe este kopnu, ze si anonym 😅
@anonym_285 no to je tá vec druhá, keď stalkujú do minulosti príspevok, aby mohli na teba niečo vytiahnuť a rýpnuť si, lebo sa im to hodí.
@anonym_ca80e7 ak by ti to bolo u prdele, tak prečo to nekomentuješ pod svojím profilom?
@anonym_autor vazne sa ma anonym pyta, preco pisem ako anonym? 🙂
@galganka tak ja sem koľkokrát zavítam si niečo prečítať, tiež sa inšpirovať, ale čo otvorím diskusie, to všade samí útok skoro... 🙄 a väčšinou jak už bolo spomenuté tak anonymní alebo aj tí istí užívatelia dookola v každej diskusii
@anonym_autor dobre a teraz tak úprimne. Táto téma teraz spôsobí čo? Polovica ti bude pritakávať, aké sú tu harpie a polovica bufe tvrdiť, že je to tu fajn. Zase sa toho niekto chytí a rozpúta sa tu taká polemika a zvada, že budeme čumieť. Lebo namiesto upriamenia na to dobré vždy treba to zlé vypichnuť. Keď sa stretnem s niekým, tak sa treba sťažovať, keď niekoho vidím, tak pošušky niečo skomentovať, doma ofrflať niekoho, kto spravil v meste niečo nie podľa mojej predstavy...
@anonym_autor vazne sa ma anonym pyta, preco pisem ako anonym? 🙂
@anonym_ca80e7 vážne to máš tak u prdele, že si stále anonym? Ja to u prdele nemám, preto som anonymná. Za to tvoje názory sa rozporujú... 🙃
@anonym_autor čo sa čudujes?Polovica, ak nie 3/4 žien prechádza horm.zmenami buď sú tehotné, v menopauze, alebo majú PMS.Aj ľudia na koniku starnú.Potom sú tu rozvedené, ktorym vadia banálne otázky vydatych, tie čo nemajú deti nevedia pochopiť tie s deťmi a tak sa kruh uzatvára, že stále je niekto nasrati, lebo im pomáhajú menej, veľa starajú sa do nich rodičia, ďalšia srší, lebo ona vstáva 05 a ostatné nevedia aké to má ťažké.Tie s normo deťmi útočia na deti so spec.potrebami.Tie v manželstve, ale v zlých vzťahoch, vyhorete, podvádzanie, znudene😂všetko sa tu nájde.
Kazda žena je najviac citlivá na deti a svoj výkon, takže tak to tu vyzerá a také sú odpovede.Spolocnost a ľudia sa zmenili iba k horšiemu a toto fórum je toho dôkazom.Superenie kto má lepšiu kariéru, dovolenku a koho dieťa vie všetko lepšie a má viac krúžkov.Nic o láske, pocitoch, vzťahu k prírode len materiálno.
Stačí si pozrieť staršie príspevky 5-7 r + a je to diametrálne odlišný ton odpovedí.Su nicky, ktoré inak ako sarkasticky a arogantne neprispeju a také ženy to doma nemôžu mať dobré a nie sú spokojné so svojím zivotom.
Uz som sa bala, ze ziadne kazanie tento tyzden nebude.
@anonym_autor čo sa čudujes?Polovica, ak nie 3/4 žien prechádza horm.zmenami buď sú tehotné, v menopauze, alebo majú PMS.Aj ľudia na koniku starnú.Potom sú tu rozvedené, ktorym vadia banálne otázky vydatych, tie čo nemajú deti nevedia pochopiť tie s deťmi a tak sa kruh uzatvára, že stále je niekto nasrati, lebo im pomáhajú menej, veľa starajú sa do nich rodičia, ďalšia srší, lebo ona vstáva 05 a ostatné nevedia aké to má ťažké.Tie s normo deťmi útočia na deti so spec.potrebami.Tie v manželstve, ale v zlých vzťahoch, vyhorete, podvádzanie, znudene😂všetko sa tu nájde.
Kazda žena je najviac citlivá na deti a svoj výkon, takže tak to tu vyzerá a také sú odpovede.Spolocnost a ľudia sa zmenili iba k horšiemu a toto fórum je toho dôkazom.Superenie kto má lepšiu kariéru, dovolenku a koho dieťa vie všetko lepšie a má viac krúžkov.Nic o láske, pocitoch, vzťahu k prírode len materiálno.
Stačí si pozrieť staršie príspevky 5-7 r + a je to diametrálne odlišný ton odpovedí.Su nicky, ktoré inak ako sarkasticky a arogantne neprispeju a také ženy to doma nemôžu mať dobré a nie sú spokojné so svojím zivotom.
@anonym_cffc1e súhlasím, presne toto som myslela...👍🏻
@anonym_autor dobre a teraz tak úprimne. Táto téma teraz spôsobí čo? Polovica ti bude pritakávať, aké sú tu harpie a polovica bufe tvrdiť, že je to tu fajn. Zase sa toho niekto chytí a rozpúta sa tu taká polemika a zvada, že budeme čumieť. Lebo namiesto upriamenia na to dobré vždy treba to zlé vypichnuť. Keď sa stretnem s niekým, tak sa treba sťažovať, keď niekoho vidím, tak pošušky niečo skomentovať, doma ofrflať niekoho, kto spravil v meste niečo nie podľa mojej predstavy...
@galganka tiež pozerám,že sa to zvrhava presne k tomuto😁
Uz som sa bala, ze ziadne kazanie tento tyzden nebude.
@viestta ja som zase nemala obavu, že to neokomentuješ...
@anonym_285 ja to kvitujem, že sa vyťahujú staré veci, lebo aspoň sa odhalí to farizejstvo, že vodu kazu víno pijú.A, ze ich je a hlavne vo vysokom veku, nie mladé žabky.Mimimalne 4 by som vedela teraz potopiť a bolo by to zaujímavé čítanie.

Zaujimavé. Ja na MK vidím kopu inšpirácie, online kamarátstva, našla som tu kopu dobrých rád, sama xyz ráz poradila. Zažila mnoho milých osobných stretnutí, pomoc s hľadaním vecí, skuseností, odporúčaní... A áno, na blbé otázky dávam blbé odpovede. 🤔
A ešte ti to aj pridám neanonymne.