icon

MK - zraz zakomplexovaných žien

9. sep 2025

Nedá mi to už držať v sebe. Modrý koník mal byť miesto, kde si ženy pomáhajú a držia spolu. Realita? Jeden veľký slepačinec. 🙄 Človek sa tu pýta úprimne a dostane namiesto rady len kydanie, poučovanie a urážky. Každá vie všetko lepšie, každá má patent na rozum a keď nesúhlasíš, hneď ťa idú zožrať. Napíšeš otázku a namiesto rady dostaneš útoky. Pochváliš sa, a už ti niekto znechutí radosť. A keď máš iný názor, tak ťa doslova roztrhajú, lebo tu niektoré „všetko vedia najlepšie“. Namiesto normálnej diskusie je tu často len ponižovanie, liečenie si komplexov, frustrácie a dokazovanie si ega A úprimne? Začína to byť toxické a pre mnohé ženy skôr stresujúce ako prínosné. MK už dávno nie je príjemné miesto, ale skôr aréna, kde sa ženy predbiehajú v tom, ktorá viac urazí a zhodi inú.

gribka1
9. sep 2025

Aké témy to boli, čo konkrétne sa riešilo, že tato téma? Ešte som takú nečítala, že by až taký rozruch v diskusiach vyvolala.

autor
9. sep 2025
@galganka

@anonym_autor ako sorry, ale za nič iné ťa takto online nechcem chytať. 😂

@galganka nápodobne 👍🏻

tetapetra
9. sep 2025
@anonym_autor

@tetapetra ??? 🙃

@anonym_autor 👏🏻👏🏻👏🏻

natalka13
9. sep 2025
@anonym_autor

@natalka13 čítala si jej prvý komentár? Asi si nepochopila, prečo som jej tak napísala... Ja som nezačala, že píše ako anonym 🙃 no nič...

@anonym_autor ano citala.
vazne nechapes "wocogo"? neverim, len potrebujes kopkat nozickami okolo seba

autor
9. sep 2025
@natalka13

@anonym_autor ano citala.
vazne nechapes "wocogo"? neverim, len potrebujes kopkat nozickami okolo seba

@natalka13 áno, máš pravdu 👍🏻

diewcatqoo
9. sep 2025
@tetapetra

@anonym_autor kebyže je anonym,tak netušiš o koho ide. Teraz si na "koní" lebo poznáš jej nick. Veď je to trápne. Kebyže si dáme všetky anonym,tak sa zblaznis lebo nevieš na koho vlastne reagujes,tak uz podľa našich nickov reagovať, vieš čo čakať a samozrejme stalkovat a vyťahovať veci na danú babu, že wauu. Tlieskam, založila si tému o tom ako ti vadí to,čo sama robíš. A tie čo s tebou nesúhlasia sú vlastne nešťastné a zakomplexovane.

@tetapetra prvy prispevok som omylom odoslala anonymne a potom som sa zabavala na tom, ze anonym ma potrebu riesit, ze som anonym. Tak som potom naschval odoslala prispevok uz pod svojim menom. Ja nemam problem nazor vyjadrit pod svojim nickom.
Ale teda zalozit anonymnu temu, kde kydam na ostatnych, aki su zli, kde sa stazujem na toxicitu, pritom som sama toxicka, kde mam potrebu niekomu pisat, ze sa hanbi za nazor, pritom sama pisem ako anonym.. no neviem, bud tu temu fakt zalozil admin "at se perou" alebo si tu niekto kaka do pusy 🤷‍♀️

hopatko
9. sep 2025

Inak ja navrhujem na vsetky tieto anonymne temy o zakomplexovanych a toxickych zenach na MK reagovat anonymne...to bude armagedon. Mentalne zrutenie autorky v priamom prenose.

autor
9. sep 2025
@diewcatqoo

@tetapetra prvy prispevok som omylom odoslala anonymne a potom som sa zabavala na tom, ze anonym ma potrebu riesit, ze som anonym. Tak som potom naschval odoslala prispevok uz pod svojim menom. Ja nemam problem nazor vyjadrit pod svojim nickom.
Ale teda zalozit anonymnu temu, kde kydam na ostatnych, aki su zli, kde sa stazujem na toxicitu, pritom som sama toxicka, kde mam potrebu niekomu pisat, ze sa hanbi za nazor, pritom sama pisem ako anonym.. no neviem, bud tu temu fakt zalozil admin "at se perou" alebo si tu niekto kaka do pusy 🤷‍♀️

@diewcatqoo už som ti vysvetlila, prečo som to napísala ako anonym, ale ďalej si môžte pochlebovať a ignorovať skutočnosť 👍🏻 aspoň máte čo zase rozoberať...

anonym_d8e6be
9. sep 2025
@anonym_autor

@natalka13 áno, máš pravdu 👍🏻

@anonym_autor mala si dat screen takeho skepacinca, nakolko su tu baby, ktore pisu dobre, fundovane, zadarmo, mozno by take rady nedostali od platenych psych. logov, atrov.... Takze co konkretne ta rozculilo❓❓❓

P. S. mozes chodit na stranky NASA a neznizovat si IQ 150 v slepacinci🐓🐓🐓

autor
9. sep 2025
@anonym_d8e6be

@anonym_autor mala si dat screen takeho skepacinca, nakolko su tu baby, ktore pisu dobre, fundovane, zadarmo, mozno by take rady nedostali od platenych psych. logov, atrov.... Takze co konkretne ta rozculilo❓❓❓

P. S. mozes chodit na stranky NASA a neznizovat si IQ 150 v slepacinci🐓🐓🐓

@anonym_d8e6be a ja som niekde napísala, že všetky? Chvalabohu, že sa tu ešte nájdu normálne ženy, ktoré vedia k veci poradiť, vyjadriť sa a nie len bezducho komentovať každú diskusiu a potom ešte aj urážať a osočovať.

shee11
9. sep 2025

autorka má pravdu. mk je už dávno toxická stránka a spôsobili si to jej užívatelky. a je dobré tieto temy otvarat, pretoze sa mozno nad tym viaceri zamyslia. je markantny rozdiel, ked si otvorim diskusiu z roku cca 2013 a teraz. vtedy.. slusne, podporujúce, uprimna snaha poradit, porozumiet. teraz sa to preklopilo uz len na urazky, ponizovanie, vyvysovanie sa nad zakladatelmi diskusie, vysmech. asi standart pre novu generaciu matiek.. neviem. smutne.

gribka1
9. sep 2025

Takže sa nedozvieme, ktorú dislusiu prebehnúť, čo tam stvárajú niektoré? Pre objektívny pohľad😁.

anonym_d8e6be
9. sep 2025
@shee11

autorka má pravdu. mk je už dávno toxická stránka a spôsobili si to jej užívatelky. a je dobré tieto temy otvarat, pretoze sa mozno nad tym viaceri zamyslia. je markantny rozdiel, ked si otvorim diskusiu z roku cca 2013 a teraz. vtedy.. slusne, podporujúce, uprimna snaha poradit, porozumiet. teraz sa to preklopilo uz len na urazky, ponizovanie, vyvysovanie sa nad zakladatelmi diskusie, vysmech. asi standart pre novu generaciu matiek.. neviem. smutne.

@shee11 vies, ze od 2013 ubehlo 12 rokov, ze? To mame 2 roky pred wir schaffen das💥 a 6 rokov pred strasnou pandezmijou🦇🦇🦇z dnesneho pohladu zlate casy... 🌞

autor
9. sep 2025
@gribka1

Takže sa nedozvieme, ktorú dislusiu prebehnúť, čo tam stvárajú niektoré? Pre objektívny pohľad😁.

@gribka1 nezapisujem si názvy diskusií, ale či sú to vzťahy, deti, práca, politika, všade sú rozbroje...

simca06022011
9. sep 2025

@anonym_autor ano je to tu toxicke v niektorych pripadoch, ale aj tato tema, tkoru si anonymne sem dala, cize sa hanbis za svoj "nick" a uprimny nazor, je tu tiez opakovane a k nicomu nepomaha a tiez tu kydas na inych. A opakovane sa diskutuje o tom istom.
Proste je urazka a urazka, je kydanie a kydanie na niekoho.. su ludia precitlivelejsi ako ini, niekto berie aj radu, ktora nie je tutuli mutuli sladucka a milucka ako urazku. Ale popravde nie kazdy ma cas a naladu tu hladkat ego autorky otazky, najma ak sa pyta na hlupost (ktoru napr vygoogli za par sekund), alebo ak vidno, ze naozaj pochybila alebo sa clovek dopytuje detailov, nie prijemnych atd.
Ano nepaci sa mi ako sa tu ludia dokazu zadrapit jeden do druheho a vysvetluju si veci po svojom, skatulkuju a potom idu ako supy.. za mna na rozne "temy" mozu mat ludia rozne nazory, a nic zle na tom nie je, na FAKTY nema co mat kto iny nazor. Cize ak niekto sa hada v skupine ktora je o faktoch (zakony, praca, davky... zdravotne veci), tak je to odveci, ak o nazore (vychova, nabozenstvo, vztahy...) tak v tom nevidim vyznam. Mozeme povedat, ze nesuhlasime a tym to hasne. ja rypavosti ak sa da, proste ignorujem. Duplom ak nereaguje autorka, ale rozne diskutujuce, lebo hadat sa mi nechce, v konecnom dosledku je to na kazdom, ako si urobi... nikto tu v topankach autorky nechodi. S kadecim som si presla tu za tych 13 (??) rokov, a teda nikdy sa mi nestalo ze by ma niekto stalkoval, vidim to iba v temach, kde autorka videlne zadava opakovane otazky rozne a v kazdej udava ine "fakty"... a to som sa nie raz z kadekym pochytila tu :D v dalsej teme zase nie.... :D

diewcatqoo
9. sep 2025
@shee11

@shee11 zas az tak si to idealizovat nemusime. Ani v 2013 tu vsetky neprdeli duhu. Ale ano, tych invektiv bolo menej.

simca06022011
9. sep 2025
@shee11

@shee11 nooo.. preslo vela vody a zmenila sa tu aj generacia zien.. to treba povedat. A okrem toho vtedy tiez neboli prijemne diskusie.. ockovanie, dojcenie.. vedeli sa tam tak posekat zeny, ze koniec...

biba_18
9. sep 2025

táto téma nehľadá odpovede ... na toto ani odpoveď nie je ...

alica110
9. sep 2025

Imam, zrovna prebieha súťaž “v čom je pre vás modrý koník výnimočný” 😂😂

tamtamka26
9. sep 2025
@anonym_cffc1e

@anonym_autor čo sa čudujes?Polovica, ak nie 3/4 žien prechádza horm.zmenami buď sú tehotné, v menopauze, alebo majú PMS.Aj ľudia na koniku starnú.Potom sú tu rozvedené, ktorym vadia banálne otázky vydatych, tie čo nemajú deti nevedia pochopiť tie s deťmi a tak sa kruh uzatvára, že stále je niekto nasrati, lebo im pomáhajú menej, veľa starajú sa do nich rodičia, ďalšia srší, lebo ona vstáva 05 a ostatné nevedia aké to má ťažké.Tie s normo deťmi útočia na deti so spec.potrebami.Tie v manželstve, ale v zlých vzťahoch, vyhorete, podvádzanie, znudene😂všetko sa tu nájde.
Kazda žena je najviac citlivá na deti a svoj výkon, takže tak to tu vyzerá a také sú odpovede.Spolocnost a ľudia sa zmenili iba k horšiemu a toto fórum je toho dôkazom.Superenie kto má lepšiu kariéru, dovolenku a koho dieťa vie všetko lepšie a má viac krúžkov.Nic o láske, pocitoch, vzťahu k prírode len materiálno.
Stačí si pozrieť staršie príspevky 5-7 r + a je to diametrálne odlišný ton odpovedí.Su nicky, ktoré inak ako sarkasticky a arogantne neprispeju a také ženy to doma nemôžu mať dobré a nie sú spokojné so svojím zivotom.

@anonym_cffc1e veľmi dobre si to vystihla/hol.... 👍👍

really8
9. sep 2025

@anonym_autor no takto, si slaby kus ked toto tebou tak rezonuje. Vzdy su mi na smiech ludia ktori si myslia ze kvoli nim si druha strana vstupi do svedomia len pre to ze ich zacnu poucovat na fore ako je toto. Zamysli sa nad tym aky silny dopad ma na teba konik ked ta toto trapi. Asi ti viac skodi ako pomaha

autor
9. sep 2025
@really8

@anonym_autor no takto, si slaby kus ked toto tebou tak rezonuje. Vzdy su mi na smiech ludia ktori si myslia ze kvoli nim si druha strana vstupi do svedomia len pre to ze ich zacnu poucovat na fore ako je toto. Zamysli sa nad tym aky silny dopad ma na teba konik ked ta toto trapi. Asi ti viac skodi ako pomaha

@really8 no, ešteže ty vieš zdedukovať z môjho príspevku, aká som silná osoba, či slabý kus 👍🏻 len preto, že sa mi nepáči agresívne chovanie na MK... Žasnem

really8
9. sep 2025
@anonym_autor

@really8 no, ešteže ty vieš zdedukovať z môjho príspevku, aká som silná osoba, či slabý kus 👍🏻 len preto, že sa mi nepáči agresívne chovanie na MK... Žasnem

@anonym_autor cely tvoj prispevok je o tom, ze vies zdedukovat ake su ine zeny. V com je rozdiel? Zasnes aj nad sebou? Je to tu take iste prostredie ako v akomkolvek inom kolektive alebo skupine. Tolko energie a casu minat na prehovaranie do duse....ach jaj

gribka1
9. sep 2025

Jedna zo zbytočných diskusií, tie, na ktoré, to bolo myslené, u nich sa to minie účinkom a tie ostatné, čo s tým? Skús reagovať priamo pod príspevkami dotyčných, otoč diskusiu správnym a slušným näpomocným spôsobom. Bude to mať väčší efekt.

autor
9. sep 2025
@really8

@anonym_autor cely tvoj prispevok je o tom, ze vies zdedukovat ake su ine zeny. V com je rozdiel? Zasnes aj nad sebou? Je to tu take iste prostredie ako v akomkolvek inom kolektive alebo skupine. Tolko energie a casu minat na prehovaranie do duse....ach jaj

@really8 to je dedukovanie, že sa tu správajú niektoré ženy agresívne v diskusiách? To je ale fakt a evidentne ho obhajuješ tým, že keď som na to poukázala, automaticky som pre teba slabý kus... Zaujímavá teória 🙃

autor
9. sep 2025
@gribka1

Jedna zo zbytočných diskusií, tie, na ktoré, to bolo myslené, u nich sa to minie účinkom a tie ostatné, čo s tým? Skús reagovať priamo pod príspevkami dotyčných, otoč diskusiu správnym a slušným näpomocným spôsobom. Bude to mať väčší efekt.

@gribka1 tu sa môžeš snažiť akokoľvek otočiť diskusiu správnym smerom, sú ženy, ktoré si pôjdu stále svoje... presne tak zbytočne, ako ti príde aj táto diskusia.

slovakboy
9. sep 2025

@anonym_autor aj ja som si tu všimol škaredé komentáre ale nevenujem im viac pozornosti ako že ich registrujem. Chápem ťa, že je iné keď založíš diskusiu k tvojmu problému a iné je keď ja len komentujem a diskusie nezakladám. Viac sa ťa to osobne týka. Aj mne už tu bolo povedané všeličo ale je to výnimočne a nerobím si z toho nič. Tešia ma pozitívne ohlasy a negatívne to nezvrátia. Mne sa ale tiež nepáči, keď tu človek povie nejaký svoj problém a už ten tón odpovede je nepríjemný. Však urob toto…Prečo si neurobila tamto, si normálna? To ozaj svedčí o nie dobrej vôli pisateľky. Treba mať vždy na mysli úctu a láskavosť a pochopenie. Keď si človek pred začatím písania uvedomí tieto slová, tak aj opozičný názor napíše skušne a prijateľne pre adresáta.

really8
9. sep 2025
@anonym_autor

@really8 to je dedukovanie, že sa tu správajú niektoré ženy agresívne v diskusiách? To je ale fakt a evidentne ho obhajuješ tým, že keď som na to poukázala, automaticky som pre teba slabý kus... Zaujímavá teória 🙃

@anonym_autor dobre prekrucas. Ano ale ok. Ja nikde nic neobhajujem. Pre niektore mozem byt aj ja drza agresivna, zakomplexovana, traumatizovana, nestastna... proste to beriem tak. Su tu rozumne baby a su tu aj tupane. Ako vsade. Bodka. Kam mieris svojou diskusiou? Myslis ze zlepsis svet?

miskakyska
9. sep 2025

... máš pravdu.. niektoré jak Margity Besné...anonym,neanonym.. nič im nedáva právo tu štekať po ľuďoch,len čo ráno oči rozlepia

sevrin
9. sep 2025

Čím viac agresie, tým viac sarkazmu treba 😅
V poslednej dobe si už nedávam servítku pred ústa..