icon

MK - zraz zakomplexovaných žien

9. sep 2025

Nedá mi to už držať v sebe. Modrý koník mal byť miesto, kde si ženy pomáhajú a držia spolu. Realita? Jeden veľký slepačinec. 🙄 Človek sa tu pýta úprimne a dostane namiesto rady len kydanie, poučovanie a urážky. Každá vie všetko lepšie, každá má patent na rozum a keď nesúhlasíš, hneď ťa idú zožrať. Napíšeš otázku a namiesto rady dostaneš útoky. Pochváliš sa, a už ti niekto znechutí radosť. A keď máš iný názor, tak ťa doslova roztrhajú, lebo tu niektoré „všetko vedia najlepšie“. Namiesto normálnej diskusie je tu často len ponižovanie, liečenie si komplexov, frustrácie a dokazovanie si ega A úprimne? Začína to byť toxické a pre mnohé ženy skôr stresujúce ako prínosné. MK už dávno nie je príjemné miesto, ale skôr aréna, kde sa ženy predbiehajú v tom, ktorá viac urazí a zhodi inú.

anonym_bdda1e
9. sep 2025

Ja som tichy pozorovatel a mam to tu zmapovane. Poznam vacsinu opakujucich sa komentujucich zien a bavim sa na tom🤣 Ked idem autom, obzeram zeny na zastavke, na ulici a v buse a vzdy si poviem tato urcite mudruje na mk 🤣🤣 no kazdopadne ja som tu nasla mnoho rad a dobrym komentarov z ktorych som sa aj nieco priucila. Na Fb a insta su tiez komentare takeho typu a jednoducho sa tomu nevyhneme.
Ked sa pytas hovadinu cakaj aj taku odpoved.

anonym_b92d5e
9. sep 2025

@anonym_autor asi tak nejak a čo známy tu tiež boli zrušili účty vraj len hnoj tu je , kydanie urážky hnev zlosť ... Jedno obrovské negatívne miesto
Tieto ženy raz niekoho dozenu k samovražde a aj tak sa potom budú smiať že je labilny drbnuty atď

mirokub
Odpoveď bola odstránená
liusa82
9. sep 2025

@anonym_autor Myslím že každá tu môže o tom písať litánie teda minimálne skoro každá aké je to tu naprd.Niekedy aj majú pravdu,lebo úprimne kto sa tu s niekým ešte neposekal nech zdvihne ruku 😆 Máš právdu aj v tom,že by sa tu niektoré ženy mali krotiť v urážkach alebo neprekrúcať čo niektoré ženy napíšu.Lebo kolkokrát to myslia úplne inak než si druhá strana vykladá a hádka je na svete.Sem tam sa tu nájde aj dobrá rada to je fakt.Pre mňa je mk len oddychové čítanie ak ma zaujme nejaká téma.Skôr skupiny sú zaujímavé a kamošky som si tu ja teda osobne nenašla.Ale ani nehladám nikoho atívne 😊 pár žien tu mám oblubených ktorých názor si rada prečítam ale to je tak všetko.Neber si to tu moc k srdcu potom budeš spokojnešja.Vieš jedným uchom dnu,druhým von

autor
9. sep 2025

@komplikovana
@autumn1
@shee11
@miskakyska
@anonym_bdda1e
@simca06022011
@slovakboy
@anonym_b92d5e
@mirokub
@liusa82
Ďakujem za normálne odpovede k diskusií...🙏🏻 škoda, že takých je málo, ktorí sa vedia skutočne vyjadriť k téme bez zbytočnej irónie, uštipačných a agresívnych poznámok na užívateľky/užívateľov. Ja viem, že sa nedá s každým súhlasiť, ale pri tom sa dá názor vyjadriť aj slušne a rešpektovať názor toho druhého bez urážok. No niektoré sú proste presvedčené o svojej pravde a tvrdohlavo vás budú presviedčať o opaku a zhadzovať. Niekedy mám pocit, že určité osoby si myslia, že tu tomu velia, potom sa ani nečudujem anonymným reakciám, že sa veľa žien už do diskusie nechce pripájať pod svojím nickom. Ja sa pripájam minimálne, ale už som tu zažila, že som sa obhajobu autorky diskusie dostala biedu. Takže som väčšinou tichý sledovateľ a teda je mi z toho zle, čo tu čítam, ako pomaly v každej diskusií atakujú druhých.

mizoko
9. sep 2025
@anonym_ca80e7

@anonym_autor vazne sa ma anonym pyta, preco pisem ako anonym? 🙂

@anonym_ca80e7 aj mne to príde vtipné 😅 sťažuje sa na anonymitu ako anonym 🤣🤣🤣

mizoko
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ca80e7 vážne to máš tak u prdele, že si stále anonym? Ja to u prdele nemám, preto som anonymná. Za to tvoje názory sa rozporujú... 🙃

@anonym_autor a toto skús nejako dešifrovať lebo čo si nepísala nemá hlavu ani pätu 😏

mizoko
9. sep 2025
@viestta

Uz som sa bala, ze ziadne kazanie tento tyzden nebude.

@viestta vitaj 😁 hľadala som známe "tváre" ☺️

sevrin
9. sep 2025
@mizoko

@anonym_autor a toto skús nejako dešifrovať lebo čo si nepísala nemá hlavu ani pätu 😏

@mizoko skús na anonymné príspevky pozerať ako na zhluk náhodných slov vygenerovaných testovacou verziou umelej inteligencie a hneď to začne mať hlavu aj pätu 😅

mizoko
9. sep 2025
@tim23

Autorka a aký je zmysel tejto diskusie? K čomu má viesť?

@tim23 rozpútať vášne ako vždy 😁 a ako anonym si môže autorka otierat ústa o koho chce ☺️

mizoko
9. sep 2025
@sevrin

@mizoko skús na anonymné príspevky pozerať ako na zhluk náhodných slov vygenerovaných testovacou verziou umelej inteligencie a hneď to začne mať hlavu aj pätu 😅

@sevrin no jedine že tak 🤣

mizoko
9. sep 2025
@hopatko

@anonym_autor toto je nejaky novy sport, zakladat tieto temy bez akejkolvek pointy a prinosu, a potom reagovat na rekacie, ze "to by si nebola ty, aby si nebola v kazdej diskusii"? Vysvetlis mi to prosim? Co je tvoj problem? Rekacie v diskusiach na ktore su urcene? To, ze prispievam ja? Prispievam vela, malo? Mam to robit menej casto? Alebo na tvoje anonymne temy nemam reagovat? Porad mi.

@hopatko aby si tu anonymná autorka témy o ničom mohla hladkať svoje ego a vyburit svoju pasívnu agresiu 😁

sevrin
9. sep 2025
@mizoko

@sevrin no jedine že tak 🤣

@mizoko chápem, že admini chceli povolením anonymných príspevkov prispieť k väčšiemu súkromiu pri citlivých témach, ale malo to rovnaký efekt ako keď dezoláti objavili Facebook. Čakám, že čoskoro tento "nápad" zrušia a potom budeme vidieť kto sa pod anonymami skrýval 😅

mizoko
9. sep 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo už som ti vysvetlila, prečo som to napísala ako anonym, ale ďalej si môžte pochlebovať a ignorovať skutočnosť 👍🏻 aspoň máte čo zase rozoberať...

@anonym_autor že ty si založila tému o odchode Leny? 😏

mizoko
9. sep 2025
@sevrin

@mizoko chápem, že admini chceli povolením anonymných príspevkov prispieť k väčšiemu súkromiu pri citlivých témach, ale malo to rovnaký efekt ako keď dezoláti objavili Facebook. Čakám, že čoskoro tento "nápad" zrušia a potom budeme vidieť kto sa pod anonymami skrýval 😅

@sevrin áno pri istých témach to chápem. Ale nie pri bežných kde teda nevidím dôvod na to odpovedať anonymné ďalšiemu anonymov kt sa zavzdusnuje že sa tu píše anonymné 🤣🤣🤣

autor
9. sep 2025
@mizoko

@mizoko aká Lena? Nechápem o kom je reč...

viestta
9. sep 2025
@anonym_autor

@hopsas slepačinec v tom, čo sa tu strhne medzi užívateľky za vlastný názor. Nemôžeš nesúhlasiť, inak sa do teba pustia...

@anonym_autor a presne toto robis aj ty. Pustas sa do tych, ktore s tebou nesuhlasia. Tak nesuhlasia, nepritakaju ti, maju iny nazor. No a?

autor
9. sep 2025
@viestta

@anonym_autor a presne toto robis aj ty. Pustas sa do tych, ktore s tebou nesuhlasia. Tak nesuhlasia, nepritakaju ti, maju iny nazor. No a?

@viestta kde som sa do koho pustila? 🙃

cacianka
9. sep 2025
@mizoko

@mizoko aj ja vidím veľmi vysokú súvislosť

viestta
9. sep 2025
@anonym_autor

@viestta kde som sa do koho pustila? 🙃

@anonym_autor napriklad do mna? A to som ti ani neprotirecila, len som bola ironicka

autor
9. sep 2025
@viestta

@anonym_autor napriklad do mna? A to som ti ani neprotirecila, len som bola ironicka

@viestta do teba som sa pustila? Urazila som ťa? Rovnako ironicky som odpovedala ako ty mne. Či ty môžeš a druhí nie? Akože nechápem, reakcia presne taká akú si dala sama.

autor
9. sep 2025
@cacianka

@mizoko aj ja vidím veľmi vysokú súvislosť

@cacianka môžte mi vysvetliť, kto je Lena už konečne?

cacianka
9. sep 2025
@anonym_autor

@cacianka môžte mi vysvetliť, kto je Lena už konečne?

@anonym_autor veľmi kontroverzná osoba, ktorá si tu na Mk zrušila účet a jedna žena o nej založila diskusiu, čo ma veľmi a veľmi podobné črty písania. Tiež anonymne

simca06022011
9. sep 2025
@sevrin

Čím viac agresie, tým viac sarkazmu treba 😅
V poslednej dobe si už nedávam servítku pred ústa..

@sevrin sarkazmus je moj druhy jazyk :DDD co je na nom zle ??? :DD

karolinakr
9. sep 2025

do dnešného dňa neviem, čo to znamená ísť na stenu 😀

mizoko
9. sep 2025
@cacianka

@anonym_autor veľmi kontroverzná osoba, ktorá si tu na Mk zrušila účet a jedna žena o nej založila diskusiu, čo ma veľmi a veľmi podobné črty písania. Tiež anonymne

@cacianka aj ty to badas? Takže nemyslím si to sama 😁

zuzana76
9. sep 2025
@anonym_autor

@komplikovana
@autumn1
@shee11
@miskakyska
@anonym_bdda1e
@simca06022011
@slovakboy
@anonym_b92d5e
@mirokub
@liusa82
Ďakujem za normálne odpovede k diskusií...🙏🏻 škoda, že takých je málo, ktorí sa vedia skutočne vyjadriť k téme bez zbytočnej irónie, uštipačných a agresívnych poznámok na užívateľky/užívateľov. Ja viem, že sa nedá s každým súhlasiť, ale pri tom sa dá názor vyjadriť aj slušne a rešpektovať názor toho druhého bez urážok. No niektoré sú proste presvedčené o svojej pravde a tvrdohlavo vás budú presviedčať o opaku a zhadzovať. Niekedy mám pocit, že určité osoby si myslia, že tu tomu velia, potom sa ani nečudujem anonymným reakciám, že sa veľa žien už do diskusie nechce pripájať pod svojím nickom. Ja sa pripájam minimálne, ale už som tu zažila, že som sa obhajobu autorky diskusie dostala biedu. Takže som väčšinou tichý sledovateľ a teda je mi z toho zle, čo tu čítam, ako pomaly v každej diskusií atakujú druhých.

@anonym_autor mas pravdu autorka, ale MK je len odrazom celej spolocnosti. Nemaj iluzie, ze v skutocnosti sa k sebe ludia chovaju lepsie. Ja som tu uz 18 rokov a ano, viem porovnat. Pred tymi 18 rokmi tu bola dobra atmosfera. Dnes zalezi od diskusie, priznam sa, ze aj ja niekedy zasnem nad niektorymi temami a niektorymi otazkami. Myslim, ze je to tak ako tu niekto napisal, niektore zeny sa maju prilis dobre a nudia sa, ine su zase frustrovane, dalsie nestastne. Ja by som to nazvala, ze je to tu dost pasivno-agresivne. A ako niekto poznamenal, ze a co si myslis, ze kvoli nejakej internetovej teme sa niekto zmeni? Ze zacne nad sebou rozmyslat? Mozno ano, alebo mozno nie. Ved kludne mozeme agresivniet este viac a toto odovzdavat nasim detom. Co sa potom niekto cuduje spravaniu ludi v zdravotnictve, skolstve, na uradoch. Ved to je odraz. To, co sam nedavam, tak nemozem ocakavat.

mizoko
9. sep 2025
@anonym_autor

@viestta do teba som sa pustila? Urazila som ťa? Rovnako ironicky som odpovedala ako ty mne. Či ty môžeš a druhí nie? Akože nechápem, reakcia presne taká akú si dala sama.

@anonym_autor nie,Viesta len dala komentár ale ty si agresívne reagovala na nu

autor
9. sep 2025
@cacianka

@cacianka tak som si to dala do hľadáčiku, našlo mi diskusiu z dneska, to tú pod nickom lenkakravcova myslíš?Neviem kto to je, aj keď mám pocit, že mi je to meno povedomé, už som ju tu asi zahliadla. Ale pozerám, že tam tiež nie sú veľmi prívetivé komentáre medzi užívateľkami, nečítala som to ale celé. A veľmi podobné črty písania tu môže mať xy ľudí, ja teraz prvýkrát prispievam do diskusie anonymne, inak vystupujem pod svojím nickom.

autor
9. sep 2025
@mizoko

@anonym_autor nie,Viesta len dala komentár ale ty si agresívne reagovala na nu

@mizoko jasné, ona dala len komentár a ja som tá, čo si vôbec dovolila reagovať na jej iróniu, ktorú sama priznala... presne tak si to tu niektoré predstavujete, odpoviete hnusné a ironicky a potom čakáte, že druhý to bude ignorovať a schovávať hlavu do piesku.