Môže Google Pay samovoľne stiahnuť peniaze z účtu?
Môžu byť zmiznúť z účtu samovoľne peniaze ak som 3x objednávala z temu a platila som cez Google pay a ako potvrdenie platby som musela zadať vzor na obrazovke ? Mozu mi sami stiahnuť hocikedy € z účtu ? Nemám v aplikácii uloženú kartu vôbec , mám nový mobil asi týždeň a teraz som 3x platila na temu cez Google pay
Objednávam roky, Ali, temu, trendyol a nikdy mi nič nezmizlo....hacknut ti môžu hcef aj keď objednáš ba sk z overenej stránky...
@kajda2211 treba mat bud inu kartu na platenie a prevadzat len tolko € kolko potrebujes zaolatit alebo niektore banky generuju jednorazove karty
Platim paypalom a neni problem...
Áno môžu. Môjmu manželovi sa to stalo. Jediný krát čo objednával z Temu, zmizlo 200€
Platím na faktúru a nemám problem
ano môžu, už o tom aj písali, hlavne temu, však bol škandál že stahovali po 1-2 € ,čo si nejak nevšimneš ale pravidelne takto
Ale veď ak platiš cez Google Pay, tak predsa k údajom z karty prístup nemajú. A ja naozaj nechápem, ako môžu ľuďom miznúť peniaze. Ja napríklad musím každú transakciu potvrdiť. Objednávam z temu odkedy začali, nikdy nebol problém. Objednáva aj svokra, aj švagriná, sestra, otcova manželka, aj môj manžel tam má účet a tiež už objednával. Nikomu nikdy nezmizol ani jeden cent. Naozaj mi to niekedy príde extrémne zvláštne.
Objednávam už odkedy aplikácia existuje, nikdy mi nič nezmizlo a každú odchádzajúcu platbu, či je to Tému, iné stránky, prevody, musím potvrdzovať. Kartu mám tiež zapamätanú v tel., platím len s ním. Naozaj nechápem, jak vám môžu miznúť peniaze z účtu.

@kajda2211 jasne pisu to vsade
Kontaktuj urychlene banku