icon

Môžu byť rasistické príspevky ignorované na fóre?

13. sep 2025

Ano, pisem anonymne, ano idem ohovarat. Nahlasila som jej prispevok a nic sa nedeje, pritom ine prispevky su mazane. Ja viem, ze zle veci sa stavaju, viem, ze niektori ludia su zli. Ale napisat o topeni ludi v mori je cez. Ak admini zmazu tuto diskusiu, nech laskavo zmazu aj ten rasisticky prispevok. Dakujem

Môžu byť rasistické príspevky ignorované na fóre?
Strana
z6
anonym_3e659c
13. sep 2025

@anonym_autor tak ono hnev robi svoje. Tiež by som mu dopriala tu najkrutejsiu smrť a nezáležalo by mi ci je to ,,čierny,, alebo ,,biely,, človek. Je to veľmi nespravodlivé. Inak je zaujímavé, že bol 14x trestaný a bol na slobode... tam ale zlyhali iné zložky. Nemuselo sa to stať, chudina dievča. Veľmi ma mrzí co sa jej stalo a už dupľom keď ušla zo svojej domoviny aby prežila.

anonym_a4c91c
13. sep 2025

Ano, tato pani mi dokaze s pokojom v dusi pisat sukromne spravy o menstruacnej chudobe, a pritom je to rasicticke homofobne monstrum.

anonym_dc9a98
13. sep 2025

napaisala pravdu-kruto ale pravdu

anonym_ac616e
13. sep 2025

Napísala to z duše a pravdivo, je to čierna čvarga.

minenkaa
13. sep 2025

@anonym_autor a čo zle napisala

anonym_d4a8f7
13. sep 2025

@anonym_autor bohužiaľ ale napísala pravdu.. napísala ju takým spôsobom akým sa mnohým nepáči ale je pravda že bol proste čierny, to nikto nijak nezmení. Za mňa keby je čierny, biely, fialový je mi to jedno, trest smrti za to

autor
13. sep 2025
@anonym_3e659c

@anonym_autor tak ono hnev robi svoje. Tiež by som mu dopriala tu najkrutejsiu smrť a nezáležalo by mi ci je to ,,čierny,, alebo ,,biely,, človek. Je to veľmi nespravodlivé. Inak je zaujímavé, že bol 14x trestaný a bol na slobode... tam ale zlyhali iné zložky. Nemuselo sa to stať, chudina dievča. Veľmi ma mrzí co sa jej stalo a už dupľom keď ušla zo svojej domoviny aby prežila.

@anonym_3e659c ale ona chce topit ostatnych na zaklade cinu jednotlivca. Pritom to bol psychicky chory clovek, akurat ze bol cierny a nebol to pristahovalec, paradoxne pristahovalec bola ona. Ak by bol biely, to nenapise. Vtedy by napisala co?

hederamonstera
13. sep 2025

Co zle napisala? Ze by topila ludi, len preto ze su cierni alebo moslimovia?
Paneboze, ochranuj nas lebo po smrti Kirka a Iriny, tu bude neskutocna nenavist, snad to neprerastie do nic fyzickeho

autor
13. sep 2025
@anonym_a4c91c

Ano, tato pani mi dokaze s pokojom v dusi pisat sukromne spravy o menstruacnej chudobe, a pritom je to rasicticke homofobne monstrum.

@anonym_a4c91c a preco by pisala sukromne spravy o menstruacnej chudobe?🤔

anonym_3e659c
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_3e659c ale ona chce topit ostatnych na zaklade cinu jednotlivca. Pritom to bol psychicky chory clovek, akurat ze bol cierny a nebol to pristahovalec, paradoxne pristahovalec bola ona. Ak by bol biely, to nenapise. Vtedy by napisala co?

@anonym_autor to iste.

anonym_59a754
13. sep 2025

Napísala pravdu. Ty sa tu zbytočne stazujes. To nemáš čo robiť .

anonym_a3aa0c
13. sep 2025

Napisala pravdu,nic viac. Kruta realita. Bohuzial.

anonym_a4c91c
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_a4c91c a preco by pisala sukromne spravy o menstruacnej chudobe?🤔

@anonym_autorna sa nepytaj...

anonym_a4c91c
13. sep 2025

A vidim ze homofobne rasisticke chudery su aj v tejto diskusii. Mamicky davajte si pozor na to co si prajete, moze sa vam to splnit.

lenka.25
13. sep 2025

Baby , akú pravdu ? Je to nechutne a rasistické . Talkéto príspevky budú len viac burcovať spoločnosť . Keby ten clovek bol “biely “ , asi by nenapísala , že biela čvarga a podobne .

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@lenka.25

Baby , akú pravdu ? Je to nechutne a rasistické . Talkéto príspevky budú len viac burcovať spoločnosť . Keby ten clovek bol “biely “ , asi by nenapísala , že biela čvarga a podobne .

@lenka.25 čo nieje pravda na tom že je čiernej pleti ?

terezia74
13. sep 2025

@anonym_autor napísala čistú pravdu, ibaže použila mnozne číslo. Ten debil bol 14 x trestaný, na slobodu ho pustila sudkyňa ,- černoška, v metre boli tmavší, ani jej nepomohli. Vyjadrila by som sa tak, ako mi huba narástla, ale nahlásila by si aj mňa ☝️ kľudne mozes, nepíšem anonymne

autor
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@anonym_autor bohužiaľ ale napísala pravdu.. napísala ju takým spôsobom akým sa mnohým nepáči ale je pravda že bol proste čierny, to nikto nijak nezmení. Za mňa keby je čierny, biely, fialový je mi to jedno, trest smrti za to

@anonym_d4a8f7 cize za to, ze bol cierny, podme topit ostatnych ako prevenciu na ochranu bielych pristahovalcov? Ty aj rozumies tomu, co pises? V 2. sv. vojne sa splynovali zidia, romovia, tiez ich ista cast populacie nenavidela a zelala im to. Bolo to ok?

oceanahory
13. sep 2025

Tento komentar naozaj nie je v poriadku, je to rasisticke a kvoli skutku jedotlivca, by sa sa nemala sudit a dokonca zelat smrt jednej celej rasy!

autor
13. sep 2025
@terezia74

@anonym_autor napísala čistú pravdu, ibaže použila mnozne číslo. Ten debil bol 14 x trestaný, na slobodu ho pustila sudkyňa ,- černoška, v metre boli tmavší, ani jej nepomohli. Vyjadrila by som sa tak, ako mi huba narástla, ale nahlásila by si aj mňa ☝️ kľudne mozes, nepíšem anonymne

@terezia74 ty citaj s porozumenim. Neodsudila cin jednotlivca, ale chce topit aj ostatnych kvoli cinu jednotlivca a vsetkych ciernych nazyva bandou moslimskou ciernou. Tento psychicky chory jedinec vraj ani moslim nebol

lenka.25
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@lenka.25 čo nieje pravda na tom že je čiernej pleti ?

@anonym_d4a8f7 čo nie je pravda na tom , že je to rasisticky napísané ?

13uzivatelka11
13. sep 2025

Mne to tiež príde prehnane, kebyže to napíše v jednotnom čísle, ale prečo chce všetkých čiernych a moslimov topiť v mori? Veď sa to stalo v krajine, kde je prieťahovalec podľa mňa každý druhý človek tam..

lucka_ke
13. sep 2025

ja som jej vtedy písala, že on bol Američan a paradoxne ona bola prisťahovalec, čiže toto jej "želanie" je úplne nezmyselné v danom kontexte

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d4a8f7 cize za to, ze bol cierny, podme topit ostatnych ako prevenciu na ochranu bielych pristahovalcov? Ty aj rozumies tomu, co pises? V 2. sv. vojne sa splynovali zidia, romovia, tiez ich ista cast populacie nenavidela a zelala im to. Bolo to ok?

@anonym_autor nikde som sa nevyjadrila k tomu čo chce robiť. Kriminálnici sú aj čierny aj biely aj kresťania aj moslinovia aj prisťahovalci aj domáci atd. Vyjadrila som sa k tomu že napísala pravdu, že bol čierny. A ano viem o čom píšem. Mám kopu priateľov aj čiernej pleti a poznám aj pár moslimov. 🙂 len mi príde komické ako sa ľudia idú biť za to že čierneho nemôžeš pomenovať že je čierny. 🙂

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@lenka.25

@anonym_d4a8f7 čo nie je pravda na tom , že je to rasisticky napísané ?

@lenka.25 je čierny ? Je. Snáď oči máš. Bieleho tiež pomenuješ, že je biely.

13uzivatelka11
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@anonym_autor nikde som sa nevyjadrila k tomu čo chce robiť. Kriminálnici sú aj čierny aj biely aj kresťania aj moslinovia aj prisťahovalci aj domáci atd. Vyjadrila som sa k tomu že napísala pravdu, že bol čierny. A ano viem o čom píšem. Mám kopu priateľov aj čiernej pleti a poznám aj pár moslimov. 🙂 len mi príde komické ako sa ľudia idú biť za to že čierneho nemôžeš pomenovať že je čierny. 🙂

@anonym_d4a8f7 ale veď celý tento príspevok je o tom, že chce topiť čiernych ľudí v mori len preto že sú čierni a moslimovia, nie preto že toho vraha označila za čierneho.. vy fakt necitate s porozumením?

anonym_d4a8f7
13. sep 2025
@13uzivatelka11

@anonym_d4a8f7 ale veď celý tento príspevok je o tom, že chce topiť čiernych ľudí v mori len preto že sú čierni a moslimovia, nie preto že toho vraha označila za čierneho.. vy fakt necitate s porozumením?

@13uzivatelka11 čítam s porozumením ano🙂 ja dobre viem čo tam píše

hopatko
13. sep 2025
@anonym_d4a8f7

@13uzivatelka11 čítam s porozumením ano🙂 ja dobre viem čo tam píše

Zeny moje tato krajina je strasne v prdeli, vdaka takym ako vy, a este to aj vychovava dalsiu generaciu, my si tu ozaj len homofobov a plochozemcov zasluzime, hanba vam.

luccija
13. sep 2025

@anonym_autor napísala by som to tak isto.Este uvidíme čo dokázu aj jedni aj druhí v Európe pri klesajucej pôrodnosti a ich vysokej pôrodnosti.Jedine šťastie, že my sme tak chudobná a nezaujímavá krajina, že ich máme málo.

huxy
13. sep 2025
@luccija

@anonym_autor napísala by som to tak isto.Este uvidíme čo dokázu aj jedni aj druhí v Európe pri klesajucej pôrodnosti a ich vysokej pôrodnosti.Jedine šťastie, že my sme tak chudobná a nezaujímavá krajina, že ich máme málo.

@luccija tiež tu máme mensiny, ktoré sa rapídne rozrastajú a začínajú vyvádzať. Je mi ľúto našich detí.

Strana
z6