Najčastejšie skomoleniny na koníku: Zábavný výber
Zeny,tema na pobavenie :D
Ake skomoleniny na koniku vam najviac utkveli v pamati?
Ja dam tie,co utkveli mne a opakuju sa pomerne casto.
1. Prosim neodcudzujte ma :D
2. Poradite niaky dobry film na vecer?
Mne vadí slovo cecok v súvislosti s dojčením, pripadá mi to hrubé a ešte "mrcha". Však menzes je lekármi používané slovo.
Ja si tu v poslednej dobe vsimam, ze sa mrpisu predlozky a som z toho, no nesvoda 😂😂
Idem doktorovi
Idem svokrovcom...
Preklepy, no uz ak ja som posala y kde nema co robit, tak sa snazim ovladat 😁
Aha a este privela zdrobnelin v jednom prispevku. Rozpravajme sa ako dospeli 🙈
@vkatush Ja som sa s tým stretla keď som žila v Ružomberku, tam bolo bežné: ide byť búrka a pod. trhalo mi to uši 😂
Rupsak 🙈 to mám fakt nervy keď to vidím.
Hraje - napríklad hračka hraje. No nehraje, hrá...
Keď niekto nevie používať dva-dve. Napríklad dva pivá 🤦
evri 😖
@liv1 Otrasné a hlavne nespisovné.
Mňa irituje slovo snažilkovanie, akože to je slovo po otrasne mozgu ci ako toto môže niekomu napadnúť? A este som v 10tt tehotenstva, evidentne vedia čo ta skratka znamená 🤦♀️
To by som mohla písať do rána! 🤣🤣 Synátor, môj muži, MM, drobotinka, krpka, dievky, tatík. 🤢 Idem odniesť dieťa do škôlky, boli sme von, ideme vonku, niaký/nieaký a pod., samozrejme aj snažilky, tehu, ideme do USA na 4tt, nosíme veľkosť 86, pláve namiesto pláva, deti sa vyhrajú alebo prehrajú namiesto pohrajú, hraje sa namiesto hrá sa... 🤢 Nekonečný zoznam! 🤣
@opica_skorica ano, dule mamina zavarala 😀 a cerstve sme davali do skrine, vraj odpudzovali mole.
600nedelie 🤦
@xmischelkax ked som mala tak 10 rokov, tak som si myslela,ze to trva 600 nedeli 😅😅 to by bolo strasne.
@jablkovastrudla presne, aj ja viem ze kojit je cechizmus, ale napriek tomu to pouzivam, slovo dojcit sa mne neda vyslovit
@terezka2911 Ja viem ze svadba je s pismenom D😁 ja som tam velke pismeno nechcela dat,to mobil dal. Ale ten vyrok svadbovat🤔 za mna nieee.. U nas hovorime "boli sme na svadbe"
Mňa irituje na šaty keď hovoria šatky🤮
Mňa strašne irituje keď niekto na miesto môj manžel napíše môj mm už som tu to pár krát videla.
Ešte keď niekto píše detto namiesto slova tiež.
@petulda333 to je od akého slova alebo čo to má pomenovať? Vôbec tomu nerozumiem 😊
@abcmajacba vianky? Vianoce 🙆🙆
@jarmilaj to fakt? Hlasujem za toto 🤣👌
Rupsak a voní mi to
@petulda333 🤣 aha ďakujem, toto by ma nenapadlo 🤦♀️
Ladnička
Šiatky
Peper
Autorka, trafila si moje prve dve miesta a hned za nimi nasleduje PREDŠKOLA, to som tu nedavno objavila
Keď slovák povie že ho bolí kotník.
@svokrinjazykmonika je to také československé😂môj švagor zadrel, že ho bolí členek (Morava)
...mi práve oko vypichlo... "do xy € sa budem zmestiť"🙈
@abcmajacba ani mne. Objav z MK 😁
Mňa najviac pobaví vždy, keď vidím napríklad že "tt" sa používa aj mimo tehotenských tém. Napríklad, že "pred 2tt sme boli s manželom vonku."
TT je tehotenský týždeň!!!! 🫣😂
@abcmajacba keď už tu máme jazykové okienko, tak "to by MI nenapadlo" 🙂
@aliziana Aha, ja že som dala mi s tvrdým y 🤣 ma je v tomto prípade lepšie 😁 inak mňa takéto všelijaké "skomoleniny" strašne bavia 😊

Teraz MÁME menzes a potom sa začíname snažilkovať