icon

Nezabudnuteľné diskusie

2. jún 2025

Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...

Strana
z7
ivik4
2. jún 2025

Hned ako som zacala citat som chcela napisat o tom istom ako pises ty sama.
Uz mi chyba, chcem pokracovanie 🥲

lindous
2. jún 2025

Tá, kde bola (údajne) autorka zamilovaná do svojho zasnúbeného šéfa 😅

jaskolka
2. jún 2025

Bolo viacero takych.
Tá žena spoza kopcov a zákrut aj mne utkvela v pamäti.
Potom ešte má zaujala diskusia,kde sa sťažovala autorka,že boli na svadbe 5 km od bydliska,nikto im nerezervoval izbu(hoci to vopred nijako nežiadali),a nevesta im nechcela dovoliť ísť do izby nejakých známych,a ona nemala kam dať spať dieťa,preto odišli.
A topka bola diskusia,kde nejaká žena bola zaľúbená do kolegu,potom sa stal šéfom,bol zadaný,ju mal na háku,a ona silou mocou bola presvedčená,že je zaľúbený vlastne do nej a riešila,ako mu to dať najavo

drahomirrra
2. jún 2025

Kopce zakruty, to bolo něco

viestta
2. jún 2025

Este zo starej vezie MK "Prdite pred chlapmi?"
A potom ta co bola zalubena do svojho gynekologa

jasminet
2. jún 2025

"Hore kopcom, dole kopcom" a " mixérovy fantóm"

larinka552
2. jún 2025

Ano, urcite bola pamatna diskusia hore kopcom, dole kopcom, uzka cesta, zakruta 🤣😂
A potom to ako sesternica, ci kto ju nepozvala na svadbu, aj ked pozvala celu rodinu a prestala sa ozyvat, to bolo na vyse sto stran kvalitneho romanu 😲😅

drahomirrra
2. jún 2025

Baby, este pamatna o “jabloni” co rok to nove decko a nechapala, preco jen svsgrina nechce dat cast domu, ked zije v zahranici 😃😃😃

jaskolka
2. jún 2025

Mňa by inak zaujímalo,ako to pokračuje s tou dotyčnou spoza kopcov,a jej dieťaťom s predškolou

janka_23
2. jún 2025

Mne sa páčila aj ta kde baba zistila ze muz ma decko s nejakou brazilcankou a ona riešila ci si moze uplatniť bonus

sisa_s
2. jún 2025
@jasminet

"Hore kopcom, dole kopcom" a " mixérovy fantóm"

@jasminet co je mixerovy fantom 😀

jaskolka
2. jún 2025
@janka_23

Mne sa páčila aj ta kde baba zistila ze muz ma decko s nejakou brazilcankou a ona riešila ci si moze uplatniť bonus

@janka_23 bonus je najdôležitejši😃😃

januska12323
2. jún 2025

Áno kopce zákruty a slečna zamilovaná do kolegu, šéfa, potom celá rodina na neho kydala a každý týždeň novú tému dodávala, mohla by sa ozvať znova, kydy na učiteľky ma už nebavia.

petulda333
2. jún 2025

Obdivujem tu pamat,ja si nepamatam ziadnu 🫣

jaskolka
2. jún 2025
@sisa_s

@jasminet co je mixerovy fantom 😀

@sisa_s to už je staršia téma,tam sa dookola riešilo,že dieťa sa boji mixéra,s ako mu má pomixovat jedlo,ako vysvetliť,že mixér hučí s podobne. Proste vždy téma,kde sa niečo mixovalo

janka_23
2. jún 2025
@januska12323

Áno kopce zákruty a slečna zamilovaná do kolegu, šéfa, potom celá rodina na neho kydala a každý týždeň novú tému dodávala, mohla by sa ozvať znova, kydy na učiteľky ma už nebavia.

@januska12323 ktovie ci ta už aj nesedí za to co vyvadzala ona aj jej rodina 😂

julajlatvar
2. jún 2025

Mne ešte utkvela "cudzí vlas v sprche' či vo vani či kde. Kde tehotná zistila že ju muž podvádza už veľmi dlho a skončila na psychiatrii. Ja na to veľmi často myslím,že asi ako sa má a ako to zvládla 🙈
Kopce zákruty to tiež 🙂 tiez svadba,kde nebola naj sesternica pozvaná...a tá šialená žena zamilovaná do kolegu ,bože to bol brutál...

nin12345
2. jún 2025
@lindous

Tá, kde bola (údajne) autorka zamilovaná do svojho zasnúbeného šéfa 😅

@lindous áno to som išla napísať to bol extrém😂 ale zas ona bola podľa mňa psychicky chorá

ibatanecnica
2. jún 2025
@janka_23

@janka_23 🤣🤣🤣🤣 to fakt toto?

enmery
2. jún 2025

Baba zaľúbená do svojho zasnúbeného šéfa s jej 3 diskusiami. A potom žiarlivka, ktorá stopovala mužovi čas príchodu z práce na sekundy, zakazovala mu zdraviť ženy, pozerať na nich, sedela doma a v práci jej muža sledoval otec a bratranec či kto.

viestta
2. jún 2025
@jaskolka

@sisa_s

To je len pár takých...

@jaskolka mixerova Tonka, ta tu bola uz na starej verzii. Furt mala nejake ine dieta, ktore sa boji mixera. Alebo jej nefungoval mixer ETA 022. Ona mixovala aj na Modrej streche a dokonca aj na Vareche mala par otazok. Mixerova Tonka podla mna nebola celkom v poriadku

nin12345
2. jún 2025
@viestta

@jaskolka mixerova Tonka, ta tu bola uz na starej verzii. Furt mala nejake ine dieta, ktore sa boji mixera. Alebo jej nefungoval mixer ETA 022. Ona mixovala aj na Modrej streche a dokonca aj na Vareche mala par otazok. Mixerova Tonka podla mna nebola celkom v poriadku

@viestta haló prosím kto to je?😂 Nevieš nájsť dáku diskusiu? Prečítala by som si to

viestta
2. jún 2025
@nin12345

@viestta haló prosím kto to je?😂 Nevieš nájsť dáku diskusiu? Prečítala by som si to

@nin12345 mixerova Tonka? Na starej verzii som ju fixovala, na novej nie

mateson2004
2. jún 2025
@nin12345

@nin12345 to už musela byť nejaká forma fetišizmu.Mixérofil-ka.🙃

marca12
2. jún 2025

Mne utkvela v pamati diskusia so zaseknutou klobasou v zadku 😂

lubka2510
2. jún 2025

Kopce zakruty bo.bude isto legendarna tema....a ta co sa zamilovala do sefa to bol tiez masaker

viestta
2. jún 2025
@nin12345

dori92
2. jún 2025

Ja si spomínam na diskusiu nejakej slečny co žila v Albánsku ci kde, tuším to bola nejaká princezná, ta si tiež celkom ulietavala :D

jasminet
2. jún 2025
@nin12345

@nin12345 tu hore jaskolka dala par zem av nich najdes ďalšie odkazy... Vzdy sa fantom vratil, vzdy dietatu bolo treba mixovať jedlo nech malo kolkokolvek rokov/mesiacov. A tusim stale islo o ETA mixér.

Strana
z7