Nezabudnuteľné diskusie
Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...
Tak som sa nasmiala 😂niektore si pamatam aj ja. Sle inak dobrú diskusiu si pamatam a drzala som jej fest palce o žene co sa odhodlala odísť od muža, vybavila vsetko,nasla si noci pracu aj byvanie a potom párkrát vzdy napisala update ako dobre im je bez neho aj detom.
@sundew t si pamatam aj ja. Taaak som jej drzala palce
Este si pamatam jednu - rodina v anglicku, dieta im spadlo a riesila, ci ist k lekarovi. Baby jej radili, ze nie, nakoniec skoncila v nemocnici pod dohladom policie a utekali na sk tusim...
Joj a este ta o tej prizivnicke, ktora sa upala na brata autorky a ich rodicov volala otecko a mamicka a strasne ich chcela doopatrovat, aj ked vobec neboli stari, samozrejme s nastahovanim. Autorka bola odvazna a spravna zena a nakoniec sa jej podarilo brata zachranit a prizivnicky sa zbavit. ♡ bolo to az desive, ako niektore strigy dokazu manipulovat druhych.
Tak som sa nasmiala 😂niektore si pamatam aj ja. Sle inak dobrú diskusiu si pamatam a drzala som jej fest palce o žene co sa odhodlala odísť od muža, vybavila vsetko,nasla si noci pracu aj byvanie a potom párkrát vzdy napisala update ako dobre im je bez neho aj detom.
@sundew ked uz o urazoch deti, tak baba mala niekolko tem o tom istom ale prva bola, ze syn sa udrel na ihrisku a ona zhanala make up, ktorym by modrinu zakryla, lebo muz bude zas robit crkus, ze je neschopna. Mne bolo tej zeny luto, ale poradit si nenechala, ona bola od chlapa tak zmanipulovana, ze si vycitala aj to, ze prsi a chlap je z toho nasraty
A tá kde si chcela brat rožky a zavaraniny na dovolenku do Talianska bola dobra ak si niektorá pamätáte...celu vyplatu žena posielala tuším mužovi alebo svokre a on jej sľúbil ze keď prerobia jeho dom pozve ju aj do kina
Fuha no kopce dole a hore... 70 strán pomaly to je reálne na malú knihu 🤣🤣 aspoň budem mat co robiť pri uspávani dieťaťa celý týždeň
Svadba a sesternica, ta mi utkvela 😁. A na mojasvadba to bola diskusia “vtipne priezviska”. To som sa straaasne nasmiala a ked bolo zle, otvorila som tu temu a nahlas som sa nad mobilom smiala, co fakt ze vynimocne ☺️
Och a ešte mi napadla tá, kde autorka chcela ako vyzivne polovicu platu bývalého novej partnerky, vraj majú mať rovnakú životnú úroveň a dokopy z jej ex mali príjem 4000 tak chcela polovicu z toho
Pre mna nezabudnutelna bola, ked baba pisala, ze si roztahovala vaginu prstami a teraz sa boji, ci nie je moc roztahana, ci to nebude buducemu chlapovi vadit.. tato autorka tu ma raz za cas nejaku taku vyzivnu temu 🙂
Na jednu staršiu diskusiu si spomínam, kde baba riešila to, že s priateľom spoločne kúpili byt. Ona mala z predchádzajúceho vzťahu jedno dieťa a jej priateľ dve. A ona nebola stotožnená s tým, že by v tom byte jeho deti boli cez noc a spali tam. Dosť jej tam baby naložili.
A zákruty, hore, dole kopec, to je legenda proste. Aj rozmýšľam čo s ňou môže byť. Či ostala na tých lazoch, dieťa má domoskolu, alebo či pracuje na tej pošte.
Potom tá baba, ktorá bola zamilovaná do svojho kolegu, neskôr sa z neho stal jej šéf.
Moja obľúbená bola tá kde pani písala že chudák pán manžel si nemôže po práci oddýchnuť lebo suseda chodí s holými ceckami po dvore 😂😂
@smajliica aaaaano, bývali na poschodí, mali terasu, suseda pod nimi východ do záhrady , z bytu tej nebolo vidieť do spodnej záhrady, ale aj tak vedela, že ceckata suseda leží aj behá po svojej záhrade. Muž ju mohol vidieť iba pri zábradlí ich terasy, ale on si nemohol oddýchnuť v obývačke, ani ked zatiahli závesy, lebo suseda 🤣🤦
Ta, kde muz autorky kupil nejake BMW SUV, tusim za to dal vsetky ich uspory, nepamätam presne a potom ako ho konfrontovala, na tom aute zduchol, nevedela kde je.
Tak som chcela vediet, ako to bude pokracovat a tema bola zmazana.
Ja si spomínam - žena sa pýtala že keď si prstom posucha za uchom, tak jej prst smrdí a či to nie je rakovina
Tato, kde museli byvat u svokry lebo mrcha svokra im nechcela postavit dom 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zivot-u-svokrovcov-svokra-je-mrcha/?page=2
Baby čítam tu tému o kopcoch a zákrutách a teda neviem ja mám pre ňu pochopenie podľa mňa bola v depresiách a je mi jej ľúto ale to som asi jediná😂 každopádne zatiaľ som na druhej strane a ešte som nedosla ku kopcom a zákrutam tak možno ešte zmením názor
Inak @viestta pozrela som aj tú mixérku a to je extrém. Ľudia ju obviňovali že je troll ale to by ju snáď nebavilo 10 rokov troliť o mixéroch
Mne z takych smutnejsich utkvela v pamati zena, ktora sa chystala na IVF a par dni pred vkladom jej partner zmizol.
si pamätám diskusiu, bola už pomerne dávno, kde autorka sa sťažovala na svojho nového manžela, ktorý keď príde zo služ cesty tak každému niečo kúpi - nejaký darček, len jej synovi z prvého manželstva NIKDY nič. Bol to asi 10 ročný chlapec. Vždy bol sklamaný že nič nedostal.
bolo mi jej ľúto.
A kto si pamätá tému,kde chcela slečna spievať priateľovi do jeho mužskej pýchy ako do mikrofónu? A chcela vhodné pesničky?
Téma je už zmazana,ale si pamätám,že na komentároch som sa nasmiala ako málokedy...bola to vtipná téma, nikto sa nehádal a neurážal,aj autorka mala zmysel pre humor, neviem prečo ju zmazali
@jaskolka ja si pamätám...
Nedávna diskusia kde autorka opisovala ako dostala vynadané od manžela že ona je z jeho potravín.
zo začiatku si myslela že je to asi žart, ale on to mysel úplne vážne. Ona mu nemá čo brať z potravín ktoré on zaplatí.
Baby čítam tu tému o kopcoch a zákrutách a teda neviem ja mám pre ňu pochopenie podľa mňa bola v depresiách a je mi jej ľúto ale to som asi jediná😂 každopádne zatiaľ som na druhej strane a ešte som nedosla ku kopcom a zákrutam tak možno ešte zmením názor
Inak @viestta pozrela som aj tú mixérku a to je extrém. Ľudia ju obviňovali že je troll ale to by ju snáď nebavilo 10 rokov troliť o mixéroch
@nin12345 kde je ta téma, rada si prečítam...
si pamätám diskusiu, bola už pomerne dávno, kde autorka sa sťažovala na svojho nového manžela, ktorý keď príde zo služ cesty tak každému niečo kúpi - nejaký darček, len jej synovi z prvého manželstva NIKDY nič. Bol to asi 10 ročný chlapec. Vždy bol sklamaný že nič nedostal.
bolo mi jej ľúto.
@deti95060810 to je hrozneeee😟
@deti95060810 tá o tých kopcoch? Je tu v diskusii niekto ju sem poslal
@deti95060810 3 strana alesto
Ja si spomínam na šialené mená, ktoré rodičia dali svojim deťom, to som sa fakt pobavila a ešte ako nejaká kočka riešila, že keď žena chodí naostro cez leto sedí na terase, či je to hygienické..zdalo sa jej to nechutné...to som sa tak narehotala že až mi slzy tiekli
Pre mňa zo všetkého spomenutého jednoznačne vyhráva tá diskusia alebo skôr tie diskusie, kde je žena presvedčená niekoľko mesiacov o tom že aj jej šéf ju miluje. Vyhodil ju z práce, sťažoval sa na to že ho obťažuje, mal snúbenicu mali sa brať. Ona mu domov posielala listy neustále ho kontaktovala. A v diskusiách sa v podstate pýtala buď ako mu má dať vedieť že ho miluje alebo ako sa k nemu dostať lebo on je isto zamilovaný do nej kvôli pohľadom aké na ňu mal
Ja si pamatam, ako sa baba, ktora uz bola na hl. stanici v Ba, pytala, ako sa dostane na elektrickovu zastavku. Nie je to pamatna tema na xy stran. Ja si ju pamatam z dovodu uplnej absurdnosti a hlboko som sa zamyslala, kam tento svet speje.
Ja si pamatam temy, kde jeden typek stale riesil, ze preco zeny nemaju rady nizkych muzov. Pritom problem bol uplne inde ako v jeho vyske. Tato tema sa opakovala niekolkokrat.
Ja si pamatam temy, kde jeden typek stale riesil, ze preco zeny nemaju rady nizkych muzov. Pritom problem bol uplne inde ako v jeho vyske. Tato tema sa opakovala niekolkokrat.
@cimage Teraz tu chodí taký, ktorý reklamuje, že ženy pozerajú na vzhľad muža a preto ho žiadna nechce a je z toho pohoršený. Ako si to tie ženy dovoľujú. A muži pritom berú prvú mangalicu len preto, že oňho prejaví záujem a na vzhľade im vôbec nezáleží.😂
@cimage Teraz tu chodí taký, ktorý reklamuje, že ženy pozerajú na vzhľad muža a preto ho žiadna nechce a je z toho pohoršený. Ako si to tie ženy dovoľujú. A muži pritom berú prvú mangalicu len preto, že oňho prejaví záujem a na vzhľade im vôbec nezáleží.😂
@enmery toho som si vsimla, aj toho co spomina @cimage Ono ti zufalci sa tu objavuju celkom pravidelne. Jeden tu furt vyplakaval, ze nemoze najst babu, ale doma sedel a cakal kym mu taka co splna vsetky pozadovane parametre zaklope na dvere. A tie parametre boli riadne uletene. Hlavne, ze on bol tutko, co by ani rodinu neuzivil a byval u mamicky.