icon

Otázka len pre mužov na Koníku

12. dec 2025

Otázka iba na mužských členov MK

Ahojte, páni, chlapci, chalani, muži.

Mám na vás otázočku. Čo vás priviedlo na MK? Predsa len, je to fórum prevažne pre mamičky a budúce mamičky, ale riešia sa tu samozrejme aj iné témy a dnes to tu vyzerá inak ako pred rokmi.

Ako ste sa dostali ku MK? Čo vás motivovalo si tu založiť účet a prispievať komentármi a otázkami? Vedia vaše polovičky, že máte účet na MK? Vedia to vaši kamoši?
Máte účet aj na iných fórach - ako porada, modrá strecha, forum.zive, hojko apd?

Strana
z3
karolinakr
15. dec 2025
@anonym_178c9c

@anonym_e8e01a podla mnna je to tu skor opacne-frustrovane zeny sem chodia kydat na chlapov len preto, ze si to ony same v zivote zle zariadili. Teraz za to vinia pausalne vsetkych chlapov.

@anonym_178c9c tak vieš, nadávať môžeš, ale sex to vždy zachráni

slovakboy
15. dec 2025
@pralinka25

@slovakboy myslis huggera? Si s nim v kontakte?

@pralinka25 nie. Neviem už jeho nick a možno ani on nie. Bolo to v 2023 roku a tu sme si písali len krátko. Potom už len osobne. Som s ním aspoň raz do mesiaca. Hughes to určite nebol. Kamarát Je ročník 1972.

pralinka25
15. dec 2025
@slovakboy

@pralinka25 nie. Neviem už jeho nick a možno ani on nie. Bolo to v 2023 roku a tu sme si písali len krátko. Potom už len osobne. Som s ním aspoň raz do mesiaca. Hughes to určite nebol. Kamarát Je ročník 1972.

@slovakboy ale aj to by na neho sedelo ten vek. Nebol tu moc dlho. A to je jedno. Ja len ze ak by t bol on chcela som ho pozdravovat

pralinka25
15. dec 2025
@anonym_9a1e26

@pralinka25 myslim si ze on presne vie co pise a uz vobec to nie je ziaden tupec. praveze mi pride ako inteligent co si sem chodi kratit chvilu

@anonym_9a1e26 hej tiež tak nejak

karolinakr
15. dec 2025
@pralinka25

@anonym_9a1e26 hej tiež tak nejak

@pralinka25 ty si tam aku mala bosorku predtým? či toto už maš dlho?

pralinka25
15. dec 2025
@karolinakr

@pralinka25 ty si tam aku mala bosorku predtým? či toto už maš dlho?

@karolinakr žiadnu. Mala som pralinku 😀

janno31
Včera o 19:49

Úplne náhodou keď som otvoril novú kartu a tam v návrhoch bola volaka téma ktorá celkom zaujala tak som nato klikol a prečítal..

Strana
z3