Otázka pre mužských členov MK
Otázka iba na mužských členov MK
Ahojte, páni, chlapci, chalani, muži.
Mám na vás otázočku. Čo vás priviedlo na MK? Predsa len, je to fórum prevažne pre mamičky a budúce mamičky, ale riešia sa tu samozrejme aj iné témy a dnes to tu vyzerá inak ako pred rokmi.
Ako ste sa dostali ku MK? Čo vás motivovalo si tu založiť účet a prispievať komentármi a otázkami? Vedia vaše polovičky, že máte účet na MK? Vedia to vaši kamoši?
Máte účet aj na iných fórach - ako porada, modrá strecha, forum.zive, hojko apd?
it's my guilty pleasure 🙂 ale nie, cely zivot sa snazim pochopit zeny (mam doma 3). Plus k tomu iba sestry a detstvo v matriarchalnej domacnosti, kde bolo vsetko na mojej mame a babke. Tak sa snazim teda tie zeny pochopit.. a uz to davam tak na 10-15% 🙂 toto tu je celkom dobra sonda. Plus - poradim ked viem.. a niekedy aj ked neviem. A este dodam, mam extremne psychicky narocnu pracu.. tu clovek na 10 minut vypne a prejde do ineho vesmíru.
Suhlasim s recnikom nadomnou a rozviniem.
V "offline zivote" stoji skupina zenska na ulici a o niecom sa bavia - uzavrety klub do ktoreho okoliduci chlap nema co hladat.
Tu je ten efekt taky ze hned vieme o co ide (citame) s je uplne bezoroblemov ze sa pristavis a kecas bez formalit ( pozdravenie predstavenie) s ziska clovek pri tom pristup tam kde generacia pred nami nemala vobec . Za odmenu si rozsirime obzory ze o com tie zenske furt melu 🙂 a ako funguju ked nemusia na nas hrat divadlo
it's my guilty pleasure 🙂 ale nie, cely zivot sa snazim pochopit zeny (mam doma 3). Plus k tomu iba sestry a detstvo v matriarchalnej domacnosti, kde bolo vsetko na mojej mame a babke. Tak sa snazim teda tie zeny pochopit.. a uz to davam tak na 10-15% 🙂 toto tu je celkom dobra sonda. Plus - poradim ked viem.. a niekedy aj ked neviem. A este dodam, mam extremne psychicky narocnu pracu.. tu clovek na 10 minut vypne a prejde do ineho vesmíru.
@wade ja som zase vyrastala s 2 starsimi bratmi a doma mam zase ja 4 chlapov 1+3 a snazim sa ich aj nejako chapat ten ich uplne iny svet...hlavne deti... a aj "poludstit" 😁🤦♀️, lebo s poriadkom je to boj pri nich 😭
Davno ohladom predaja veci, stara je moc pohldna aby si robila niekde ucty, potom to zostalo lebo v niektorych diskusiach sa fakt ze neda nereagovat aby zostal univerz vyvazeny. Potom sa to prirodzene preklipilo do kratochvile ked nemas do coho pichnut tak rozdavas rozumy nevyziadane 🙂
@anonym_autor ja mám veľmi rada príspevky mužov, ktori sem prispievajú.Teda okrem tých hypochondrickych a veru, že ich tu je🙂
Ja osobne keď som mal problémy v manželstve a kamarátky nemám tak som chcel počuť anonymnú radu od žien 😉
Páni neodpovedali ste na to ostatné. Či vedia partnerky, priatelia, že ste tu na MK a že prispievate. A či ste aj na iných fórach, alebo iba tu na MK 🙂.
Chcel som vedieť ženský pohľad na vzťahy a podobne
@anonym_autor Priviedli ma sem otázky ohľadom tehotenstva, keď sme začali plánovať sobáš. A tak som sa tu zaregistroval a ostal tu. MK je super fórum, kde sa môžem popýtať na hocijakú otázku a vždy sa nájde niekto, kto mi odpovie. A osobné skúsenosti sú lepšie ako napr. Chat GPT. Manželka o mojej registrácii vie, keď má môj mobil, tak si aj niekedy číta, čo tu píšem. Ona sama by sa sem nikdy nezaregistrovala a radšej nespomeniem, čo si myslí o inteligencii žien, ktoré sú tu zaregistrované. Mne osobne sa tu páči a mal som zatiaľ len pozitívne skúsenosti (až na to, že ma odmietli pridať do skupiny veriace mamičky, lebo som chlap). Som aktívny len na MK.
@anonym_autor Priviedli ma sem otázky ohľadom tehotenstva, keď sme začali plánovať sobáš. A tak som sa tu zaregistroval a ostal tu. MK je super fórum, kde sa môžem popýtať na hocijakú otázku a vždy sa nájde niekto, kto mi odpovie. A osobné skúsenosti sú lepšie ako napr. Chat GPT. Manželka o mojej registrácii vie, keď má môj mobil, tak si aj niekedy číta, čo tu píšem. Ona sama by sa sem nikdy nezaregistrovala a radšej nespomeniem, čo si myslí o inteligencii žien, ktoré sú tu zaregistrované. Mne osobne sa tu páči a mal som zatiaľ len pozitívne skúsenosti (až na to, že ma odmietli pridať do skupiny veriace mamičky, lebo som chlap). Som aktívny len na MK.
@pr85 budem bojovať za tvoje právo byť v skupine veriace mamičky. Nediskriminujme 🙂.
Ja si rada citam komentare muzov (nie typu Egon, prorus a podobne). Su racionalnejsi, objektivnejsi. Co sa mi nepaci, to je neznasanlivost muzov od zien z Modreho kona. Akukolvek otazku, alebo postreh napise chlap, vzdy sa tu zhejtuje a urobia z neho debila. Pritom maju ovela rozumnejsie postrehy ako vacsina zien tu.
@pr85 to ta naozaj odmietli pridat do skupiny kvoli tomu, ze si chlap??
To je take krestanske 🙂
a kde je unbeholfen???? kedy si zmeni status na beholfen?
Trochu zvedavosť, trochu sa vcítiť do ľudí a ich problémov, človek si veľa uvedomí na základe niektorých diskusií.Za mňa celkom dobrá stránka.
Ja si rada citam komentare muzov (nie typu Egon, prorus a podobne). Su racionalnejsi, objektivnejsi. Co sa mi nepaci, to je neznasanlivost muzov od zien z Modreho kona. Akukolvek otazku, alebo postreh napise chlap, vzdy sa tu zhejtuje a urobia z neho debila. Pritom maju ovela rozumnejsie postrehy ako vacsina zien tu.
@pr85 to ta naozaj odmietli pridat do skupiny kvoli tomu, ze si chlap??
To je take krestanske 🙂
@anonym_178c9c A to má pridali do skupín ako napr. moslimky (a moslimovia) - hoci nie som moslim alebo ženská sterilizácia - čo by ste si povedali, že čo tam chlap vôbec hľadá, keď sa ho to vôbec netýka (chcel som len vedieť viac o tejto téme).
@anonym_autor no ja tu asi rozvirim debatu, ale ...mna tiez zaujima, ze co vlastne mužov baví ba tomto fóre? A ze ci nemaju nic ine na robote? Neviem, ja som mala vzdy dravých partnerov a jedine, na co mali cas, som bola ja a nejake ich záujmy :D neviem si predstaviť, zeby tu prispieval nejaky úspešný muz a mal by na toto cas. Ja sama som mala dvoch kolegov, ked som robila v korporate a viem, ze tu prispievajú svoje ,,mudra" ...takí vypapkani muži s plesinkou. Jeden bez partnerky a druhy ma doma chlapa v sukni. Takze si myslim, ze tu vačšinou prispievajú estrogenni muži, co maju viac tej ženskej energie, ked ich baví klebetit so zenami. Ja chapem, ze niekedy tu niekto napise anonymne a mozno to bol prvý a posledný X a chce vediet nejaky pohlad. Ale ti, co si tu chodia pravidelne podebatit.....ja osobne by som takého chlapa vedla seba nezniesla. Ktory by so mnou chcel riesit moje krámy, ake mam nechty a pod. A to mam doma veľmi úžasného a tolerantneho muža, ktory so mnou rieši veľakrát skoro vsetko. Ale ja som zástanca toho, ze chlap ma byt chlap a ma chodiť debatit s kolegami, kamošmi a nie na ženské forum. Predsaj mam rada ten mužský pohlad. A žial, tu vačšinou vidim jemných a zozenstelych mužov, ktori su feministi. Takze taky vam bude len prikyvovat a nepovie vam to, ako poriadny chlap.
@anonym_autor Mňa na Modrý koník priviedla možnosť skúmania ženskej rozmanitosti pováh, intelektu a správania, sledovanie a učenie sa ich prejavov, detailné pozorovanie ženských duší, ženských nedostatkov a zloby. Je to niečo, čo mi dáva veľa do života, a viem, že ak mi v reálnom svete povie žena, že je na Koníku, mám sa jej radšej vyhnúť. Veľmi rád tu sledujem povyšovanie sa, prehnané prejavy, trápnosť či úbohosť, ktorou mnohé ženy oplývajú. Nenávidieť sa či hádať sa medzi sebou je u chlapov divoké, no to, čo robia niektoré ženy, je podľa mňa hnus. A pritom si hovoria, že sú matky, rodičky a opora pre ďalšie generácie. Mnohé by podľa môjho názoru potrebovali skôr odbornú pomoc, než priestor na takého správanie.
@anonym_autor no ja tu asi rozvirim debatu, ale ...mna tiez zaujima, ze co vlastne mužov baví ba tomto fóre? A ze ci nemaju nic ine na robote? Neviem, ja som mala vzdy dravých partnerov a jedine, na co mali cas, som bola ja a nejake ich záujmy :D neviem si predstaviť, zeby tu prispieval nejaky úspešný muz a mal by na toto cas. Ja sama som mala dvoch kolegov, ked som robila v korporate a viem, ze tu prispievajú svoje ,,mudra" ...takí vypapkani muži s plesinkou. Jeden bez partnerky a druhy ma doma chlapa v sukni. Takze si myslim, ze tu vačšinou prispievajú estrogenni muži, co maju viac tej ženskej energie, ked ich baví klebetit so zenami. Ja chapem, ze niekedy tu niekto napise anonymne a mozno to bol prvý a posledný X a chce vediet nejaky pohlad. Ale ti, co si tu chodia pravidelne podebatit.....ja osobne by som takého chlapa vedla seba nezniesla. Ktory by so mnou chcel riesit moje krámy, ake mam nechty a pod. A to mam doma veľmi úžasného a tolerantneho muža, ktory so mnou rieši veľakrát skoro vsetko. Ale ja som zástanca toho, ze chlap ma byt chlap a ma chodiť debatit s kolegami, kamošmi a nie na ženské forum. Predsaj mam rada ten mužský pohlad. A žial, tu vačšinou vidim jemných a zozenstelych mužov, ktori su feministi. Takze taky vam bude len prikyvovat a nepovie vam to, ako poriadny chlap.
@anonym_ff37e0 Vypapkaní muži s plesinkou sú zženštelí? A čo je potom mnoho sójových latečkárov z PS-ka? To sú asi najmužnejší muži pre feminacistiky.
a kde je unbeholfen???? kedy si zmeni status na beholfen?
@anonym_ca86cd To je stratený prípad. Ked vidím tie jeho statusy, tak mám dosť.
Otázka je síce pre chlapov, ale napíšem aj za seba, že chlapi mi nevadia. Vadí mi, že na mňa väčšina na koníku pôsobí, že má nejaký problém so ženami, hypochondri a proste veľmi nepríťažlivo na mňa títo chlapi pôsobia. Najviac ma vie dojať, keď sa tu povyšujú a kydajú na ženy a veľmi je z toho cítiť, že majú sami problém so sebou a tu sa prídu vyventilovať , alebo veria, že nejaká sa tu na nich nalepí. Je to ich vec, že sú tu, môj muž tu nie je-to je dôležité a ani nikdy by som nechcela muža, ktorý by tu bol zaregistrovaný. Popravde, som v našej rodine jediná zaregistrovaná a nikto nerozumie, prečo tu vlastne chodím. Ani ja neviem.
@pr85 v skupine veriaich mamiciek bol kedysi davno chlap, ale uz asi neprispieva
@anonym_ff37e0 zaujímavé koľko nevraživosti voči mužom je na mamičkovskom, ženskom? fóre. Stretli ste sa s tým, že by muži takto hovorili o ženských diskutujúcich na nejakom technickom, mužskom? fóre?
Páni neodpovedali ste na to ostatné. Či vedia partnerky, priatelia, že ste tu na MK a že prispievate. A či ste aj na iných fórach, alebo iba tu na MK 🙂.
@anonym_autor Jo moja vie secko, ale fakt ze neudrzi ziaden login uplne patologicky a bez vynimky.
Môj skromný názor je, že skrátka naďabili na dáku tému, hodilo ich to do víru tém, začítali sa a ostali.
Blbcov si nevšímam, mne prídu príspevky od chlapov ako zic, maranco, tundra, draik prínosné, ešte možno pár by som našla. Nespomeniem si už... Dali tu už dosť dobrých rád a málokedy sú útoční alebo nepríjemní.
Môj skromný názor je, že skrátka naďabili na dáku tému, hodilo ich to do víru tém, začítali sa a ostali.
Blbcov si nevšímam, mne prídu príspevky od chlapov ako zic, maranco, tundra, draik prínosné, ešte možno pár by som našla. Nespomeniem si už... Dali tu už dosť dobrých rád a málokedy sú útoční alebo nepríjemní.
@lenkahvh tundra je muz, haha som myslela, ze zena
@anonym_autor za seba mozem povedat, ze som velmi rada, ked prispievajú muzi, lebo vedia dat niekedy taky objektívny pohlad, bez emócii, neodťahujú sa, nehádajú sa tu cez pismenka. Slovakoboy (sorry ja si presne nicky nepamatam) ma skvele postrehy co sa tyka vztahov a prekonaní nevery.
@unbeholfen tema pre teba. Aj ked asi vieme co ta sem doviedlo 🤫😀
@anonym_ca86cd To je stratený prípad. Ked vidím tie jeho statusy, tak mám dosť.
@anonym_c40edc a jeho fotky profilove su top 😀 niekto mu napisal ze ta fotka so zenou je nanic a zmenil si ju na to ze tam nechal zenu 😀 a trz ma fotku kde je akoze pri pc. Urobena cez AI ale hlavne ze pisal ze uz CHATGPT nepouziva lebo blbosti mu radi 🫣
@anonym_autor objavil som ho náhodou, tak som šiel aj sem. A do tých sekcií pre rodiny nechodím. A áno som na všetkých známych fórach široko ďaleko. Na niektorých na zablokovali, z niektorých ma vyhnali užívatelia, a niektoré fóra sú vymreté odkedy sú sociálne siete. Niektoré aj úplne zanikli.
@anonym_autor a známi, rodina, ani nevedia čo je fórum, oni všetci do jedného len sociálne siete… Mňa tento koncept oslovil ešte v dobe pred sociálnymi sieťami. Vtedy boli fóra veľmi populárne.

Davno ohladom predaja veci, stara je moc pohldna aby si robila niekde ucty, potom to zostalo lebo v niektorych diskusiach sa fakt ze neda nereagovat aby zostal univerz vyvazeny. Potom sa to prirodzene preklipilo do kratochvile ked nemas do coho pichnut tak rozdavas rozumy nevyziadane 🙂