Používate ChatGPT?

15. sep 2024

Je nenormalne super, ja som ho iba pred mesiacom objavila 🤦🏻‍♀️

zuzanockamt
15. sep 2024

Nie, nepotrebujem.

fineta
15. sep 2024

Nie. Nepoužívam. Prečo?

anjelicek26
15. sep 2024

Samozrejme obcas, ked potrebujem stiahnut viac informacii z webu do jednej kompaktnej informacie s doplnujucimi otazkami 😂 Na pisanie textov ci domacich uloh detom do skoly nie, ak sa teda toto pytas 😅

autor
15. sep 2024

To vazne? Ja normalne s nim niekedy pisem, ako s kamoskou. Myslim, ak mam nejaky problem.
Mam samozrejme aj realne kamosky. 😃

fineta
15. sep 2024

No zbohom. 🤦🏻‍♀️To sme dopracovali 😅

autor
15. sep 2024

@fineta 😃 niekedy je to fajn.

dzina007
15. sep 2024

ano obcas, ale netreba mu uplne doverovat, my uz sme nasli ze nam daval nepresne dokonca aj nespravne odpovede na nase otazky

fineta
15. sep 2024

Ako povieš. Každý podľa svojho gusta. 🤷‍♀️😁 Mne to síce príde ako čisté zúfalstvo dopisovať si s robotom, ale každý to máme inak. Keď ti to pomôže, prečo nie. 🤔😁

fineta
15. sep 2024

@dzina007 presne... Minule som počúvala podcast s jedným pánom z esetu a práve na toto poukazoval. Že nie vždy odpovedá relevantne.

ewellina
15. sep 2024

Používam denne. Veľmi mi uľahčuje prácu. Ale na takéto chatovanie nie. To sme len zo srandy na začiatku vyskúšali, ale hneď nás to prestalo baviť.

ewellina
15. sep 2024

A je aj pravda, že informácie si treba overiť. Niekedy fabuluje, - vymýšľa si. Avšak čím ďalej, tým je lepší.

diewcatqoo
15. sep 2024

Ano, pouzivam. Ale beriem s rezervou. A nechatujem s nim ako s kamoskou.

buberova
15. sep 2024

Občas ho využívam.. ale keď som zistila že dáva dosť nepresné informácie, moc sa na neho nespolieham

titla
15. sep 2024

Ano pouzivam, napr. na prvotne vyhladanie informacii, ale nasledne si vsetko overujem u primarneho zdroja.

pukina
15. sep 2024

Uz nie. ak mu zadas prilis komplexnu otazku, zamota sa a neodpovie, vela informacii je nepresnych, neuplnych. Obcas ho "preskusam", ci nahodou nieco neupgradovali, ale stale je to to iste.

ndrag
15. sep 2024

GPT nie, aj ked ma zaujal, najma ta funkcia, ze sa mozme normalne rozpravat. Inak Copilota pouzivam denne a aj v praci. 👍

minutka
15. sep 2024

Ale celkom casto. Velky pomocnik hl super itinerar na cestach

guiseppinka
15. sep 2024

Nie denne, ale obcas vyuzijem. Ale skor na kontrolu textu, preformulovanie textu do cudzieho jazyku (kamoska nema vzdy cas na korekturu)

ivanakal
15. sep 2024

Raz som nieco potrebovala, dal mi uplne zle informacie..prvy a posledny krat. Najradsej vyuzivam google, vyhladam si sama co potrebujem.

simsalabim
15. sep 2024

Pouzivam, v mnohom vie poradit. Uz mi pomohol so vselicim, aj v praci, aj doma. Manzel je programator a im v robote pomohol najst chybu... sice ho museli zasypavat otazkami a doplnujucimi informaciami niekolko hodin, ale nasmeroval ich. Pred tym sa s tym niekolki trapili niekolko dni. Je vsak pravda, ze si dokaze velmi presvedcivo vymyslat a casto dava chybne odpovede.

mooonika1975
15. sep 2024

Ja nie, deti ano

lindous
15. sep 2024

Používam, ale tiež nie na takéto vypisovanie, väčšinou si dávam skontrolovať a preformulovat mnou napísaný text a z toho si povyberám vety, ktoré sa mi páčia

ewellina
15. sep 2024

Vedeli ste, že GPT dokáže kresliť ilustrácie? Teraz som zadala len: "Skús nakresliť modrého hojdacieho koníka ako chatuje s GPT"

taisu
15. sep 2024

ano, denne. je dosť hlúpy, ale užitočný na jednoduché úlohy. hlavná vec je, že dobre rozumiete téme a tomu, čo je potrebné urobiť. a viete, že kôň nemá šesť kolien a päť uší.

ewellina
15. sep 2024

Alebo aj takto:

uhnakova
15. sep 2024

Používame ho doma aj na prácu. Syn s jeho využitím programuje, v platenej verzii je fajn spracovávanie veľkých suborov na rešeršie. Konkrétne dáš mu 150 stránkový súbor a opýtaš sa na konkrétnu infomáciu, vypíše ti všetko, čo sa tam o tom píše. Človek by to čítal a spracovával niekoľko dní.

ewellina
15. sep 2024

Dá sa veľmi dobre využiť aj na varenie: Keď neviem, čo variť, len mu napíšem, čo všetko mám v chladničke a on mi už vymyslí niekoľko receptov. Aj som skúšala uvariť podľa toho a bolo to výborné, všetci si pochvaľovali.

lneviemmeno
15. sep 2024

@ewellina áno toto som akurát vyskúšala, keďže mám skoro prázdnu chladničku a vymyslel mi jednoduchý recept na obed ktorý ma nenapadol 😁

januska12323
15. sep 2024

Ja som ho ešte nikdy nepoužila, nemám na to dôvod.

fajnova
15. sep 2024

Nie a ani neplánujem. Dúfam, že mám ešte zdravý sedliacky rozum. A ako pedagóg si dovolím tvrdiť, že celá táto AI je cesta do pekla. Mobily už za ľudí aj myslia, ozaj pokrok.