icon

Prečo berieme diskusné témy príliš vážne?

23. júl 2025

Dobre rano. Moja otázka znie, prečo beriete témy na koňovi tak vážne a zbytocne sa rozčulujete? :D Ľudia si tu vymýšľajú rôzne pribehy z nudy o zenatych milencoch a podobne a vy to tu beriete ako skutočný život

Strana
z2
janai1
23. júl 2025

A ty prečo máš potrebu to riešiť?

ha_ha
23. júl 2025

@anonym_autor Na základe čoho si prišla na to, že to berieme príliš vážne? To, že niekto napíše príspevok, ešte neznamená, že to prežíva a zaoberá sa tým celý deň.

minenkaa
23. júl 2025

@anonym_autor proč ,řekni mi proč

nyusika
23. júl 2025

hej hej...a preco ma niekto ANONYMNE pptrebu o tomto zalozit diskusiu ? 😀

zeny, ved chodte na nejaky kurz, rekva;ifikaciu...na urade prace vam urcite poradia. mozete aj pocas predlzenych rodicakov. nemusite len doma sediet a z frustracie zo spackanych zivotov riesit anonymne fiktovne problemy.

same si mozete za to, ako zijete 🙂

autor
23. júl 2025
@nyusika

hej hej...a preco ma niekto ANONYMNE pptrebu o tomto zalozit diskusiu ? 😀

zeny, ved chodte na nejaky kurz, rekva;ifikaciu...na urade prace vam urcite poradia. mozete aj pocas predlzenych rodicakov. nemusite len doma sediet a z frustracie zo spackanych zivotov riesit anonymne fiktovne problemy.

same si mozete za to, ako zijete 🙂

@nyusika lebo je to tu anonymne všetko, preto 🙂

autor
23. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor proč ,řekni mi proč

@minenkaa čo proč?

nyusika
23. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika lebo je to tu anonymne všetko, preto 🙂

@anonym_autor nie, evidentne sa k tebe dostala zla informacia, nie je tu vsetko anonymne.

lucia13022023
23. júl 2025

Ved ty si tu ta, ktorá o tom zakladá diskusiu 😆

autor
23. júl 2025
@lucia13022023

Ved ty si tu ta, ktorá o tom zakladá diskusiu 😆

@lucia13022023 to je len taka otázka nič viac

minenkaa
23. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa čo proč?

@anonym_autor ta to trápi

autor
23. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor ta to trápi

@minenkaa Mňa to netrapi ako si na to prisla? Tu si len ukázala, že aj tuto tému berieš vážne. :D

anonym_b59d3b
23. júl 2025

Možno ťa to prekvapí, ale mojím pozorovaním som zistila, že nie každý tu hrá divadlo z nudy. To, že ty to berieš ako zábavu, ešte neznamená, že všetci ostatní to tak majú. Mnoho z tých ľudí to myslí veľmi vážne, nie je to zábavka na krátenie voľných chvíľ popri MD/RD. Viď @eva8, tá ráno vstala a mala potrebu prečítaný článok hneď zdieľať na MK a rozprúdiť diskusiu. Lebo ju to trápi...

minenkaa
23. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa Mňa to netrapi ako si na to prisla? Tu si len ukázala, že aj tuto tému berieš vážne. :D

@anonym_autor prečo myslis,že to beriem vážne?

autor
23. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo myslis,že to beriem vážne?

@minenkaa lebo si myslíš, že ma to trápi, pritom otázka čisto len do pléna

minenkaa
23. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa lebo si myslíš, že ma to trápi, pritom otázka čisto len do pléna

@anonym_autor prečo si myslis,že si myslím,že ta to trápi

kavasmliekom
23. júl 2025

Ja veľakrát aj zo srandy odpoviem a niektoré to berú vážne 🙈 😀 možno

nyusika
23. júl 2025
@kavasmliekom

Ja veľakrát aj zo srandy odpoviem a niektoré to berú vážne 🙈 😀 možno

@kavasmliekom no mne toto hovor 😀 😀 😀

anonym_39bd86
23. júl 2025

Už si si mohla dávno všimnúť ,že stačí jedna nevinná fotka,jeden nevinný príspevok a hneď sa zhrknu ženy ktoré majú potrebu z toho robiť drámu.Hned prvá odpoveď na tvoju otázku od janai1..... útočná,hneď prvá ktorá sa tu zbehla.

svetlonos
23. júl 2025

@anonym_autor
pokial ma dospely potrebu pisat fikcie na mk, mozno robi sociálny prieskum alebo je tupý.
No zazila som mnohých, ktorí to aj realne zažívali. Milenci, trojuholníky, rodinné paralelne atd. Nie kazdy si tu kráti dlhú chvíľu. A pokial mi príde téma vážna, ba až dramatická, beriem ju aj rovnako vážne. yNo nezaoberal sa nou permanentne.
Na druhej strane su ti, ktorí si to tu milia s Google. Kapitoly sami o sebe...

lucia13022023
23. júl 2025

Inak "milujem" (v úvodzovkách hej, aby tu zas nezakladal temu niekto kto nepochopí), že v téme o anonymoch mnoho anonymov58558g pisalo, že je to kvôli tomu, že isté uzivatelky išli po nich ako supy atd... Ale zatiaľ čo si všímam, teraz na @janai, v minulej téme na @dorris, že práve tí anonymi sú útoční na uzivatelky s menom a pritom mrncia, že na nich bolo "kricane". Ako deti v škôlke fakt 😆

anonym_630416
23. júl 2025

Neberiem ...len sa tu ventilujem na tých čo to berú vážne a každý deň ich trápia anonymné odpovede až sú z toho vyvedené z miery....😀😀😀.

janai1
23. júl 2025
@anonym_39bd86

Už si si mohla dávno všimnúť ,že stačí jedna nevinná fotka,jeden nevinný príspevok a hneď sa zhrknu ženy ktoré majú potrebu z toho robiť drámu.Hned prvá odpoveď na tvoju otázku od janai1..... útočná,hneď prvá ktorá sa tu zbehla.

@anonym_39bd86 čo na tej otázke bolo útočné prosím ťa?

Keby som chcela byť útočná tak jej napíšem, že musí mať strašne nudný a otrasný život keď ju tak veľmi trápia cudzie osoby na koňovi, že o tom musí tak silno premýšľať nonstop až založí o tom tému aby sa mohla opýtať na to, prečo ľudí trápia témy na koňovi

bloger
23. júl 2025

@anonym_autor V istom zmysle je to skutočný život. Sú to problémy reálnych ľudí. Hľadajú tu pochopenie, podporu či radu.

oceanahory
23. júl 2025

@anonym_autor Pff...posledne miesto, kde by som brala nieco prilis vazne je MK 😅. Ja sa tu chodim pocas RD socializovat, podebatit, vyjadrit svoj nazor a kludne aj zazit troska dramy skrz "vzrusujuce" a casto (pre mna) absurdne zazitky ludi 😁 ...snazim sa ale zbytocne neutocit a takto formovat aj moje komentare, obcas je ten sarkazmus ale naozaj nutny 🫣. Za mna stale lepsi sposob odreagovania sa, ako keby som napr. mala hrat na tel. Solitaire, pozerat telenovely alebo sledovat nejakych influencerov na socialnych sietiach...😅 A vies co, vzhladom na to, ze budem robit nasledne prevazne z HO, tak sem budem chodit aj po RD 👍.

anonym_43b084
23. júl 2025
@oceanahory

@anonym_autor Pff...posledne miesto, kde by som brala nieco prilis vazne je MK 😅. Ja sa tu chodim pocas RD socializovat, podebatit, vyjadrit svoj nazor a kludne aj zazit troska dramy skrz "vzrusujuce" a casto (pre mna) absurdne zazitky ludi 😁 ...snazim sa ale zbytocne neutocit a takto formovat aj moje komentare, obcas je ten sarkazmus ale naozaj nutny 🫣. Za mna stale lepsi sposob odreagovania sa, ako keby som napr. mala hrat na tel. Solitaire, pozerat telenovely alebo sledovat nejakych influencerov na socialnych sietiach...😅 A vies co, vzhladom na to, ze budem robit nasledne prevazne z HO, tak sem budem chodit aj po RD 👍.

@oceanahory čo máš proti telenovelam? 😄 Ja si radšej pozriem telenovelu, ako sa tu hádať 😀 materinska láska 🤪

mischy00
23. júl 2025

Ja sem chodím pre to, lebo rada čítam rôzne pohľady na jednu vec. A to je celkom zaujímavé, ze ako sa dajú veci vnímať rôznou optikou. Určite sa sem nechodím rozčuľovať 🙂.
A je to pár nickou, ktoré rada čítam🙃

oceanahory
23. júl 2025
@anonym_43b084

@oceanahory čo máš proti telenovelam? 😄 Ja si radšej pozriem telenovelu, ako sa tu hádať 😀 materinska láska 🤪

@anonym_43b084 No vidis, ja zase mam na telenovely averziu 🤷😁.

zuzanockamt
23. júl 2025
@lucia13022023

Inak "milujem" (v úvodzovkách hej, aby tu zas nezakladal temu niekto kto nepochopí), že v téme o anonymoch mnoho anonymov58558g pisalo, že je to kvôli tomu, že isté uzivatelky išli po nich ako supy atd... Ale zatiaľ čo si všímam, teraz na @janai, v minulej téme na @dorris, že práve tí anonymi sú útoční na uzivatelky s menom a pritom mrncia, že na nich bolo "kricane". Ako deti v škôlke fakt 😆

@lucia13022023 Žiaľ je to tak. Vládne tu brutálna kyberšikana. Preto je lepšie sa schovať za anonym. Isté užívateľky sú oslavované, aj keď napíšu blbosť. Pri určitých zase platí hon na bosorky.

tiika
23. júl 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 podľa mna tie anonybaby zvyknú reagovat ponižujúco, potom sa im dostane nepríjemnej spätnej väzby (asi aj od tej annm81, ktorú som takto ako opisujú nepoznala, práve naopak), následne sa cítia ukrivdene, nevedia sa s tým vyrovnať a maju potrebu satisfakcie sposobom, že na tie nicky (tentoraz už ale anonymne) urážlivo útočia. Take toxické správanie.

tiika
23. júl 2025
@zuzanockamt

@lucia13022023 Žiaľ je to tak. Vládne tu brutálna kyberšikana. Preto je lepšie sa schovať za anonym. Isté užívateľky sú oslavované, aj keď napíšu blbosť. Pri určitých zase platí hon na bosorky.

@zuzanockamt na to ti však šikovne odpovedia, že medzi tým nie je rozdiel.
…ale hlavne, že sa o tom neexistujúcom rozdiely diskutuje už zopár dni 🫣

Strana
z2