Prečo boli zrušené profily na Modrom koníku?
Všimli ste si ze rebekamarcusko už tu nie je ...
Prečo?
Bože zas? Stačí ti zadať na stene do lupy jej nick a tam ti vyhodí xyz tém o nej
no tá mi nechýba vôbec.Ale všimla som si kopu iných profilov čo záhadne zmizli behom pol roka alebo pár mesiacov.Ktovie prečo to niekoré tak vo velkom rušia..či sa s niekým pohádali alebo kto do nich rýpal.Lebo niektoré tu boli ozaj dlhé roky
A taká tá mamička,čo sa fotila so synmi dvojičkami s podobnými outfitmi je tiež už preč?
@liusa82 a kto napríklad? Vždy sa vrátia, len už trocha anonymné....
poniektorým boli účty zrušené, neodišli z vlastného rozhodnutia
@martinkatinka kakawah či ako sa volala tú si tak pamätám.A nenapadne ma presne takto po mene.Lebo minule som čítala jednu diskusiu z minuleho roka a klikala som na profil čo som tam letmo poznala a hádam aj 5,6 ich malo odrazu zrušené účty
A minule to bola anonymná diskusia ze odchadza a blbá blbá bla ...vieme ktorá to bol ? 😁
Aha takže rebeka odišla kvôli "zlým ženám"...
No tak to je sranda ze ju niečo také mohlo nahnevať až tak ze si zrušila účet...
@nelca0510 túto myslíš? erika1300
@nelca0510 greensea myslíš? Ona je tu ešte ale už nepridáva
@stellarstar a prečo už nepridáva? Rada som ju sledovala.
Naposledy ( minulý či predminulý týždeň? ) sa na ňu pýtali a ozvala sa že sa presťahovali inam v rámci Grécka a že teraz má toho veľa a že vraj na ňu tiež rýpali baby že toľko vecí obj pre seba a chlapcov ( to písala jedna kocka žiaľ nick neviem )
V tomto mam pamäť akváriovej rybičky.
@liusa82 kto ešte zmizol? Taky známy?
Ja si nepamätám asi žiaden nick, možno dvoch troch čo všade píšu, ale žeby mi tu niekto chýbal aby som kvôli tomu zakladala diskusiu 😅.. to už je iný level...
@dharmasanata ja som mala rebeku rada. A dneska ma tak napadlo ze dlho nič nepridala. Tak reku co je s ňou
Mne začína chýbať zoro a tie jeho výlevy napríklad... 🤦♀️😂
Nevšimla som si, až teraz ale spomenula som si na jednu babu myslím že sa volala Lujza? Mala staršieho partnera, jedno dievča, prezentovala sa materiálnymi vecami .... Pamätáte niekto? Potom tuším odišla od manžela a zase sa vrátila, je ešte aj na mk?
100 ľudí, 100 chutí. Mne viac vadí tá z Grécka, čo sa denne fotila v premňa hrozných outfitoch aj s deťmi, ako rebeca.
@lalenka33 Ja som nechapala, ze to jej chlapci akceptovali, skoro denne navliekanie do tych otrasnych outfitov a pozovanie na nejakej nedostavanej streche. 11 rocni chlapci...??? Som sa vzdy cudovala ze s tym jej manzel suhlasil.
Keby sa fotila sama ok, ale takto zneuzivat vlastne deti?
a možno ich to tu už omrzelo, vyhoreli, a nevideli zmysel pokračovať v diskusiách. Alebo si povedali, že budú svoju energiu smerovať inde, kde je to užitočnejšie.
@janai1 on je tu len pod iným nickom 😂 zas a znova
@lenkasarka čoo? ktorý? 😂 som čítala jednu tému a som si vravela ze ako to, že tam nepíše 🥴
@janai1 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-sa-stalo-s-dnesnymi-dievcatami/?page=12#post-87544362
Skús čítať čo píše. Podľa mna to bude on

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-je-rebeka-mali-ste-ju-radi/