icon

Prečo sledujete slávnych ľudí na sociálnych sieťach?

27. máj 2025

Ahojte všetci, dúfam, že sa máte dobre. 🙂 Neberte to, prosím, ako rýpanie alebo kritiku – je to len taká zvedavosť z mojej strany. Zaujímalo by ma, čo vám osobne prináša sledovanie známych osobností na Instagrame alebo iných sociálnych sieťach? Myslím tým, čo vás na tom baví, čo si z toho beriete, čo vás na ich príspevkoch priťahuje? Je to inšpirácia, oddych, zábava, motivácia – alebo niečo úplne iné? Budem rada, ak sa podelíte o svoj pohľad. 🙂

Ďakujem za odpovede 🙂.

1radula1
27. máj 2025

Ja osobne sledujem len ľudí, ktorých príspevky mi reálne niečo dajú 🙂 Či už pre inšpirácie, čo sa varenia alebo obliekania týka atď. Inak nie. Sú profily, ktoré mi normálne že brali pozitívnu energiu 😀 Alebo taká Žideková, tú som sledovala istý čas, ale prestala som, pretože ju už nemôžem počúvať, nevie sa vyjadrovať, jej príspevky mi nič nedali nikdy a ešte k tomu je zapredaná až no 😀 Akákoľvek spolupráca, len aby peniažky boli. Toto ja nemusím.

autor
27. máj 2025
@1radula1

Ja osobne sledujem len ľudí, ktorých príspevky mi reálne niečo dajú 🙂 Či už pre inšpirácie, čo sa varenia alebo obliekania týka atď. Inak nie. Sú profily, ktoré mi normálne že brali pozitívnu energiu 😀 Alebo taká Žideková, tú som sledovala istý čas, ale prestala som, pretože ju už nemôžem počúvať, nevie sa vyjadrovať, jej príspevky mi nič nedali nikdy a ešte k tomu je zapredaná až no 😀 Akákoľvek spolupráca, len aby peniažky boli. Toto ja nemusím.

@1radula1 ďakujem 😊 je to ale paradox, že každý pozerá práve tento typ, ako je ona.. ja som netušila kto je, až kým mi sestra nepovedala, že je to manželka Miša ( poznáme ho z detstva, aj jeho sestru).

biba_18
27. máj 2025

nesledujem žiadnych slávnych ľudí, pretože by mi to nedávalo nič ...

zuzinka888
27. máj 2025

Ja sledujem profily o cviceni, potom zdrave recepty, - profily maju 50-100t follow. Takze neviem co je to slavny profil. A najnovsie som objavila 13 rocne chalanisko , ciech ma uz 200t ja ho sledujem asi 9 mesiacov vtedy mal len 50- ale ake pecka recepty dava...

autor
27. máj 2025

Ja nemám Instagram, ale občas scrollujem na FB videá, a tiež práve väčšinou zastavím pri zdravých receptoch, lebo práve variť najviac nenávidím a neviem si vymyslieť recept sama 🙈😂 ale teda, tiež nesledujem nikoho.
Občas mám pocit z kamosiek a okolia, že sa potrebujú doťahovať na tie ,,celebrity", z čoho mi je smutno.

zmrzlinka2021
27. máj 2025

Neviem aku definiciu "slavneho" mas na mysli, ale ja sledujem ludi, ktori maju co povedat, ci su to cestovatelia, ci ludia v oblasti zdraveho zivotneho stylu, cvicenia.

A preco?
- nové informácie
- rozšírenie si obzorov

autor
27. máj 2025
@zmrzlinka2021

Neviem aku definiciu "slavneho" mas na mysli, ale ja sledujem ludi, ktori maju co povedat, ci su to cestovatelia, ci ludia v oblasti zdraveho zivotneho stylu, cvicenia.

A preco?
- nové informácie
- rozšírenie si obzorov

@zmrzlinka2021 neviem to možno správne pomenovať, lebo pre mňa sú slávni herci, speváci, športovci, niekto, kto prispel ku kultúre, športu ...no dnes mám pocit, že je slávna každá, ktorá natáča videá 😊

vevebono
27. máj 2025

Teda ja mam fb čisto iba kvôli marketplacu, ale sa mi páči, ako sa mi ako žene vynárajú videá tetusiek a slečien so zarezanými legínami atp.
Ale k tvojej otázke, nesledujem vôbec nikoho. 😀

moonlight1210
27. máj 2025

Rata sa medzi slavnych Kovy? Teraz nedavno mal cez 1mio. 🙂

Teraz pozeram, ze tym myslis zname svetove mena. Tak to nie. Ti malokedy maju nieco k veci.

Mozno sledujem kanal s vysoky poctom sledovatelov, ale kedze to nikdy nekontrolujem, tak ani neviem. Niekedy sa dozviem, ak autor oslavi daky milnik poctu sledovatelov. Tak vtedy zistim, kolko ludi ho uz sleduje.

autor
27. máj 2025
@moonlight1210

Rata sa medzi slavnych Kovy? Teraz nedavno mal cez 1mio. 🙂

Teraz pozeram, ze tym myslis zname svetove mena. Tak to nie. Ti malokedy maju nieco k veci.

Mozno sledujem kanal s vysoky poctom sledovatelov, ale kedze to nikdy nekontrolujem, tak ani neviem. Niekedy sa dozviem, ak autor oslavi daky milnik poctu sledovatelov. Tak vtedy zistim, kolko ludi ho uz sleduje.

@moonlight1210 fu, netuším, kto je Kovy. Ale mala som na mysli hocikoho, koho považujete za slávneho 😊 ja som napísala za seba, kto je pre mňa slávny.

yelena159
27. máj 2025

Ja som typ človeka, ktorý keď začne niečo pozerať a veľmi sa mi to páči (napr. v tomto období Marvel a Severance), začnem sa zaujímať aj o hercov, tak ich follownem a pridám sa do fanúšikovskej komunity. Keď pridajú nejakú novú fotku, video alebo keď vyjde nejaké interview tak sa potešíme. Čo mi to dáva? Trochu útek od reality a radosť. Neviem, koľko máš rokov, ale ja mám 27 a bežne vidím svojích rovesníkov robiť to isté. Čiže pre mňa to nie je nepochopiteľné. Úplná normálka.

gypsomilka
27. máj 2025

Nesledujem take ucty. Sledujem skor take co mi nieco daju obsahovo. Take ze Plackova,Zidekova,Gaborikova,Cibulka atd to by mi hlava vybuchla kazdy den sledovat. Par prispevkov mam od kazdej pozrete a myslim ze staci

sevrin
27. máj 2025

Mne FB zvykol generovať príspevky podobného formátu, ale aj politikov, nevedel som sa toho ficoidného balastu a spamu zbaviť, tak som to zrušil celé.

andrejka1974
27. máj 2025

Nesledujem nikoho

katica06
27. máj 2025

Pre mňa nejaké insta celebritky nie sú slávny ľudia a teda nesledujem nikoho, nikoho som nikdy nesledovala ani neplánujem

abbey1
27. máj 2025

Nesledujem nikoho

moonlight1210
27. máj 2025

V Cechach Kovy znamy je. Myslim, ze i na Slovensku.
Zacal ako pubertiak s hrami a smiesnymi videami. Potom sa postupne pomedzi to preorientoval na spolocenske, socialne a politicke veci, ktore ho bavia viac. Robil aj rozhovory s roznymi znamymi ludmi, napr. Dalajlamom.
Tento rok ho pozvali moderovat posledny rocnik Ceskeho leva.

deti95060810
27. máj 2025

tehotnej kuchař... recepty... ale to nie je slávny človek ako napr. Dvorský, alebo zahr. herci

izalisa
28. máj 2025

Tiež nesludujem slávnych ľudí, sem tam pozrem nejaké recepty od niekoho, tipy na cestovania ale inak nič.

cukroska
28. máj 2025

Sledujem tých ktorí ma niečím inšpirujú a vnútorne obohatia. Páči sa mi ich pohľad na veci, nadhľad, humor, pozitívny prístup k životu. Najviac sledujem o cestovaní, výletoch, varení, záhrady, hudbu a vtipné videá. A najradšej mám na,IG babičku 💖