icon

Prečo sú mamičky na Modrom koníku považované za hlúpe?

gleep1
18. nov 2024

Ahojte. Dnes sa vo fitness skupine na FB pýtala niečo mamička ohľadom cvičenia s diastazou po pôrode a typek jej napísal že sa ma ísť spýtať hlúpych mamičiek na MK a nie tam v majoritne mužskej skupine. Stretla som sa s tým už viac krát, kedy boli mamičky na modrom koniku označené za hlúpe, aj mne osobne sa stalo že keď som povedala niečo ohľadom modrého koníka, odpoveďou boli prekvapené výrazy a že či chodím na to hlúpe alebo trápne fórum. Keby som to tu považovala za hlúpu spoločnosť nechodila by som sem, naopak sú tu niektoré veľmi múdre vzdelané mamičky, ktorych príspevky a komentáre si rada prečítam. S Facebookom sa to tu nedá porovnať, mám pocit že Facebook sa už premenil na stoku. Prečo si myslite, že sú mamičky na konikovi označované za hlúpe?

vevebono
18. nov 2024

Pozri si témy a reakcie a iste pochopíš 😁😁

amelia89
18. nov 2024

Lebo bohuzial je tu naozaj aj percento hlupych,jednoduchych dotazov a to forum sa preslavilo bohuzial aj tym. Suhlasim ze je tu velke mnozstvo aj inteligentnych ludi,velakrat som dostala fundovanu odpoved na moj problem a pomohlo mi to. Ale na to aby si mala o tom komplexnejsi prehlad sem musis chodit casto

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
hanaxxx
18. nov 2024

Tiez nie je velmi najspravnejsie napisat, ze facebook sa premenil na stoku, pretoze to zavisi od toho, co na facebooku sledujes.

angeli121212
18. nov 2024

@gleep1 no ja len k tomu pánovi čo sa takto vyjadril... Sám sa ukázal aký je.. inak mne keď niekto komentoval modrého koňa až prehnane urážlivo bol to práve človek jednoduchší... Tí rozumnejší toto celé tu berú s rezervou t.j. si uvedomujú, že sú tu aj takí aj takí ľudia asi ako všade... Inak ja som sa tu aj dobre pobavila na sprostostiach ale aj som sa tu dozvedela kopu zaujímavých vecí, o ktorých som si potom vedela načítať ďalej... Mne toto fórum viac dalo ako vzalo.

enmery
Odpoveď bola odstránená
angeli121212
18. nov 2024

@enmery tak zas takéto ženy stretneš aj normálne vo svojom okolí.. čo som si už tiež vypočula za múdrosti od iných žien to bolo až na smiech, len rozdiel je v tom, že tu to ostane čierne na bielom.. ono myslím, že na každom fóre takéhoto charakteru sa vyskytnú aj takéto výkvety 😂

enmery
Odpoveď bola odstránená
angeli121212
18. nov 2024

@enmery tak to je už len o ignorácii ľudí, ale to je všade súdime skôr než by sme spoznali..