Prečo ženám diskutujúcim vo fórach chýba viac podpory a pochopenia?
Normálne nechápem ženy , kde sa to vo vás berie. Nechodím sem až tak často skôr nakupujem ako diskutujem ,ale ked som sa aj v zopár diskusiách ocitla a čítala príspevky ktoré ste schopné nakladať autorkám príspevku je mi naozaj smutno. Ženy naozaj nevedia držať spolu. Nech je to akákoľvek téma, stále je autorka mimo, zlá, nech sa spamätá ,nech sa stará o seba a prečo chce to a hento. Proste akákoľvek odpoved len nech je proti autorke a vy si idete svoju pravdu jej strkať len nech je iná ako má ona. Veľmi málo pochopenia a podpory tu zažívam a nechápem ked máte taký negatívny názor na niečo, prečo máte potrebu ho tu prezentovať a užívať si ten pocit ved ja môžem. Pekný deň ženy
Ja som ich žiadala viac krát aby ma už nechali. No stále sa mi zobrazovali , že má označili. Toto by admini mohli tiež ukončiť, keď sa niekto odhlási z témy.
Áno všimla som si ze niektoré ženy reagujú neprimerane a snažia sa autorku zhovadit, ponizit..
@cafelatte dotycna pisala hoaxy ohladom vojny na UA, propagovala Putina a spol.
A cuduj sa svete chceli sme aby to zmazala.
To ze trepeme a nase nazory si mame strcit do ri-i su len ceresnicky na torte jej vyplodov.
@svitlana17 ved pred chvíľou si bol ešte zena🤔 ty musíš byť dobrý dement
@svitlana17 pribinacku som nemyslela. Podľa mna nieje toxická,ale môžeš mat iný názor. 100 ľudí 100 chuti. Určite sú tu ženy ktoré zas nemusia mňa,ale je to v poriadku som s tým ok.
@larinka552 sú tu take asi 4 alebo možno aj 5 ktoré sú stále jedovaté,protivne až ma niekedy dviha zo stolicky. Stále nechápem prečo ich nezmazu,ale budiš
Určite si bude veľa ľudí myslieť,že narážam na viestu,ale určite nie. Je jedna z mala ktorá poradi či o kvetoch či o chladničke je proste jedno aká je otázka. Často však ľuďom napíše priamo a to sa im nepaci narozdiel od tých asi 5 čo si potrebuju len kopnúť a aspoň takto si zlepšiť deň.
@lenkasarka tiez to registrujem ale neprikladam tomu zatial az taku vahu, aby som si pamatala konkretne nicky. Niekedy chapem aj ironicku reakciu ale co nepochopim su utoky a nadavky ak sa autorka pyta na normalnu vec slusnym sposobom a nikoho neuraza. Ako nerozumiem tomu co to dava tej zene, ked napise namiesto odpovede hned urazku. A tiez nemyslim Viesttu, ona to ma spravne zrovnane a vyjadruje k veci len niekedy prilis na rovinu 😁
@lenkasarka tiez to registrujem ale neprikladam tomu zatial az taku vahu, aby som si pamatala konkretne nicky. Niekedy chapem aj ironicku reakciu ale co nepochopim su utoky a nadavky ak sa autorka pyta na normalnu vec slusnym sposobom a nikoho neuraza. Ako nerozumiem tomu co to dava tej zene, ked napise namiesto odpovede hned urazku. A tiez nemyslim Viesttu, ona to ma spravne zrovnane a vyjadruje k veci len niekedy prilis na rovinu 😁
@larinka552 viesta je v pohode podľa mňa. Ale tento ma teraz nas. al, lebo nedávno som mu písala komentár, kde bol ešte zena,, gazdinka,,.ináč, ta téma je už zmazana.
@cafelatte dotycna pisala hoaxy ohladom vojny na UA, propagovala Putina a spol.
A cuduj sa svete chceli sme aby to zmazala.
To ze trepeme a nase nazory si mame strcit do ri-i su len ceresnicky na torte jej vyplodov.
@natalka13 ty zase budeš prekrúcať? Už mi daj pokoj. Jasne som vám 100 krát povedala, že ja som proti vojne! A viem kto ktorý stát napadol. A nie som protuská. Nestojím na strane Ruska. Ty mi už daj pokoj! Si jedna zlá žena! Ktorá nevie čítať! To vy ste ma tak nazvali. Ale tebe sa neoplatí nič povedať. Ty nadžena daj mi už pokoj!
@larinka552 viesta je v pohode podľa mňa. Ale tento ma teraz nas. al, lebo nedávno som mu písala komentár, kde bol ešte zena,, gazdinka,,.ináč, ta téma je už zmazana.
@bielasovicka jaaj, to zas nevadi mne, ved to je v pohode, to sa iba nudi chalan, tak prisiel si zatrollovat na kona, prisiel sa hrat na dobru ukrajinsku gazdinku 😁😃
@natalka13 ty zase budeš prekrúcať? Už mi daj pokoj. Jasne som vám 100 krát povedala, že ja som proti vojne! A viem kto ktorý stát napadol. A nie som protuská. Nestojím na strane Ruska. Ty mi už daj pokoj! Si jedna zlá žena! Ktorá nevie čítať! To vy ste ma tak nazvali. Ale tebe sa neoplatí nič povedať. Ty nadžena daj mi už pokoj!
@bielasovicka jaaj, to zas nevadi mne, ved to je v pohode, to sa iba nudi chalan, tak prisiel si zatrollovat na kona, prisiel sa hrat na dobru ukrajinsku gazdinku 😁😃
@larinka552 aj mna nas… pýtala som recepty a žiadny mi nenapísal. Ale to preto,že ja milujem tradičnú ukrajinskú kuchyňu😁
@bukrisek, vyslovujem uznanie, že síce mravoucna téma, ale konečne nie anonymná. Aj keď obsahovo súhlasím len sčasti. Sú témy, ktoré sú priam predprogramovane na monumentálnu hádku, tam sa zapojí len neznalý alebo vytoceny užívateľ modrého kona (viera, očkovanie a politika sú nekonecnym zdrojom hádok úplne spoľahlivo). Ostatné - no, sú tu diskusie empaticke aj príšerne. Netuším, od čoho to závisí, ma to daku zvláštnu dynamiku. Ale aj empaticku užívateľku možno občas zvedie pms a anonymita internetu a vysumi, zase vazne tieto diskusie brat nemožno. A potom sú tu sumienky, tie vysumia vždy a tie treba ignorovať/nebrať vážne/ vysumiet späť podľa nálady. To je čaro a prekliatie internetu 🤷🏼♀️
@bukrisek, vyslovujem uznanie, že síce mravoucna téma, ale konečne nie anonymná. Aj keď obsahovo súhlasím len sčasti. Sú témy, ktoré sú priam predprogramovane na monumentálnu hádku, tam sa zapojí len neznalý alebo vytoceny užívateľ modrého kona (viera, očkovanie a politika sú nekonecnym zdrojom hádok úplne spoľahlivo). Ostatné - no, sú tu diskusie empaticke aj príšerne. Netuším, od čoho to závisí, ma to daku zvláštnu dynamiku. Ale aj empaticku užívateľku možno občas zvedie pms a anonymita internetu a vysumi, zase vazne tieto diskusie brat nemožno. A potom sú tu sumienky, tie vysumia vždy a tie treba ignorovať/nebrať vážne/ vysumiet späť podľa nálady. To je čaro a prekliatie internetu 🤷🏼♀️
@vroni 👍🏻👍🏻 aj ja občas zvadzam boj s prstami a veru občas sa opustím aj ja.
@larinka552 aj mna nas… pýtala som recepty a žiadny mi nenapísal. Ale to preto,že ja milujem tradičnú ukrajinskú kuchyňu😁
@lenkasarka tak si mala v tej chvili odhalit jeho identitu! 😁 Ze nie je ziadna ukrajinska gazdinka, inac by vedel recepty sypat na poziadanie! 😂
@vroni 👍🏻👍🏻 aj ja občas zvadzam boj s prstami a veru občas sa opustím aj ja.
@lenkasarka, áno, poznam to, tiež občas vysumim.
@lenkasarka tak si mala v tej chvili odhalit jeho identitu! 😁 Ze nie je ziadna ukrajinska gazdinka, inac by vedel recepty sypat na poziadanie! 😂
@larinka552 ja stále dúfam že mi ich napíše.
nechápem niektoré ani ja čo tu dokazujú a niektoré sú veru známe firmy čo rady zapárajú stále.Do všetkého sa montujú.Ja sa teda vyjadrujem len sem tam ak mám čo k téme.Ale niekedy to tak dokážu tie ženské otočiť a pri tom to človek myslí úplne inak.Fakt si treba dobre rozmyslieť či sa dakde zapojíš.Nech si zbytočne neničíš nervy🙂 z nevinnej diskusie je razom hádka.Ja ak vidím že kde sa diskusia uberá alebo do mňa začne niektorá skákať tak dalej ani nereagujem,neodpovedám rozlúčim sa papa a vypnem diskusiu a je.No ešte nervy si budem ničiť s nejakou neznámou osobou a dačo jej dookola vysvelovať.Takú teda nehrali🙂
@lenkasarka, áno, poznam to, tiež občas vysumim.
@vroni ja som pár krát tiež takto vyšumela... Presne si pamätám na jednu diskusiu kde som sa úplne opustila keď som po 150 krát zas čítala ako nejaká žena si chválila materstvo ako je to ťažká pohoda a čo ja viem a ja som mala vtedy také myšlienky že dovi... Občas sa to stane..
Ja som ich žiadala viac krát aby ma už nechali. No stále sa mi zobrazovali , že má označili. Toto by admini mohli tiež ukončiť, keď sa niekto odhlási z témy.
@momo00 ale veď aj ak ťa označujú v danej diskusii kašlala by som sa ne.Rozlúčila sa raz a dalej už vôbec nepozerala a nereagovala do danej diskusie nikomu.Nech ma označia aj x krát ak im to dobre robí 🙂To je už na tebe či tam potom stále nakúkaš.Ja vôbec.Nech by to blikalo aj od rána do večera.Za zničené zdravie ti to teda vôbec nestojí
Ďakujem za trefny príspevok. Aj ja som presvedčená, že toľko negativizmu, koľko je tu, nie je ani u generácie mojich rodičov(70 plus), čo som doteraz tvrdila, že sú úžasne negatívni. Nie, nie sú natoľko, ako Kôň a príspevky mnohých žien. Kto to píše?? A čo ich k tomu vedie? Aký majú život? Šťastný asi nie. Lebo ten, kto je šťastný, nemá potrebu biť iných okolo seba
@vroni O politike sa hádať to uznávam ale minule tu jedna žena písala ze by si rada nasla partnera. By si sa čudovala čoho sa jej dostalo. Sú tu skratka zle ženy ktoré čakajú ako supy a útočia. Rozhodne nikoho nepočujem iba konštatujem.
@vroni O politike sa hádať to uznávam ale minule tu jedna žena písala ze by si rada nasla partnera. By si sa čudovala čoho sa jej dostalo. Sú tu skratka zle ženy ktoré čakajú ako supy a útočia. Rozhodne nikoho nepočujem iba konštatujem.
@bukrisek, no, to je tiež taká výbušná téma, partner. Si predstav, že mám doma hulváta, ktorý len leží hore bruchom, nepohne ani maličkom a peniaze delí na svoje a nase (nemám takého, to je príklad). A potom sem príde dala, čo chce dobre vyzerajúceho, zarábajúce ho, vtipného, pozorného, lebo si na prvýkrát zle vybrala.... No, tak ludsky ťa zdvihne zo stoličky, že prečo by ona mala mať lepšieho než ja a už ideš ako parná lokomotíva.... Ty toho svojho trúda pustiť nechceš, ale ani lepšieho druhej nedoprajes.... Škaredé, ale je to v nás (aj chlapoch). Väčšinou doprajeme iným len toľko, koľko sa dostáva nám alebo toho, na čom nám nezáleží....
@bukrisek Je to aj tým,že na tomto fóre panuje obrovská kyberšikana, tak sa naučíš byť útočná. Ja som si tu prešla obrovskou šikanou od konkrétnej užívateľky, našťastie už tu príspevky nepridáva, ale bolo to hrozné.
Ja zase nechápem prečo by človek mal súhlasiť a pritakavat, pripadne podporovať niečo s čím nesúhlasí. Okrem toho... "byť nepríjemný" v diskusii je ľahké, stačí byť stručný a stačí ze niekto to chce pochopiť ako " utok", nepríjemnosť atď... v písaním texte totiž chyba veľa k pochopeniu, ako to druhá strana mysli...
Xkrat som vraj bola "utocna, drzá a taka a onaka" dokonca sok.vraj penila nad niečím.. co vôbec nebola pravda a presne takto si každý vie vysvetliť čokoľvek.
A áno urazky take priame... väčšinou sú výsledkom vyostrujucej sa diskusie, nekonečného vysvetľovania 😂 už som.videla aj to, ze sa ženy hádali o tom istom 😂 porozumenie čítaného textu nula bodov. Vtedy stačí prestať reagovať. Ak má niekto iný názor aj tak nie je cieľom diskusie "meniť ho"
@bukrisek áno, sú tu niektoré nicky, ktoré vyslovene idú urážať. Ale na druhej strane, internetové diskusie sú také… Chýba tam aj neverbálna komunikácia. Predstav si, že niekto je v zlom psychickom stave, niečo ho trápi. Na druhej strane je žena vyvalená na pláži, v úplnej pohode, užíva si život, použije trochu sarkazmu, aby tú druhú trochu povzbudila, rozveselila, ale tá v tom zlom rozpoložení to vníma po svojom, v zlej nálade a už ten písaný text vyznie úplne inak.
Mňa skôr prekvapuje, že až tu som sa dozvedela, že pravdepodobne neexistuje chlap, čo svoju ženu nepodvádza. Hádam každý partner autorky diskusie je neverník. A už mám pocit, že aj notorický alkoholik.
Všetko čo píšete chápem. Len keď vidím ľudí ako im tie písmenká dávajú moc si do niekoho kopnút strčiť uraziť ponizit vynádat... Ako ženy tak chlapi na iných sieťach trebárs politika. Vynadaju si do dezolatov a vôbec sa nepoznajú. Samé zlo medzi nami. A nechápem tu prevažne stránka pre matky s ze vidím co sa tu deje aké sú ženy útočné až zákerné. Co k tomu tých ľudí kurník vedie? To fakt sme už seci takí nasrati? Ved keď môžem poradím pomôžem keď nie som skrátka iba ticho.
Všetko čo píšete chápem. Len keď vidím ľudí ako im tie písmenká dávajú moc si do niekoho kopnút strčiť uraziť ponizit vynádat... Ako ženy tak chlapi na iných sieťach trebárs politika. Vynadaju si do dezolatov a vôbec sa nepoznajú. Samé zlo medzi nami. A nechápem tu prevažne stránka pre matky s ze vidím co sa tu deje aké sú ženy útočné až zákerné. Co k tomu tých ľudí kurník vedie? To fakt sme už seci takí nasrati? Ved keď môžem poradím pomôžem keď nie som skrátka iba ticho.
@bukrisek tak vieš, kedysi si takto nadávali v krčmách. Vtedy to vedelo len osadenstvo v pohostinstve. Teraz sa presunuli do online sveta a vidí to “celý svet”. To neznamená, že sú všetci takí…

@viestta nikdy moje deti nespali u starých rodičov,nikdy deti nikto nevaroval,s manželom sme nikdy neboli na plese,odkedy mame deti a na vínku tiež nie,dokonca ani v kine nie sami.Muz ma nikdy nepodviedol a ja jeho tiež nie.
Napriek tomu žijem svoj život rada a užívame si ho.....ale priznám sa,neviem,o co v tomto článku ide, len zaujímavý názor od Teba.....
@amel my to isté skoro, ale cez víkendy sme na vyletoch aby mali deti zážitky a nie hmotné veci,, boli sme na Veľkú noc preč a práve cestujeme zas preč,, z deťmi sa človek nasmeje, zabudne na malé starosti a nerieši nič