icon

Psychické problémy influencerky Zuzany Mrackovej

31. máj 2025

Mozno tu dostanem obrovsky hejt, ale tak zaujima ma, ci to aj ini vnimaju rovnako. Uz som svoj osobny a slusny nazor napisala aj na jej profil, ale chapem, ze negativne komentáre maze. Co celkom nechapem, ked je tak velmi autenticka... Narazila som na youtube na jeden podcast, kde verejne opisovala jej problemy s prijmom potravy, psych.zdravym, alkoholizmom. Na jednej strane ju lutujem, pretoze je chorá a je to urcite extremne tazky boj. Ale kladie sa mi otazka, ze preco si take zeny robia deti? Ja viem, ze toto bude zrejme velmi citliva tema a aj pre niekoho pohorsujuca. Ale tak ked ona dokaze rozpravat verejne o tom, ako pila prosseco zatial co deti v horuckach spali v izbe a nasledne vracala, tak ja si tiez mozem vyjadrit, ze sa mi to nepaci. A nerozumiem, ze ten jej muz nezakrocil pre zdravy psychicky vyvin pre ich synov. Ona tvrdi, ze deti o nicom nevedia, ale zaroven tam verejne tvrdila, ako doma hadze predmetmi, zvracia jedlo, odmieta jedlo, muzovi neustale hovorí, ze ako moze zit s takou nulou. Ja absolútne neverim, ze tie deti to nevnimaju. Za mna je to extrémne sebecke, bojovat od mala s psychickymi problemami, nenavidiet sa, ale aj napriek tomu si spravit dve deti. Ona si zrejme neuvedomuje, ze ti chalani budu poznaceni. Ja tu cakam obrovsky hejt, ze co si ja dovolujem niekoho sudit. Ale mi to jednoducho nedalo. A zaujima ma, ci mate nazor podibny mojmu, ze vazne psychmdiagnozy by proste deti mat nemali.

Strana
z3
lottt
30. jún 2025
@niqua

@lottt smiem sa spytat, ona aj nieco promuje? Alebo je to naozaj profil zalozeny len na jej chorobe...

@niqua noo promuje promuje samozrejme ze promuje sak je to jej praca. vela zlavovych kodikov na veci ktore potom ponuka na predaj:D ja si kodiky fakt nejdem a ani influencer marketing. hlavne tento zurivy. nemozem si preboha kupovat vsetko co mi influenceri ponukaju zrovna tento tyzden. tat era inak dufam ze raz skonci. inak este k ostatnym komentarom ja fakt nevidim dovod preco by som si nemohla poplkat na internete a anonymne o hocikom. ved ona dava von verejne veci tak ja si snad mozem onich pokecat. stale ma udivuje ze sa nad tym niekto udivuje. to si fakt ludia myslia ze tych 6000 srdiecok v komentoch je realita? omg. su aj ine nazory. kym jej tu nenadavam tak pardon, mozem sa snad vyjadrit kde chcem a ako chcem.

lottt
30. jún 2025

jaj a ze preco sa chodia ludia anonymne vylievat na modry konik. no lebo u nej sa nemozu, lebo to vymaze. alebo im pride vulgarne nadavat ta druha strana lepsoludi co ma uplne inak fascinuje aky slovnik niekedy tieto panie akoze na spravnej strane maju. nevytvorila prostredie skratka. tak sme na modrom konovi:D dufam ze vsetci chapu. ale proste ludia pravda je aj to ze treba zit vlastny zivot a velmi sa tu neopustat na cudzich zenach z instagramu.

tyriss
30. jún 2025
@loovina

@tyriss inak aké vtipne, čiže ty teda tvrdíš že ona si vymýšľa diagnózu 😂 to ma fakt pobavilo. Vlupala sa na psychiatriu a tam si natajnáša robila fotky aj s kapačkami, aby bola zaujímavá 😆 no niektorí proste nemajú mentálnu kapacitu a tu nemá zmysel viac pokračovať v diskusii.

@loovina praveze zaberala miesto na tej psychiatrii niekomu, kto by sa mal zaujem naozaj vyliecit. Nespochybnujem, ze tam bola, to vobec. Len tie dovody pobytu boli opat raz pre publicitu.

cukroska
30. jún 2025
@lottt

jaj a ze preco sa chodia ludia anonymne vylievat na modry konik. no lebo u nej sa nemozu, lebo to vymaze. alebo im pride vulgarne nadavat ta druha strana lepsoludi co ma uplne inak fascinuje aky slovnik niekedy tieto panie akoze na spravnej strane maju. nevytvorila prostredie skratka. tak sme na modrom konovi:D dufam ze vsetci chapu. ale proste ludia pravda je aj to ze treba zit vlastny zivot a velmi sa tu neopustat na cudzich zenach z instagramu.

@lottt Že to vôbec môže niekoho iritovať "cudzí človek " a najlepšie, keď ANONYMNE 🙈😁

anonym_e46998
27. júl 2025

Mne pride na nej velmi negativne, ze pani nesli cisla, tak pritvrdila s obnazovanim na verejnosti a na tomto sa spropagovala, je to neucta k vlastnej rodine ich do toho zatahovat, decka uz nie su male…tym nespochybnujem vahu dusevnych chorob ale vyuzivat ich na ziskanie cisiel je smutne

Strana
z3