Seriál Láska na prenájom
@kiki23 toto bude sila:
@opica_skorica veru áno. A potom keď to prezradí Kiraz, že je jej otec. Aj mi slza vybehla 😀
@kate_cs to bude na jej oslave, ked dojde ako astronaut?
@opica_skorica len kedy to bude 🙏🙏
@opica_skorica áno. To bude vlastne tesne po tom ako si pozrie toto video. Lebo keď sa dozvie, že je Kiraz jeho dcéra, povie Ede, že on sa necíti na to, mat dieťa. On nechcel deti. Ale nebudem prezrádzať. Ja som videla kúsky s anglickými titulkami, nevidela som všetko. Bola som nedočkavá 😀
A ako sa dozvie Serkan, že je Kiraz jeho? Povie mu to Eda, či náhodou? Vdaka
Baby a neviete kde je Ceren?Ferit?
@bambulka63 oni sú v anglicku a ceren bude tiež tehotná ale vôbec ju neukážu ani nič viac o nej nepovedia potom
Dievčatá pozeráte ten nový seriál s hlavou v oblakoch?
@vanda323 áno 🙃
@kikuska624 mne sa hrozne pacii
Nevie niekto kde sa da pozriet sila zeny Zo slovenskymi titulkami 3 seria. Rada by som vedela ako to skonči.😊
@sasitimi17 ďakujem 😊
Baby vas baví tato 2 séria? Lebo mne to už pride všetko take natiahnuté že mam to sice pustené ale skor ťukam do mobilu ako pozeram na telku😁
@ninusa221 presne toto som si dnes povedala aj ja že vôbec sa my nepáči ta druhá séria,načo vôbec urobili to s tym Serkanovim nádorom 🙈 stále keď už je dobre tak sa to poserie a vlastne o tom je celý seriál,a veľa postáv zrazu odišlo a dosť tam chýbajú
A ja som robila to isté mala som to pustene ale viac som pozerala do telefónu ako na TV
Kde pozeráte časti vpred
@vanda323
@kikuska624 baby nenamotavajte ma znovu na dalsi serial, lebo mne uz sa o Ede a Serkanovi aj sniva 🙈🙈😂😂 normalne si davam pazu 😂

@vanda323 baby hore písali ze nejakých 5-6 casti to bude trvať