Seriál Wednesday
Servus. Serial je v kategorii komedia, mystery, horor. Je to velmi strasidelne? Mozu to pozerat citlive povahy?
@fionaodshreka práve preto sa Dobšinského rozprávky malo čítaju....
@alexka89 ale ani origos adamsovci neboli horor, aby si sa ho bala 😉 je to komedia, groteska, ale horor nie.
@gertrudaosem u nás sa čítajú. 🙌
@galganka fakt? Ja sa im vyhýbam 😅 mne moc nesmakuju
@gertrudaosem začal s tým manžel, tiež by mi to samej asi neprišlo na um. A mali úspech, tak pokračovali a chceli ich aj po mne potom. 🙈
@lindusss2016 je to trošku čo? Ja som uz stara
@fionaodshreka no neviem moja 10 ročna by sa hyda asi bala ani mne sa nepacil ale inak v pohode
Ale nič strašidelné tam dokopy nebolo. HP bol za mňa o dosť desivejší. Mojim dcéram sa to páčilo a aj mne.
@zdenin sice podla profilu si len o dva roky starsia ako ja a ja sa rozhodne stara necitim 😃 ale tak v pohode, kazdy to mame nastavene inak.
Creepy je ang.vyraz pre strasidelny, ale v takom milom slova zmysle, je to nieco, cudne, nepochopene, nemusi to vsak byt zle
Tiez to akurat sledujeme a chyba mi uz len par casti, no musim povedat, ze ma to v celku chytilo a som rada, ze sa nieco taketo zaujimaveho objavilo. Tazke dnes je na plane dalsi diel
Kto videl Potera toto dá v pohode. Je to také.. iné.. ale nám sa to velmi paci s dcérou:D už jej ani inak nepoviem ako burkovy mračik:D
@lindusss2016 tak ani ja len tieto " nove " anglicke vyrazi mi nič nehovoria ja poznam len cool 😄😄😄
pozerám spolu so synom. mňa občas mykne, ale on je ok. Má 10r. Horor toto určite nie je.
Pozrela som si to a pre deti to urcite vhodne nie je.

@gertrudaosem ten krk bol uplne trapny nikto nema tak dlhy krk ako zirafa vobec to neposobilo realisticky. Prehnali to koli efektu gore uplne zbytocne.