icon

Seriál Wednesday

2. dec 2022

Servus. Serial je v kategorii komedia, mystery, horor. Je to velmi strasidelne? Mozu to pozerat citlive povahy?

Strana
z2
miadi
3. dec 2022

@gertrudaosem ten krk bol uplne trapny nikto nema tak dlhy krk ako zirafa vobec to neposobilo realisticky. Prehnali to koli efektu gore uplne zbytocne.

gertrudaosem
3. dec 2022

@fionaodshreka práve preto sa Dobšinského rozprávky malo čítaju....

lindusss2016
3. dec 2022

@alexka89 ale ani origos adamsovci neboli horor, aby si sa ho bala 😉 je to komedia, groteska, ale horor nie.

galganka
3. dec 2022

@gertrudaosem u nás sa čítajú. 🙌

gertrudaosem
3. dec 2022

@galganka fakt? Ja sa im vyhýbam 😅 mne moc nesmakuju

galganka
3. dec 2022

@gertrudaosem začal s tým manžel, tiež by mi to samej asi neprišlo na um. A mali úspech, tak pokračovali a chceli ich aj po mne potom. 🙈

zdenin
7. dec 2022

@lindusss2016 je to trošku čo? Ja som uz stara

zdenin
7. dec 2022

@galganka
@bmolko mne sa zda ze ho urobili podla animaku tam bol taky gulaty tiez sa mi viac pozdaval z filmu

zdenin
7. dec 2022

@fionaodshreka no neviem moja 10 ročna by sa hyda asi bala ani mne sa nepacil ale inak v pohode

zdenin
7. dec 2022

Tuto podla animovaneho akoby ho spravili..tiez ma medzierku medzi zubami tušim

bmolko
7. dec 2022

@zdenin radsej mohli podla tohoto🙂

zdenin
7. dec 2022

@bmolko to hej 😄

nice202
7. dec 2022

Ale nič strašidelné tam dokopy nebolo. HP bol za mňa o dosť desivejší. Mojim dcéram sa to páčilo a aj mne.

lindusss2016
7. dec 2022

@zdenin sice podla profilu si len o dva roky starsia ako ja a ja sa rozhodne stara necitim 😃 ale tak v pohode, kazdy to mame nastavene inak.
Creepy je ang.vyraz pre strasidelny, ale v takom milom slova zmysle, je to nieco, cudne, nepochopene, nemusi to vsak byt zle

rdi
7. dec 2022

Tiez to akurat sledujeme a chyba mi uz len par casti, no musim povedat, ze ma to v celku chytilo a som rada, ze sa nieco taketo zaujimaveho objavilo. Tazke dnes je na plane dalsi diel

simca06022011
7. dec 2022

Kto videl Potera toto dá v pohode. Je to také.. iné.. ale nám sa to velmi paci s dcérou:D už jej ani inak nepoviem ako burkovy mračik:D

zdenin
Autor odpoveď zmazal
zdenin
7. dec 2022

@lindusss2016 tak ani ja len tieto " nove " anglicke vyrazi mi nič nehovoria ja poznam len cool 😄😄😄

aylinn
7. dec 2022

@miadi presne tak ,ja osobne som od toho čakala asi viac podľa toho traileru🫣🫣

anickaaa6aaa
7. dec 2022

pozerám spolu so synom. mňa občas mykne, ale on je ok. Má 10r. Horor toto určite nie je.

autor
25. dec 2022

Pozrela som si to a pre deti to urcite vhodne nie je.

Strana
z2