Ahojte. Máte niekto podobnú skúšenosť že vám balík išiel rovnakou cestou? Doručenie mám 13.5-15.5. Ale keď dam sledovanie balíka cez tu stránku kde zadávam číslo balíka, tak tam nemám nič iné než že prijal dáta po vytvorení objednávky a nič iné. Mohol by mi dôjsť už dnes?
@katka_karla ja som už niekoľko krát objednáva, a nikdy mi neprišlo nič. Len mi volal kuriér .
Ja si davam posielat do Zboxu a v apke Packety vidím kde je balik.Mne deň dopredu veru mail nechodí.
Ja len neviem že čo sa deje, keď hentam mám napísané že to bolo odovzdané kuriérovi, ale keď si to pozriem u kuriéra tak dostali len dáta 4.5 a nič iné.
@katka_karla aj mne do včera vždy prišlo. Včera žiadny email, ani kuriér nevolal nič. Balik sme mali na terase. Asi bol starý kuriér ten mi zvykol dávať balíky na terasu. Novy volal stále a nechal balik na plote, alebo za bránkou podľa velkosti
Stačí skopírovať číslo do stránky Eurodis, to je ten kuriér čo to odvezie zo bud na Slovensko, tam by malo byť vidieť kedy to aj dôjde. Ak je to v depe alebo pod. Tak nabudúcy pracovný den
@lennyd23 shein posiela baliky cez viacero dopravcov.Ked si ho preberie ten posledny v tvojej krajine,dostanes upozornenie,ze balik si prevzaj prepravca a je na ceste na dorucenie. U teba bola zasielka odovzdana,takze dnes by si mala tuto info dostat a pravdepodobne dnes,najneskor zajtra ti bude doruceny.Mne prisiel balik zrovna vcera a vsetko podla informacii o zasielke.Tretia zasielka v kratkej dobe a vzdy nacas.
Mala by si mal tracking number,sledovacoe cislo dopravcu na slovensku.Ten ta asi aj informoval,ze v najblizsej dobe ti doruci balik.Ak aj nie,proste si len vygoogli toho prepravcu a daj sledovacie cislo zásielky a tvoje smerove cislo.Tam to je rozpisane p0drobnejsie
Kde ti tam pise,ze odovzdany kurierovi? Toho 11.5 bol este v budapesti.
@andrrr nie je
deň vopred by ti malo prísť upozornenie cez email, že balík bude doručený nasledujúci deň ... ja mám takúto skúsenosť a platilo to vždy