SILVIK - Silvester
Mladá partia, čo zvyknete robiť, máte nejaký program na Silvíka, alko hra alebo niečo podobné, nejaké nápady? 🙂 Nejaké hry, poprípade.
Ďakujem pekne.
Silvik 😳
Silvik je kamarátov pes a na Silvestra sa ide scvoknut
🤦🏻♀️narod osprostieva
@jackiem__ v 23r by si sa uz mohla vyjadrovat ako dospela zena.
@0silvia0 asi novik 🙈
A Veľká Noc sa ako povie?
Panebože 🤦♀️ a ja podľa názvu témy som myslela, že chceš takto verejne pozvať nejakú Silviu, aby s tebou strávila Silvestra.. 😂 🤦♀️ 😅
Odignorujem Silvíka a skúsim k veci 😂 tento rok nebudeme síce ako partia, ale inak proste posedenie s občarstvením, nejaké tie drinky, hudba a vždy máme po ruke aj nejaké spoločenské hry, ale nechávame to na prirodzený vývoj či a po akej siahneme alebo čo sa ide robiť, nemám rada, keď je zábava silená a naplánovaná, musí to prísť spontánne a teda určite sme sa nikdy nenudili 😀 záleží tiež od toho aká veľká je partia a ako sú naladení ľudia, niekto sa hrá radšej, niekto menej...
Otvárala som túto debatu s predstavou, že niektorá mamička má dieťa s menom Silvester, oslovuje ho Silvík a chce sa opýtať, či to nie je príliš praštené. Ani vo sne by mi nenapadlo, že niekto takto ,,znetvorivo" premenoval sviatok.
Autorka, nehnevaj sa, ale vôbec v tomto prípade nemôžem oceniť tvoju originalitu. Ak sa snažíš premenovať niečo, čo je roky zaužívané, riskuješ len to, že ťa nikto nepochopí.
Silvík, ja skapem už fakt 😂
Človek si myslí, že už videl fakt všetko a tu na neho vybehne Silvik, umrem 😂
A ja že ďalšia téma o výbere mena a prezývky pre dieťa. 😅 Silvík. To fakt? Ale pobavilo. 😅👍
Nahodou, je to mile 🙂 mozte hrat rozne spolocenske hry typu activity, krycie mena…
@h2 😂👍Už dlho som sa tak nenasmiala 😂😂😂
Tak prajem všetkým pekného Silvika, snažilkám príjemné snažilkovanie, nech sa láska podarí a v novom roku sa budete svadbovať. A čakať na rodičáky.
Cmucik 😘
Silvik 🤣 to takyto slang je teraz medzi mladymi?

@jackiem__ Cez Silvíka môžeš robiť to isté, čo si robila cez Vianky. 😉