Skúsenosti babyheaven.sk
Ahojte,
Máte niekto prosím skúsenosť s eshopom babyheaven.sk ? Chcela som odtiaľ objednať, no platba sa nedá na dobierku a recenzie som nenašla žiadne 🤷♀️ ďakujem!
Po 30 dňoch, XY e-mailoch, po odoslaní žiadosti o vrátenie platby bankou a dnešnej sms že peniaze čakám dnes nakolko máme rovnaku banku a od utorka prešli už tri dni, mi prišli na účet. Uzatvaram kapitolu babyheaven a už nikdy neobjednávam z neoverenej stránky platbou vopred. Pani majiteľka mi dala životnú lekciu. Držím Vám všetkým palce, buďte neodbytné.
Mne dnes zase tvrdila, že dnes odošle, ale zatiaľ nič..že bol nejaký problém predošlé dni na sklade... a že jeden kúsok ani nebude, za ten posiela peniaze, ale neverím jej tiež máme rovnakú banku a zatiaľ nic
U mňa tak isto mesiac nervov 😀 nerozumiem čo je toto za podnikanie
Ja som objednala tovar 10.5 a pred týždňom som písala na Instagram aj mailom a pani odpísala že v pondelok pošle tovar. V stredu mi piplo že odoslala. Tak som čakala či bude všetko Ok aj tovar aby nechýbal. A chvála bohu všetko Ok. Aj keď čakáte vyše mesiaca treba sa ozvať a pripomenúť. Ja som mala objednávku za 140€ tak mi nebolo všetko jedno ale tovar prisiel.
Takže som rada a netreba hádzať hneď flintu do žita. Už som objednavala tretí krát a vždy bolo doručenie vyše mesiaca a treba sa pripomínať. !!! houk.
@nika4466 ja som jej dala písomné odstúpenie od zmluvy, a nemám ani tovar, ani peniaze, takže ste mali šťastie 🙂.
@nika4466 mali ste šťastie, mne konečne tovar prišiel, ale nekompletný, z 5 objednaných kúskov prišli 3, z čoho jeden v inom prevedení ako som si vybrala. Pani to má na saláme, nepýtala sa ma či chcem zmeniť prevedenie, proste mi to tak poslala. Volala som, že teda aká objednávka mi prišla, žiadne zahanbenie, ospravedlnenie, povedala, žeń to skontroluje a ozve sa a samozrejme neozvala sa. Takže teraz musím toto riešiť.
@skri u babyheaven je to normálne že čakáte vyše mesiaca a sprepacenim sa musíte pripomínať. Treba si pozerať recenzie v dnešnej dobe aby nebol zbytočne sklamaný alebo vytočený. No normálne to neni ale ja sa nesťažujem. Rátala som s tým že tovar nepotrebujem a mesačne čakanie mi bolo v podstate jedno.
Neuveríte, mne od 8.5.2024 prišla objednávka,z 3 vecí prišli ale len 2 🫣🫣, ako no comment
Prave teraz som chcela odtial nakupit.ceny maju porovnatelne nizsie ako ine eshopy.Neviem co ma napadlo hodit ich do google a pozriet recenzie.Automaticky ma to hodilo na kona.Dakujem vsetkym,ktore prispeli negativnymi recenziami a upozornili ostatnych.Zaroven prajem aby ste mali coskoro vase peniaze alebo tovar spät.
Ak sa nechcete naťahovať o vlastne peniaze alebo čakať na tovar xy mesiacov (ak vôbec niečo príde) - tak tento eShop obidte - na ten eShop je dosť negatívnych recenzií 😖 nespravte chybu
Pani majiteľka je očividne poloretardovaná a vyhla by som sa tejto stránke oblúkom. Objednávku neposlala, požiadala som o storno a to už robí vyše mesiaca. Dúfam, že si toto číta a pošle € naspäť.
Ja taktiež nemám ešte peniaze vrátené 😠
To je pekne na 🤮 podľa toho čo tu čítam.
Ja som odtiaľ objednala v decembri, 17.12 som zaplatila a 19.12 som mala tovar v Packete 😳 prečo si tí majitelia kazia vlastné podnikanie… nechápem 😳
AHOJTE dočkali ste sa niektorá nejakého riešenia? Teraz vidím Vaše recenzie a asi som teda prišla o 50 eur. Dá sa to nejako ďalej riešiť?
@babu1991 mne pomohla jedine neodbytnosť..neodpísala mi ani ja jednu správu až som nakoniec riešila cez banku vyžiadanie platby.. na to mi za pár dni volala či mám ešte záujem o tovar samozrejme že som nemala.. prešiel týždeň, peniaze nikde až po poslednej sms v ktorej bolo že nakoľko máme rovnakú banku čakam peniaze dnes ich poslala
@martinnka_h ďakujem za odpoveď, mne napísala teraz, že zajtra sa mi ozve, tak som zvedavá, ale dobrý nápad riešiť to cez banku. Asi aj ja tak skúsim. Hrozné niečo, že niekto toto robí v dnešnej dobe, keď je všetko dohľadatelne na internete. A bez hanby okráda tehotné ženy a mamičky, ktoré majú aj tak dosť starostí...ach 😔
Tiez nakup cez 100e a nic mozeme podat trestne oznamenie uz to bude dost
@denisadhd Dobrý deň , prosím ako ste dopadli . Mne sa to stalo teraz objednala som tovar a nič ani nikto nereaguje. Podali ste to na SOI ?
@emilysimon za aku sumu
@77mery77 mna kontaktovala jedna mamicka na FB, tiež to chcela uz riesit cez policiu, nakoniec jej majitelka obchodu volala, ze ma toho vela a ze nestiha, ze zatvara eshop (mne tvrdila, ze tovar je objednany a coskoro posle- v reklamach na instagrame uvadza, ze zatvara eshop a dopredava sklad, takze same klamstvo). Vraj sa jej uz ludia vyhrazaju. Ja nechapem preco stale klame a neriesi to. Myslim, ze uz toho bolo dost, tieto recenzie uz idu od roku 2022, viete kolko ludi musela realne okradnut? Treba to riesit cim skor.
Ja mam dve objednávky za celkom dosť. Časť prvej som dostala a ešte čakám na dve položky. Druhá sa ma posielať tento týždeň aj s chybajucimi vecami. Som dosť neodbytna takže dúfam v šťastný koniec 😁🤣
@kristina284 Ahojte dievčatá, popravde po prečítaní recenzií som sa veľmi bála či mi balíky vôbec prídu, no dnes mi prišiel prvý a ďalší mám na ceste. Pravdou je, že to možno dlhšie trvá ako ostatné e-shopy, ale z môjho pohľadu prebehlo všetko v poriadku a tovar mi bol doručený v správnom množstve. Asi len majú toho momentálne veľa.
@nikola33998 Eee nie je to v poriadku. Mne prisli dve veci z objednavky po mesiaci, aj to bol hrozny boj. Dalsie veci mo neprisli, ani peniaze mi neboli vratene a to je uz 3 mesiace odvtedy.
@nikola33998 asi to nebude tým, že majú toho momentálne veľa keď od 2022 sú recenzie aj na heuréke, že nedodávajú tovar a nevracajú peniaze. Prečo nemajú možnosť dobierky ako každý normálny eshop...

Ja som tiež nakúpila na základe tej reklamy na Instagrame že zatvára eshop, ale je to len ďalší odrb, na oficiálnom účte vôbec nič také nie je, ani tá samotná reklama. Je to otrasné čo robí, fakt som nečakala že niečo takéto budem riešiť tesne pred pôrodom 🙁