icon

Skúsenosti s dodaním z megaknihy.sk

amy123456789
2. máj 2025

Dobrý deň ,aké máte skúsenosti so stránkou megaknihy .sk ?
15.4. Som objednávala kedy mi vlastne prišiel automatický mail o vytvorení objednávky a odvtedy nič .
Ani mail ani objednaný tovar .

nynia
2. máj 2025

To je bezne mne raz isla objednavka mesiac ale uz som velakrat objednavala za posledne roky a vzdy vsetko prislo. 3-4tyzdne su priemer u nich aj ked maju tovar skladom

mandinka
2. máj 2025

Dodanie im trvá dlho, ale vždy všetko prišlo.

zuzika87
2. máj 2025

2 týždne naposledy

jaskolka
2. máj 2025

Ja od nich objednávam bežne,vždy príde do dvoch týždňov objednávka

lisymbia
2. máj 2025

Mne posledne prišla objednávka za 4 dni 😊

denisa_deniska
2. máj 2025

@amy123456789 čo majú skladom, celkom rýchlo, 3-4 dni. Či nemajú, aj 3 týždne, na druhej strane za tie peniaze sa to oplatí 🙂

viestta
2. máj 2025

Zatial mi odtial vzdy vsetko doslo, knihy rychlejsie ako ostatny tovar

adri266
2. máj 2025

Treba si vzdy pozriet, ake dodanie maju na konkretny tovar. Ale vzdy mi veci dosli.

unicornlady
2. máj 2025

Ja už u nich neobjednávam, lebo som zistila, že zo stránky preskoly.sk mi knihy prídu rýchlejšie a častokrát to vyjde lacnejšie. (ak napr. knihu nevidím v ponuke, napíšem email a doteraz vždy vytvorili ponuku na tú knihu).

Z megaknihy sa mi párkrát stalo, že boli akoby ulepené (možno bola na nich nejaká nálepka), potom tá suma, kde aj keď prírátam, že majú zarátané navyše 1,99euro za balné či čo, tak aj tak mi to vyjde o ďalšie euro vyššie. Netuším prečo.

Ale ako vravím, zo stránky preskoly.sk , ak to majú na sklade, príde mi to napr. o 2-3dni. Už sa mi stalo, že mi to prišlo hneď na druhý deň.

mamatroch
2. máj 2025

@amy123456789 oni maju dlhsie dodacie lehoty, co mam skusenosti, tak 2-4 tyzdne. Ale tovar vzdy prisiel v poriadku. Vyhoda su ich ceny, nevyhoda dlhsie cakanie 🤷

miskakyska
2. máj 2025

.. poslednú objednávku som zrušila,lebo ma 💩
..platbu mi poslali hneď na účet, čo má milo prekvapilo

deedol
2. máj 2025

maju sklad v BA, pokial viem, ale nemaju na nom vsetko, takze na nieco sa dlho caka. oplatia sa nielen knihy, ale napr. aj farebne ceruzky, fixky a pod.
tiez radsej objednavam z preskoly, ak to chcem mat rychlo, alebo potom z martinusu, ked to chcem ultrarychlo a vyuzijem ich 2-3e zlavu a knihovratkove poukazky.

taktotedanie
4. máj 2025

@amy123456789 vzdy prislo do par dni
Kontaktuj eshop

tinuskaapetuska
10. jún 2025

Rada som tam nakupovala ale teraz naposledy: dodacia doba skoro mesiac lebo nemali tovar co na stranke uvadzali ako skladom. 2 tyzdne od objednania som ich kontaktovala lebo dovtedy ticho.. uctuju si balne 2e ale pride to v poviazanych kartonoch s nalepkou "baleno ekologicky do zbytkovych kartonu" tak ja neviem no.. nenapadne predzaciarknute poistenie 1€ je uz len bonus.. skoda lebo mali vzdy dobry vyber a super ceny..

amy123456789
autor
10. jún 2025
@tinuskaapetuska

Rada som tam nakupovala ale teraz naposledy: dodacia doba skoro mesiac lebo nemali tovar co na stranke uvadzali ako skladom. 2 tyzdne od objednania som ich kontaktovala lebo dovtedy ticho.. uctuju si balne 2e ale pride to v poviazanych kartonoch s nalepkou "baleno ekologicky do zbytkovych kartonu" tak ja neviem no.. nenapadne predzaciarknute poistenie 1€ je uz len bonus.. skoda lebo mali vzdy dobry vyber a super ceny..

@tinuskaapetuska mne prišla nakoniec tá objednávka po mesiaci aj pól . Takže tak
Ale prišlo všetko a v poriadku
Len ma to hnevalo ….